Mr Grey

Idag har det varit grått och trist hela dagen, både när det gäller väder och humör. Som om det inte var nog jävligt, så fick jag svar på cellprovet. Cellförändringar. Typiskt. Jag vet att det är jättevanligt, att var och varannan kvinna får det förr eller senare, men det är fan inte kul! Ska dra nåt gammalt över mig och se om jag självdör eler nåt.
Idag är en grå och trist dag.

Tack!

...ett STORT TACK till er som hjälpte till före, under och efter gårdagens festligheter. Egentligen är det Ullis och Ann-Helen som gjort att det blev en så lyckad dag. Jag finner inga ord för hur otroligt glad jag är över att ni hjälpte mig med allt. Ann-Helen klev t ex upp bakis(?) och plockade vitsippor 9 på morgonen. För att inte tala om tårtorna! De var finfina och såååå goda! Även tack till Linda som fixade rosorna:)

Ullis...åh Ullis. HUR skulle jag klarat mig utan dig? Det är tur att du tar på dig rollen som min mamma när det behövs. Du tänker på allt som jag inte tänker på. Jag är ju så spontan och tar allt som det kommer, medans du planerar allt in i minsta detalj och förutser olika scenarion. Jag behöver inte säga mer antar jag.

För er som inte läst Ullis blogg kan jag ju berätta att jag höll på att förstöra hela dopet igår. När vi ska sjunga första psalmen börjar jag småfnittra, det hela höll på att sluta i ett asgarv! MEN...jag lyckades avstyr det! Jag är alltid så. När jag vet att jag absolut INTE får skratta så brister det totalt. Helst när jag är nervös. Det som fick allt att urarta igår var när Ullis sjung. Och nej, hon sjunger inte dåligt. Jag vet inte vad det var, är väl inte van att höra hennes ljuva stämma till psalmer, bara 80-tals blandbandet i hennes bil. Allt filmades, men jag har inte vågat titta på det än. Vem vet, kanske det hamnar på bloggen en vacker dag?

Hur som helst så var dagen lyckad med fika efter i festlokalen på vårt område. Jag hade vikt jättefina servettskjortor (typ det enda jag är bra på överhuvudtaget) och vi hade dukat och gjort jättefint med ett rosa och ett blått långbord. Och så hade ju Ann-Helen plockat blommor:) Rosa och gröna princesstårtor, massa goda kakor (bl a Ullis Dumle). Barnen fick kanonfina presenter och alla var nöjda och glada.

Sen så finns det saker man inte pratar högt om. Vett och etikett kallas det, *tänk på det* .
Fan nu har jag fått sockerdricka i foten! Måste upp och hoppa lite!


Räkmacka

Jag tänkte skriva lite om dopet lite senare om orken infinner sig, känns som att jag hårdsupit en hel helg (minus spyorna då). Men jag tänkte använda mig av räkmacke-principen så länge. Hos Gudmor Ullis kan ni läsa lite om dopet om ni är intresserade, ja ur hennes synvinkel då:) Och kom ihåg att man inte ska tro på allt man läser.





Dop

Före dopet, i kyrkan.

image47

Prinsessan med gudmor, Ullis.

image48

Familjen med barnens gudmor, Ullis.

image49

Världens bästa son!

image50

Världens bästa prinsessa!

image51

Våran solstråle!

image52


Imorgon kommer en redovisning av dagen. Rätt roligt faktiskt. Höll som vanligt på att ställa till det.

Över

Nu är allt över. Jag är tom. Återkommer om ett par dagar när energin är tillbaka.
Ett litet tips...anordna aldrig ett dop.

Allt är så märkligt...

...att jag kommer av mig helt när jag ska skriva, Ni vet ju sen tidigare att vår dator beter sig udda. Loggade in på bloggen för ca 10 minuter sen, loggade ut och gjorde annat. Loggade in igen nu, och helt plötsligt måste jag fylla i mailadress och lösenord. Nu har datorn ändrat igen. Jaha, bara att anpassa sig efter datorns vilja då.

Tänkte dela med mig fragment av nattens dröm. Och drömmen natten innan. Sen vill jag att ni hjälper mig att förstå varför jag drömmer så här.

I natt drömde jag att jag var på en bilskrot med en gammal klasskompis, Sara Jonsson (av alla människor). Ser Jimmy på långt håll och hör honom skrika att vi ska skynda oss att ta skydd i en bil för det kommer en hund. Ingen liten kan jag lova, var som en mindre häst, näää inte en ponny, pucko! Stor och svart. Jag hoppade in i baksätet på en liten röd bil, och Sara sprang till en annan. Det visade sig att den bilen hon valt var låst, så hon sprang tillbaka till min bil och hoppade in på passagerarsidan.Naturligtvis kommer hundsatan in också! Idag skulle jag nog inte heja på Sara om jag såg henne på stan, jävla klant. Hunden biter ihjäl henne och ger sig sen på mig. Klarar mig fint ändå måste jag säga, bara brutna handleder och varannat finger brutet. Det var lite läskigt när jag hörde hur handleden small av. Sen gick jag vidare till nästa dröm, men hade de där fingrarna med mig. De bara hängde och dinglade och jag vågade inte ta på dem.

Igår natt hände i princip samma sak. Fast jag var hemma hos Samir och satt uppe i hans loftsäng. Då kom hans krokodil och hoppade ut ur akvariet och rätt upp i sängen! Aj! Krokodiler biter hårt.

I resten av drömmen hängde krokodilen med och jag var tvungen att kasta iväg den hela tiden innan jag skulle gå vidare till nästa rum.

Tror ni att detta har nåt med mina ömma leder att göra? Jag är stel som en pinne varje morgon pga att jag tagit fram sommarskorna och mina leder inte gillar kyla. Eller...

Är  jag bara dum i huvudet?

Så till det vackra i livet. Min son..
Igår kväll skulle jag säga godnatt, men han satt och läste serietidningar, så lampan var tänd och jag kunde se hans handled. Där hade han skrivit (tatuerat) anki är bäst + att han hade ritat ett hjärta bredvid. Då började mammas ögon att vattnas.

Nej gott folk, nu har jag inte tid att sitta mer. Ha en trevlig dag!


Jag är en Echinacea

I am an
Echinacea

What Flower
Are You?


Resumé...vad är det för j*vla ord?

Så. Nu är jag tillbaka på banan igen. Väntade bara på att nån skulle börja sakna mina inlägg. Sen så var det en liten protest mot alla som helt enkelt verkar fått skrivkramp*pik pik*

Helgen var lugn och fin (hahahaa, jaaa vad trodde ni?) Vi flyttade upp vårt sovrum till övervåningen igen, och sonen fick tillbaka sitt rum med sina kära tapeter. Det var en trevlig helg med främmande i stort sett hela tiden. Det är trevligt att se nåt annat ansikte än Jimmys hela tiden. Inte för att han är så ful, mest bara för variationens skull.
Sen har jag nog inte sett Jimmy så mycket när jag tänker efter, han har stått vid grillen varje dag. Och så har vi skilda sovrum sen två nätter tillbaka. Åh va underbart. Fast jag ska erkänna att det är lite läskigt däruppe ibland, särskilt när det börjar knaka och smälla i allt. Men hellre spöken än snarkande karlar. Man får ju hoppas att det bara handlar om dagar innan han får flytta in igen. Han snarkar, sa jag det?

Vad har hänt mer? Jo strejken bland sjuksköterskorna...äh jag bara skojar. Igår var Jimmy med på babysången, det tyckte han var roligt antar jag. Han måste ju invigas i stora trumman och alla mammor tills han ska gå själv till hösten. Men vad ska JAG göra då? Vad ska jag jobba med? Förslag?

Sen så hade vi prästen Lovisa på besök igår (nej, vi ska inte gifta oss), hon var trevlig och verkar vara en "modern" präst. Så nu är det mesta klart inför lördag. Who am I fooling. Inget är klart. Såklart.

Nu ska vi äta lite gröt, sen blir det en promenad i solen ner till kyrkan...igen, vi ska inte gifta oss.
Ps. Jimmy är ju hemma och är sjuk. Karlar. Behöver jag säga nåt mer?

Tjat!

Men gud va ni tjatar! Här kommer den. Och nu j**lar lyssnar ni!


How can it feel this wrong

Nu kommer jag snart dela med mig av en av mina absoluta favoritlåtar. Jag vill egentligen behålla den för mig själv, vill inte att ni ska få höra smärtan och lidelsen. Men det är ju NI,så självklart ni ska få höra. Men ni måste i sånafall LOVA att ni lyssnar på hela och inte tittar bort en sekund. Och näääää, det är ingen dödsmetall, det är skönhet.

Sen.

Köpt

Kan inte Maggan Björck bara sluta äga mig!!
Hade återigen fått ett mail att "Maggan Björck has added you as a friend on Facebook".NEJ TACK.  Sist detta hände kollade jag upp Maggan. Maggan är en tjock raggare med skinnväst, bosatt i Stockholm. Man dessutom.
Men Maggan är inte den som är den, han tog helt sonika och köpte mig som sitt lilla husdjur där på Facebook.

Nu undrar jag om det finns nåt sätt att bli av med Maggan? Kan nån annan köpa mig av Maggan tro? Ni kan väl göra ett försök iaf...?

Solen skiner idag igen. Lycka! Har nyss ätit havregrynsgröt med äppelmos och laktosfri mjölk. (Nu blir du stolt va Jimmy?) Jag äter vanligtvis inte frukost eller lunch när Jimmy inte är hemma. Då går jag på den berömda Chipsdieten (så nu vet ni det också). Ibland varierar jag mig och äter lite choklad till också.

Ha en trevlig dag kamrater!


Påsk-prinsessan på släktträff

image45

Statistikbruttorna

Jag är så fascinerad av alla småtjejer som bloggar. De som är in på ens sida och skriver nåt i stil med "Hej, hoppas du får en bra dag!" Detta enbart för att få upp statistiken på sin egen blogg. Fantastiskt!

För att inte tala om alla tävlingar...ojojoj...ska också hitta på några tävlingar, men de kommer bli barnförbjudna. Först får man tävla om att vara med i tävlingen, vinner man får man ett lösenord till min blogg. Sen börjar tävlingen. Eller inte.

Jag trodde att själva poängen med bloggar var att läsa vad som skrivs, men de här (mode)tjejerna skiter väl fullständigt i vad nån annan skriver, de bara kommenterar dagarna i ända. Undrar hur mycket tid de lägger ner på detta?? Stackars ungar när de vaknar upp och inser att de slösat bort större delen av ungdomen med bloggsurfande.





Gästbloggare

hej det är kim. star wars det äger. jag dödar alla tilomed kejsaren. hejdå


Vem betalar...?

Satt på toa och fick syn på en biltema-katalog. På ryggen stod det "pris:35 kr" . Kom på att det brukar stå pris på H&M-katalogerna också. Varför?? Nån som kan hjälpa mig att reda ut det här?

Tågmamman- det fullkomligt sprutar ideér ur dig! Har det nåt att göra med att du har för mycket fritid tro? :D
Dina ideér är jättebra, kommer att vidarebefodras. Han köpte dock en ny dyr BMX i höstas. Sen så har han två skateboards och en skitsnygg skatehjälm. Den trodde han att han tappat bort i höstas så vi köpte en ny cool hjälm. Jaha, vad händer? Farfar hade den gamla hjälmen i bilen...suck...


***

myspace comments
Gothic Comments

Nä nu måste ni hjälpa mig!

Det börjar brännas under trampdynorna.
Jag behöver FLERA tips på vad man kan köpa i doppresent till en 8-åring. Snabbt!


Pet-flaskornas nattparad

Vad är det som händer i mitt hus på nätterna? Vissa sover och snarkar högt, vissa ligger och kliar sig, vissa springer på toa och smäller i dörrar. Vissa ligger klarvaken och funderar över varför de inte sover.
Ännu en natt utan sömn alltså. Andra natten. Idag blir det nog smink.
När jag ligger där i mörkret och har vänt och vridit mig fram och tillbaka ca 40 gånger, så smäller det till!! Utanför vår sovrumsdörr är trappen ner till källaren, och eftersom vi gör om hemma är det lite småstökigt, på trappräcket har jag hängt en påse med pet-flaskor. Självklart väckte jag Jimmy, han gick upp och kollade läget, ingen flaska hade hoppat ur eller så. Men jag hörde inte fel, det var en pet-flaska som small till. Jag var som sagt klarvaken.

Jaha, vad kan det då ha varit? Finns väl bara en sak egentligen. Spöööööken! Det är ju som sagt inte första gången det händer nåt märkligt här hemma.

I natt började förresten på medicinutbildningen. Skulle bli läkare. Hmmm, knappast va?

Aj!

Igår var en mindre bra dag. Allt började med snön. Snön som aldrig verkar försvinna. Humöret blev inte direkt bättre när jag gick till postlådan. Inga räkningar, men två jobbiga saker hittade jag där.
Mammas deklaration.
IKEA-reklam.
Jag visste ju att deklarationen skulle dimpa ner vilken dag som helst, men man är inte förberedd ändå. Ungefär som med döden. Man har ingen aning om hur man reagerar när det väl inträffar. Jag blev såklart jätteledsen. IKEA-reklamen gör mig alltid skitledsen också. Mamma. Mamma älskade IKEA. När jag tittar i katalogen på alla nyheter tänker jag bara på vad Mamma skulle gillat. Saknar dig ♥Mamma♥. Tomrummet efter dig är så stort.

Idag är det en bättre dag.
Jag vill passa på att tacka mina närmsta vänner för att ni alltid ställer upp och hjälper mig med saker och ting. Det som är på tapeten just nu är ju bakningen. TACK änglar!

Paradis

Såg att Johnny Depp ska gifta sig i sommar. Med Vanessa Paradis, man hör ju bara på namnet hur underbar hon måste vara. Hon hade tydligen nämt att hon var sugen på bröllop. "Johnny älskar henne och gifter sig med henne om det är vad han kan göra för att hon ska vara lycklig."  Jaha?!!
Anar ni en liten släng av avundsjuka här?

Satt t om och tittade på brudklänningar på Tradera igår, men Jimmy undrade om jag inte kunde DÖPA MIG eller nåt ,och på så sätt ha en anledning att ha brudklänning. *Jag ÄR redan döpt!!* Skulle dock vara skoj att se prästens reaktion när jag kommer där i brudklänningen. Snacka om att ha missförstått allt.

Ikväll är det  Lyxfällan, extra roligt att se när Jimmys gamla bästis är kvällens fall. Missa inte!

Lasagne vs lasagnette

Nej nu känner jag att jag kanske måste räta ut några frågetecken angående en viss natt för nåt år sen. Ensamma Mamman, Mr Stanislav och jag befann oss på stan efter en blöt utekväll. Vi var hungriga så naturligtvis hamnade vi på MAX. Efter att ha stått i kön i ca en timme och fortfarande inte rört oss framåt en millimeter, gav vi upp och gick till andra sidan. Dvs Mc Donalds. Jag är ju rätt hopplös av mig och kan sällan vara tyst när jag fått lite innanför västen, helst vill jag prata med alla jag ser och de ska helst inte känna mig.

Hur som helst så hade vi ett förälskat bögpar framför oss, en (båda?) jobbade på casinot. Det var nåt med mat, va? Av nån anledning pratar jag med mitt sällskap om skillnaden mellan lasagne och lasagnette. Jag föredrar lasagnette, och kan ha sagt LITE för högt att lasagne påminner om sperma!  Mr Stanislav tycker bättre om lasagne. Hmmm...
Fyll gärna i om jag missat nåt hörni!

Iallafall så skulle vi hem. Mr Stanislav beställer en taxi, men han tror att det ska gå snabbare om han beställer den som Kalle Koskinen. Pinsamt antar jag det att det var när taxin kom. Jag kommer inte ihåg så mycket eftersom klockan var så mycket *eller nåt*

My gosh!

Idag har det hänt mycket! Och bara halva dagen har gått. Ett axplock:

*fått sms av ett ex. Detta händer lite titt som tätt, typ var tredje-fjärde månad. Alltid samma mening- "Tja, hur är det med dig då? /Målarn" . Förvånas stort över att han fortsätter när jag aldrig svarar. Jag vill också passa på att varna er för målare. Enough

*jag har haft främmande av en vän och en till vän som hade med sig sina två barn, en 5-åring och en bebis.

*jag har gjort världens snyggaste vurpa i en backe på väg till skolan där jag skulle...

*...hämta sonen, som redan hoppat in i grannens, tillika klasskamratens bil. De åkte ifrån mig.

*pratat med telefonsvarare och sköterska på BVC ett antal gånger om missförstånd. Är idag igår?? Yr-tant! Men hon kommer idag, precis som hon skulle göra igår. Är det nån mening att vara hemma och vänta tror ni?

*pratat med Kalle Koskinen i telefon, varpå sonen imponerat säger: kunde du prata finska med Kalle? Nu är de kära igen, min son och Kalles dotter.

Psssst!

Har ni sett tv-klippet på aftonbladet om den lilla "tomten" som påstås smyga omkring i gräset i Agentina? Fantastiskt roligt med såna historier! Lite småläskigt, eftersom man faktiskt inte vet hur det ligger till. Nån har iaf lyckats filma "tomten", sant. Men vad som döljer sig under tomtemössan vet man dock inte. Speciellt roligt blev det när Jimmy, han har öga för detaljer den mannen (därav valet av mor till sitt barn), upptäckte en ÅTTA på "tomtens" tröja! Ja kanske det var en fotbollstokig Argentinsk minitomte...vad vet jag.


No kid- 40 skäl att inte skaffa barn

 av Corinne Maler. Jävla pucko! Hon behåller sina två barn som hon har, men skulle nog INTE skaffa barn om hon var trettio igen. Dessutom är hennes barn 12 och 14! Hur jobbiga är de då? Öh, typ inte alls om man jämför med småbarnstiden. Stackars ungar som har en sån bitter tant till morsa. Egoister skaffar inte barn. Trodde jag.

Ska skriva en egen bok, Kids- 4 miljoner skäl ATT skaffa barn!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min framtid ligger i dina händer

Jag återupptar lärarutbildningen igen om nån vil plugga med mig. Jag vet att jag skulle bli en förbannat bra lärare. 

Ps. Nån som har nåt tips på vad jag kan fördriva mina dagar med om jag inte hittar nåt offer för CSN?  


Bad luck

Vill berätta för er om en vän till familjen, vi kan kalla honom K. Han är förevigt otursföljd, hans karma är skit. J säger att han förmodligen blir en dyngbagge i nästa liv, kan ligga nåt i det. Jag skulle kunna sitta hela natten och skriva om allt skit som den mannen fått utstå tack vare oturen, men jag nöjer mig med helgens äventyr. Han ringde igår och hade då myror i hela källaren!! Som om det inte räckte, hade hans fru upptäckt en mus i källaren. K hade hittat det som han kallar hålet till helvetet, och lagt lite ost där. Morgonen efter var osten borta. K är övertygad om att detta verkligen är vägen till helvetet, han tror att det sprakar och glöder innanför. Snäll som jag är lugnar jag honom med att det säkert BARA bor jättespindlar därinne, som dessutom äter möss. Han har spindelfobi, behöver jag säga det..?

Idag hade K satt ihop en barngrind till trappen. Det hade tagit TRE timmar!!!! Hur är det möjligt? Det är fantastiskt roligt att lyssna på hans bekymmer, jag försöker övertala honom att leva ett mindre syndfullt liv så kanske det blir lugnare. Han lyssnar inte på mig.

Och så dagens skratt;

Skulle fråga sonen om han visste att K hade haft cancer som barn. Ville mest att han skulle se att man inte behöver dö av sjukdomen.  Allt blev (i vanlig ordning) fel.

Jag;                  Visste du om att K hade cancer när han var liten, som dig?
 
Sonen;             HAR JAG CANCER??????????

Usch och fy vilken elak mamma. Menade ju när han var lika liten. Var ju inte meningen att det skulle bli så dumt. Men shit va kul det var att se hans ansiktsuttryck!


Min alldeles egna prinsessa

image44

Ps.

Det verkar vara saker borta på bloggen också. Jättekonstigt. Är det nån annan som saknar saker- ikoner, inställningar, program (humör, humor, ork) ??

Är det nån som vill/orkar förbarma sig över en understimulerad tvåbarnsmor och eventuellt ta med henne till Birsta City, UTAN barn, så får ni gärna höra av er.

Sick and tired of being sick and tired

Idag har jag inget att tillföra er. (Fast det har jag egentligen). Jag strejkar idag, en stund iallafall. Hade det varit fint väder och inte grått, trist väder, så hade jag garanterat skrivit nåt uppiggande.

image43

Lika märkligt idag

Datorn har grejat lite under natten. Halva startmenyn är borta *poffpoff*. Jimmy såg lite smått bekymrad ut när han upptäckte vad som hänt i natt.

I natt drömde jag att jag börjat jobba på en fabrik som tillverkade pet-flaskor inuti pet-flaskor! En väldigt avancerad process. Krävs talang måste jag erkänna. Sen så var jag nånstans på middag och nån tog fram mystiska preparat och rev dem, sen skulle det rökas. Exklusiva saker var det tydligen. Hmmm, jag får väl ta och ändra det jag skrev igår. Det jag menade var naturligtvis att jag aldrig mer kommer ta en cigarett i min mun i vaket tillstånd. 

Så. Nu har jag biktat mig. Nu kan jag lägga mig och sova ett par timmar till.


Blir inte nån mer fylla...

...för mig, ser det ut som. Jag är ledsen alla ni som väntar på att få dricka sprit med mig. Det ser onekligen mörkt ut. Nu har det snart gått 15 månader sen min kropp utsattes för gifter (alkohol, cigaretter och kaffe) så det är väl lika bra att låta bli på heltid. Iofs så "feströkte" jag bara *fjortisvarning*, men det var bättre än att röka jämt som jag gjorde en gång i tiden. Dock kommer jag aldrig nånsin mer ta en cigarett i min mun. Jag har sett vad som kan hända, och det är nåt jag inte ens önskar mina värsta fiende.

Hur som helst så har min bebis fått testa på vällingflaskan igen. Hon skrek, skrek och skrek i över en halvtimme. Hon skrek så öronen krullade sig. Bara att inse att detta inte kommer att funka.

Men vänner, ni verkar ju inte direkt på partyhumör heller. Festar ni aldrig? Jag är nog lite glad att ni sitter hemma nyktra på helgerna, det får mig att tro att ni gör det för min skull. Att det inte är roligt att partaja utan mig.

Nån som vill ha en Bailey´s flaska?

Allt är så konstigt

Det är lika spännande att kliva upp varje morgon, man vet aldrig vad datorn har hittat på under natten. Den verkar nämligen leva sitt eget liv när vi andra dödliga inte ser på. När Jimmy läser det här kommer han garanterat säga:
" Det är DU som ändrar inställningarna med dina virusfingrar, precis som det gick till när du hade laddat hem Norton utan att veta om det." Även solen har sina fläckar, svarar jag då.

( Hmmm, man skulle nästan kunna tro att vi varit gifta i 40 år, Jimmy och jag. Ser ni här ovanför? Jag vet PRECIS hur konversationen kommer se ut. Så är det för det mesta. Detta är iofs rätt bra, för då kan man förbereda sig. )

Datorn ja. Nu är det helt plötsligt så att jag inte behöver skriva in e-mail och lösenord på bloggen, för det är minsann sparat. Jag har inte sparat. Så nu kan vem som helst som använder den här datorn börja blogga på min blogg. Kan bli spännade det här. Men nu har jag iaf nämnt det så att ni är förberedda.

Om det blir överdrivet mycket skrivet om Star Wars, dock med förvånansvärt lite stavfel, så är det sonen.

Och apropå Star Wars. Blev tipsad av Ann-Helen om Star Wars- utställningen som kommer att vara i Ö-vik hela sommaren. Den kan ni ta era osnutna till. Min son har suttit och tittat på klipp från London, och gissa om han var impad! Okej...mamma med. Var relativt billigt också. 150:- för vuxna tror jag, under hundringen för barn. Sen sökte Ö-viks kommun folk som skulle kunna tänka sig att jobba där som de olika karaktärerna. Jag skulle vilja vara Darth Vader, men det var ju kört eftersom man då måste vara över 2 meter lång. Nej man får väl vara nån liten geggig grön klump istället. Bara att dra på sig lite karamellfärg så är det klart.

tortyr

Detta är nåt som jag inte skulle dra mig för att göra om nån så mycket som krökte ett hår på mina barns huvuden. http://www.kvp.se/nyheter/1.1105424/hogg-av-tar-och-oron-pa-kidnappad

Till Tågmamman

Hittade tyvärr inget roligare klipp med denna låt. Men du måste lyssna på hela.
Helt fantastisk. Psalm 23.

Byte av bloggplattform...och?

Livet funkar inte riktigt när bloggen ligger nere. Inga bloggar att läsa, ingen egen blogg att skriva på.
Men nu är allt som vanligt igen, skönt, för jag gillar inte förändringar.

Idag har jag haft roligt...och blivit varm ända in i själen. Solen lyckades hitta dit nästan ingen annan har lyckats hitta. Tänk att lite solsken kan göra så mycket för humöret. Hade sällskap ute i solen av nån som jag låter förbli anonym. Vi hade ett spännande samtal om att överbeskydda sina barn.

Jag:      Men alltså, du har väl aldrig varit nån hönsmamma??

Hon:     Nää vaddå, det värsta som kan hända är väl att de kan dö.

Skrattar fortfarande lite för mig själv när jag tänker på det. *Vilken mamma* Hon korrigerade dock sitt misstag sen ,genom att säga att det värsta som kan hända är att de kan göra illa sig.

RSS 2.0