Blir det nånsin som man tänkt sig?

Idag skulle vi börja med taptseringen av köket. Jimmy ligger i sängen och mår illa, har huvudvärk. Påstår att det är köttbullarnas fel. *Säkert*...Han var på partaj med jobbet igår. Ja herregud, köttbullarnas fel...

Kanske han repar på sig sen. Men han vill nog inte befatta sig med mina planer för dagen.
Så här såg min planering ut:

Tvättstuga 14-20
Middag hos Jimmys mamma (som ringde och låg sjuk i feber, undra om hon också ätit köttbullar:))
Birsta, handla kläder till barnen
Tapetsering
Handla påskgodis

Lär ju varken bli några tapeter rivna, eller kläder köpta. Det viktigaste är dock påskägg till sonen, så bara det blir inhandlat är jag rätt nöjd ändå. Tapeterna kan vänta...de är ju i huset i allafall.
***
Men hur sjukt är det inte med utvecklingen av Arboga-mordet? Alltså, visst...man måste vara riktigt rubbad för att göra nåt sånt. Men historien bakom är ju sanslös. Har läst Togges dagboksinlägg på Helgon, hon var inte lätt att handskas med tydligen. Antar att det är den 31-åriga kvinnan som gjort det.
Han har skrivit i sin blogg också ,och detta har Aftonbladet tagit och fått det att se ut som att han skrivit genom DEM. Så var det ju inte. Och de har utelämnat de bitar som de inte vill befatta sig med, som att tidningarna bara skriver fel om allt. Snacka om att gotta sig i folks olycka. Det är en stor tragedi, men de  lär ju kasta sig över mamman så fort hon kommer ut genom dörrarna på sjukhuset.

Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

ingenting blir som man förvätar sig!

2008-03-21 @ 10:38:43
URL: http://mydearbylia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0