Chokladtryffel?

Har nyss varit på ännu ett kalas. Jimmy har stor släkt, men det gör ändå inget. Jag har ingen släkt, ja förutom barnen då,  så det jämnar säkert ut sig. Idag var det Jimmys morbror som skulle firas, 31 år. Gott som tusan med tårta, men tryffeln! Jag hade aldrig ätit det nån gång, men hela hans släkt kastade sig över den så fort den hamnade på kakfatet. Jag högg en jag med, tänkte att jag måste passa på medans det fanns kvar.
En person i sällskapet öppnade altandörren och spottade ut den (så fort födelesedagsbarnet lämnat rummet såklart). Jimmys moster och jag tog en tugga samtidigt, tittade på varandra och tystnaden var total. Hon spottade ut sin halva tryffel i en servett, jag åt glatt upp min. Var inte så tokigt ändå.

image35

Kommentarer
Postat av: CAZZIS

Haha, har aldrig smakat det faktiskt ;)

2008-03-16 @ 15:57:22
URL: http://cazzis.blogg.se
Postat av: mikK

Tryffel är min drog, haha! asgott :)

2008-03-16 @ 16:04:18
URL: http://IQfisk.blogg.se
Postat av: Felicia

usch, så du gillar tryfflar, det gör inte jag. haha men det är ju bra att man får tycka olika =) eller hur?

2008-03-16 @ 16:04:44
URL: http://designers.blogg.se
Postat av: Anonym

Fan va roligt... Tror jag smäller av. En fråga bara... VARFÖR kastade sig alla över tryffeln? Hade de aldrig smakat, eller var det "morbrodern" som hade bakat så det var därför det inte var gott?
Hoppas inte att Kicken läser din blogg nu då, så du har avslöjat släkten :)

2008-03-17 @ 11:33:21
Postat av: Log

NEJ FÖR GUDS SKULL! Morbrodern hade inte bakat!! Anledningen till att alla kastade sig över skiten var "ååååhhhhh, tryffel som är såååå gott!!"
Vet inte riktigt vart det gick snett egentligen, men det var definitivt inte vad de hade förväntat sig. Själv var jag ju tryffeloskuld så...

2008-03-17 @ 14:23:28
URL: http://www.loglady.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0