S.T.H.L.M

Måndag 4.15:  Bebis vaknar pga att vi glömt fälla ner persiennerna. Tvärpigg och kryper runt i sängen på jakt efter sladdarna till sänglamporna. Vad göra? "Äh vi kliver upp och åker tidigare", var Jimmys förslag. Så istället för att åka klockan 8 som planerat, åkte vi 5.25. Vansinne! Vi var som två små barn dagen innan julafton.

När vi kom fram gick vi på Globen shopping och kikade ett par timmar innan det var incheckning på hotellet. Sen bar det av till Skansen. Vädret var helt underbart så att bara sitta på hotellet var uteslutet.

  




Tisdag: Heldag på Gröna Lund! Återigen blev man som ett litet barn och ville åka allt på en gång! Av hänsyn till Jimmy som var med bebis, så var jag tvungen att lugna ner mig en aning. Man ska inte ha med sig karlar och småbarn dit. Medans jag och sonen åkte karuseller gick de omkring och vann nallar på lotterier.

Jag bestämde en åkdejt med Ullis och hennes sällskap, (visst är det rätt otroligt att man planerar in samma dag på Grönan utan att veta om att den andra ens ska till Stockholm?) men hon var skeptisk till Fritt fall. Fast särskilt svårövertalad var hon inte. Hon skulle åka med mig och sin 14-åriga son Marcus och hans pappa, om vi sen gick spökhuset. Njaaaa, sa jag och Marcus...men till slut lovade vi tyvärr. Fritt fall var precis lika underbart som jag kom ihåg det. Och dessvärre var spökhuset lika läskigt också. Jag blev jagad av ett spöke som hade gett sig fan på att ta mig. Varför jag? Ja här finns en utförligare beskrivning på vad som hände. De är inte kloka helt enkelt.

  




   





Ps...lika bra att erkänna det. Jag och sonen tog nödutgången på i spökhuset. Hade jag inte gjort det är jag säker på att de hade ätit upp oss.

Onsdag: Hotellfrukost och städning av rummet. Jag är sanslös...jag vet. Jimmy tyckte att jag skulle fråga om jag fick låna skurmopp också. Jag plockade ju bara undan lite:) Sen en sväng på stan, men det var alldeles för varmt för att det skulle vara roligt. Våran första anhalt var förstås BR leksaker...vilka är där tror ni? Jo precis...Ullis med familj. Hur stor är chansen??
Efter en lååååång bilresa hem fick vi äntligen kasta oss i poolen. Ungarna har varit helt fantastiska i Stockholm, så kanske, kanske att de får följa med nästa år också :D

Tack Jimmy för att du är så underbar och tar med din familj på roligheter!


Kommentarer
Postat av: Annica

Vad härligt ni verkar ha haft det!

Visst blir man förvånad vad ens arn kan vara snälla och goa när de måste?!

Smält inte bort i värmen!

2008-07-31 @ 18:07:13
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: Gremly

Va roligt med bilder!! Du har så fina barn.

2008-07-31 @ 18:39:01
URL: http://gremlins.blogg.se/
Postat av: Annica

Hmm... OK.. Kan väl avslöja för dig då. ;-)

Du vet vart gamla Benkas är? Kör förbi där och följ vägen ända bort mot bron över Ljustorpsån. Straxt innan där, typ 5 meter;-) , tar ni till höger in på en liten skogsväg. Den syns knappt. Så var beredda! Kör tills den tar slut. Där är det. Supermysigt!

2008-07-31 @ 19:52:07
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: Annica

Så lite så! ;-)

2008-07-31 @ 22:35:20
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: Annica

God morgon!

Ser inte ut som att det blir badväder idag inte...

2008-08-01 @ 07:55:53
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: Elin & Odin

Vad mysigt ni verkar haft det och vad stor prinsessan har blivit! Herre jösses, jag är inte säker på att Odin skulle känna igen sin blivande ungmö... Kul med massor av bilder, men du syns inte till. Medvetet drag? ;)

2008-08-01 @ 09:57:48
URL: http://odins.blogg.se/
Postat av: Ahj

Gud vad mysigt ni ser ut att ha haft det.. :).. Fina kort på massa fina barn :)...Välkommen hem !

2008-08-01 @ 10:58:26
Postat av: LogLady

Gremly: Tack! Jag funderar ofta över hur det har gått till. Förresten...kul att det har tagit sig igen på din blogg!



Elin & Odin: Du får visa bilder på henne oftare för honom. Vore otroligt synd om han glömde bort henne. Och jaaaa, väldigt medvetet drag :D

2008-08-01 @ 11:02:30
URL: http://loglady.blogg.se/
Postat av: Annica

Vad har hänt med den gamla då?

2008-08-01 @ 15:46:31
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: Tågmamman

Vad mysigt det ser ut. Vi åker om nån vecka men jag och D gör begravning istället för Grönan. Lite sådär kul - men vi tar igen det på shopping sen. Kram

2008-08-02 @ 08:13:49
URL: http://mestommig.blogg.se/
Postat av: Mz Blond

Va mysigt det verkar ha varit... längtar jag.. tills vi oxå är där

2008-08-02 @ 11:58:43
URL: http://thecookie332.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0