Slackerbruden

Vårat barn är en riktig liten slacker, ska alltid ha upp fötterna på allt möjligt. Sitter alltid med fötterna på köksbordet, undra hur populärt detta beteende blir när hon ska börja på dagis? Kollade igenom lite bilder förut och hittade detta, och det är bara från EN mapp.

Bats or birds?

Trodde nyss att jag kastats tillbaka till 1963 och Hitchcooks Fåglarna, när jag var inne i badrummet. Gång på gång är det en liten envis (fladdermus trodde jag, kooookoooo) som flyger mot fönstret. Gick och tittade i ett annat fönster och såg att det bara var en oskyldig liten finkmes eller nåt. Så mycket för lite tisdagsmorgonaction. Har noga övervägt det här med skräckfilmerna. Motargumentet- jag blir så konstig när jag sover, drömmer mardrömmar hela nätterna. För- det är ju ändå lite spännande att gå omkring och vara livrädd för sin egen källare, det KAN ju vara nåt monster i trappen.

Och apropå fladdermöss...såg Batman-filmen häromdagen. Jag är inte stormförtjust i Hollywoodproduktioner, men jag gav den en chans med tanke på Mr Ledgers hyllade rollinsats. Han var bra, men filmen...hmmm. Jorå den funkade, var tvungen att se slutet tre gånger för att komma ihåg vad som hände bara. Första gången såg jag t om hela eftertexten, det ska man göra för att visa respekt för de som gjort filmen. Äh, helt ärligt så var jag för trött för att stänga av.


Vårat träsktroll

Okej, här kommer den då!

Är hon inte underbar? Detta är nog den roligaste bild jag sett i hela mitt liv.

Mot mina principer

Jag har inte mycket till övers för Takida kan jag erkänna, men Curly Sue satte sig rakt i hjärtat när bebis var nyfödd. Därför var det ett självklart val när vi skulle välja musik till dopet. Våran vän Lugga tog på sig att sjunga på dopet, trots att han inte heller gillar Takida i vanliga fall. Pappan och Prinsessan har lyssnat på och sjungt Curly Sue mååånga gånger så jag vet inte om det är därför hon studsar och hoppar och klappar händerna när hon hör den låten, roligt är det iallafall. 

Prinsen fick ju som bekant Ozzy`s My little man som sin sång på dopet, så passande den med.

Varför tjatar ni inte om bilden?


Kvällsmys


De andra familjemedlemmarna fick inte vara med och mysa, de har inte lika mysiga rumpor. Sen så har jag en riktigt kanonrolig bild som jag funderar på att lägga ut, men jag vet inte....kan ni inte tjata lite? En del av er har iofs redan sett den :))

Vart är saxen? Vart är saxen?

Nån har visst knaprat kosttillskott för håret!


Sisådärja

Nu ska jag fortsätta mitt liv där jag slutade innan jag gjorde ett gravtest i januari 2007- mittuniversitetet i några år. Nån mer som är sugen?

Lås in era döttrar, detta kan bli farligt

Sonens far har fixat och trixat.

























 
































Nånting saknas...men vad?

Jag börjar starkt att tvivla på mig själv. Kan det vara så att min långa "ledighet" börja sätta sina spår? Nåt saknas alltså på min anslagstavla, jag kan bara inte komma på vad det är. Igår var det helt plötsligt bara tomt på ett stort område (händer sällan), är det nån som leker den där ta-bort-en-sak-leken med mig? Grabbarna här hemma bara skakar på huvudet och tittar menande på varandra när jag vidhåller att nåt är borta.

Lustbad

Idag invigs den nya förlossningsavdelningen på Sundsvalls sjukhus. Jag har länge vetat om lyxen som verkar finnas i överflöd där. Badkar med lustgas? Slår vad om att de har servitriser som kommer med sockerdrickan på silverfat också! Jag blir lite avundsjuk på min vän Marias lillasyster, som idag klockan 13 klev in på den nya avdelningen för att förhoppningsvis föda barn snart. Jag blir också lite sur när jag tänker på att jag själv aldrig kommer att få ligga i ett av de där badkaren och få lustgas.

Nu kan man ju bara hoppas att spökena på gamla förlossningen inte följer med upp. Eller hur, Anne? Men jag tror dig, såg själv en liten, liten gubbe som smög utanför min förlossningssal. Han var inte högre än 1 meter.

Fången och fångad!!

Skulle ta ut vagnen på bron på förmiddagen för att Prinsessan skulle sova. Men vad händer??!! Gick inte att komma ut ur huset hur mycket jag än försökte, låsvredet bara snurrade runtrunt. Panik! Ja, tills den inre blondinen knackade mig i skallen och t om hon tyckte att jag var blåst. Finns ju inte bara en väg ut. Till slut löste det sig dock och jag kom ut den rätta vägen.


Hemsökta drömmar

Nu måste jag få ett stopp på det här! I somras gjorde jag nåt jag får ångra natt efter natt. Bara den här veckan har jag drömt mardrömmar TVÅ gånger om det där otäcka huset. Jag försöker gång på gång övertala mig själv om att det bara är dräkter och masker, det är ju för f*n riktiga människor under! Och jag försöker med min lenaste stämma övertala spökena att ta av sig masken...

Jenny...det är säkert dags för mig också att ge upp skräckfilmerna, men det kommer inte att hända, det vet jag.

Viva La Vida

Prinsessan är fullkomligt livrädd för Coldplay´s Viva La Vida. När den startar på MTV springer hon i full fart i gåstolen bort från tv:n. Farliga saker. Can we blame her?


11 månader!

Idag fyller min älskade lilla Prinsessa 11 månader. Bara en månad kvar tills det stora kalaset, som för övrigt kommer bli nåt i jämförelse med Nobelfesten.


Jag älskar dig så mycket att det gör ont...

Arslet i brasan

I natt var jag ute och campade (?) med ett väldigt suspekt gäng. Hur som helst så sätter sig Fredrik Hammarström, en gammal klasskompis numera medlem i dansbandet Shake, med arslet i elden!! Men varför?? Han fick såklart springa till ån och doppa röven i vattnet. Sen så startade björndrömmen. Jag är trött på att bli jagad av björnar! I ca 10 års tid har jag drömt mardrömmar om dem. Är det konstigt att man inte vågar gå ut i skogen...? Så vad tror ni detta betyder?

Ps. Alla ni som jag inte visste brukade vara här och springa- jag läser era bloggar lite då och då också, världen är bra liten:)


Spanska småspöken och SÖMN!

Förra veckan åkte vi till Birsta City och köpte sömn. 79.50 kostade det. Billigt pris för att få sova HELA nätterna.
Taggad av ett reportage i Vi Föräldrar så satte vi igång förra måndagen med att få Prinsessan att sova i sin egen säng hela nätterna. Det har gått bättre och bättre, idag vaknade hon inte förrän 5.45. *LYCKA* Somnade såklart om efter det.

Igår sågs det på film, El Orfanato (Barnhemmet). Den var inte så farlig som den verkade, men det är aldrig roligt med barnspöken som far omkring och jävlas. Jag tycker den var bra, lagomt vriden och småsjuk story. men det är ju jag det.


The real stuff...

Sömn, 79.50:-

Welcome to Wisteria Lane

Jimmy tycker att jag ska färga håret rött, vad menar han?

Hohoooo!

Varje dag är det ungefär samma antal besökare på min BLOGG. 
Vi gör ett nytt försök. Vilka är ni (som läser utan att jag vet)?? Jag dör av nyfikenhet.

ErgoRapido

Förra hösten fick flickan syn på en smidig och sladdlös, men framförallt rosa, dammsugare. Pojken köpte dammsugaren till flickan som blev sååå glad! Nu spottar och svär flickan så fort det är städdags. Den jäveln är bara snygg, totalt ofunktionell! Dyra pengar för en rosa prydnad. Nuförtiden städar flickan med hjälp av sop och skyffel.


Blodtransfusion

I natt drömde jag att jag skulle få en skvätt blod, bara en påse. Av vilken anledning vet jag inte. Problemet är bara att jag inte var på sjukhuset, utan ca 30 minuter därifrån. Ångest! Vaknade kallsvettig och ville bara ringa till IVA och berätta att de ska förbereda för min ankomst. Men sen insåg jag att det vara en dröm.

För er som inte känner till det så är jag vampyr och kan inte ens få en blodtransfusion med min egen blodgrupp utan att nästan dö.

Annars då? Läser frenetiskt Sanna Brådings blogg om hennes psykliv. Tjooo!

RSS 2.0