Aaaatjooooo!

Trots röran här hemma, vi (Jimmy) tapetserar och målar och grejar i köket., så är jag glad. Jag börjar se ett slut på livet i misär. Efter en veckas fixande i köket så är han snart klar. Halva väggen är tapetserad, sen är det bara golvet kvar. Neeee, det ska INTE tapetseras. Jag har roat mig på diverse sätt under veckan. Det som mest retat honom har nog varit min återkommande mening när han vill ha hjälp- "Näääää, det är inget jobb för en prinsessa."
 
Igår var det iofs rätt roligt. Då var Lars här och han är lite rolig ibland. Vi brukar reta Jimmy. Jag roade mig med att lägga in små ordspråk i allt han sa. Vet dock inte om han märkte det:)

Min son ligger i soffan bredvid mig och spelar på sin Nintendo DS. När jag var i köket och fixade te så nös han. Bebis skrattade så hon höll på att kikna. Sen fortsatte han att låtsasnysa. Bebis har aldrig haft så roligt tror jag. Testa detta om du har tillgång till en 5-6 månaders bebis!!

image41

Kommentarer
Postat av: Ann-Helen

Men varför i hela friden skall hon alltid skratta så hjärtligt när jag inte är i närheten..Jag vill ju också höra det där bubblandet :)...Jag får helt enkelt flytta in i källaren tror jag ;)...

2008-03-28 @ 09:48:23
URL: http://sistaavenyn.blogg.se
Postat av: Log

Jag har det inspelat på mobilen:)

2008-03-28 @ 09:55:34
URL: http://www.loglady.blogg.se
Postat av: Tågmamman

Bebisar skrattar inte åt öroninflammationer, det blir bara rädda när man pratar högt utan att märka det.

2008-03-28 @ 10:23:27
URL: http://mestommig.blogg.se
Postat av: Mz Blond

Vad härligt med en lättroad prinsessa... vill höra på det sen :)

2008-03-28 @ 20:16:49
URL: http://thecookie332.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0