Allt för att slippa plugga :)

Jag orkar inte, vill inte. Det är visserligen mycket enklare att plugga när man får sitta ute i solen, men ändå.

Tänkte berätta för er om nattens drömmar, berättade för A-H förut, vi garvade som två dårar. Det är säkert inte alls lika roligt att höra det så här.

Jag drömde att jag var på Aveny (?) och insåg mitt i allt festande att jag bara hade på mig en gå-hemma-och-slöa-t-shirt! Katastrof!! Hade sminkat mig och allt var kanon tills jag insåg detta. Ingen bh hade jag på mig heller. En skum detalj är att Pettsson jobbade i baren, han extraknäckte tydligen där på fredagar. Eeeh?

Jimmys dröm är något mäkligare. Han ringde hem förut och var tvungen att berätta, kanske skulle han låtit bli? Han hade åkt till en tatuerarare, och tatueraren hade typ sagt nåt i stil med "du lyssnar på hårdrock, va?", "jaaaaa, det gör jag väl", hade Jimmy svarat. Sen så hade tatueraren kommit på vad han skulle göra för motiv- en lila My Little Pony med nitar och sånt!! Vart får man alla konstiga kombinationer ifrån? Detta var bara en liten del av hopkoket från hans sjuka hjärna :) Det roliga tycker jag är att han inte ens sa ifrån!

Nu blir jag förvirrad

I fredags hände en sak som mer eller mindre räddade min helg. Ja, det kan ha varit solen som räddade den också, jag har inte bestämt mig än.

Skulle hämta Prinsessan på dagis, och när vi kom ut så var avdelningen bredvid ute på gården. En av fröknarna kommer fram till mig:
- Men jag måste bara fråga, hur gammal var du när du fick L?
- Öhhhh, ja du (lång stunds tystnad)...jag skulle fylla 28.
- Lägg av! Jag trodde du var17-18 år då du fick henne!!
- Eeeeh? Hur tänkte du då? Jag har ju en son som ska fylla 9...?
- Va?? Är det din SON som brukar följa med dig hit? Trodde det var DIN LILLEBROR!


Tackar, tackar.


Tänkte...

...ta och skriva några rader idag igen. Jag har liksom inte riktigt tid nuförtiden, inte ork heller för den delen.

Helgen har spenderats ute, med pauser för mat, blöjbyten och nattsömn.Vilket väder! Haft kära väninnor på besök och det är alltid roligt. men nu är det bara att ställa undan solstolar och komma tillbaka till verkligheten, jag har en hel del att ta tag i innan nästa måndag då det är tenta igen.

Jag vet att jag har mycket att berätta för er, problemet är att jag glömt bort det :)

Nej, nu ska jag försöka skicka iväg en observationsuppgift till skolan!

Puss på er!

Jag vet...

...att det har gått en vecka sen mitt senaste inlägg, men jag har faktiskt inget att skriva. Det händer inte mycket mer än det gamla vanliga, och det tror jag ni hört tillräckligt om. Jo det hände faktiskt en sak i förrgår, jag fick svaret på den senaste tentan- konstigt nog hade jag mot alla odds klarat den! Sen så hände det nåt igår kväll också...Carina Berg flyttade in hos Marcus Schenkenberg. Men snacka om sönderpundad kille! Nån annan som såg "Berg flyttar in"?

Drakborgen och en MASSA mat

Dagen började med att vi packade iväg oss till Drakborgen, där vi mötte Odin med familj. Mycket bus var det om ville ur småkropparna, de härjade på så att de båda två slocknade i bilen på väg hem. Tack för en trevlig dag!

Efter det hann vi bara mellanlanda hemma, sen var det dags att gå till Jimmys mamma och grilla med släkten. Men shit! Varför äter man som om det vore första OCH sista gången man fick se mat? Och självklart fick det plats en massa efterrätt också, men jag tror ärligt talat att jag kommer spricka snart :P

Givetvis glömde jag kameran hemma idag, men duktiga Elin hade ju med sin :)


Fjärilsflickan


CHOCKAD??

Jaaa t om jag själv är chockad över att det är ett nytt inlägg på bloggen! Egentligen har jag inget att tillföra er, men jag tänkte att ni kanske ville veta att jag lever och så. Vad har hänt/ händer då?

- Jag har gjort den förbannade skittentan och den gick åt skogen! På riktigt alltså.
- Jag har varit med barnen och tagit jättefina ateljébilder, ni kanske får se nån om ni har tur.
- Jag har haft en mysig förfest med trevliga tjejer och god mat, med en efterföljande astråkig kväll/natt(?)på stan. Irish-Bishops-kön på Aveny- Bishops- hem. I princip bara in till stan o vände.

Nuförtiden är jag "fröken" på en skola, jag har nämligen VFU (verksamhetsförlagd utbildning). Det är fantastiskt roligt att få komma ut i verkligheten istället för att bara läsa, läsa och läsa. Och det bästa av allt med läraryrket: man får (påsk)lov!

Så.
Nu måste jag ha uppfyllt kraven för att få stå kvar som innehavare av bloggen, va? Kanske återkommer om 2-3 veckor igen. Puss o kram så länge!

RSS 2.0