Söndag- vilodag

Hela veckan har mer eller mindre varit en lång vilodag iofs. Imorgon bitti är det tenta igen, alltså innevecka. Suck! Jag har som sagt inte pluggat nåt alls nästan så jag blir uppriktigt sagt förvånad om jag klarar tentan.

Igår hade vi främmande av grannar med barn, trevligt att få lite sällskap en lördagkväll. Det dracks lite vin och surrades en hel del. Sen så föll en del saker angående "spöket" på plats.

Nu är det middag- potatisgratäng och fläskfilé, sen badet och Gossip Girl!

Puss i ljumsken så länge!

Veckan värsting

Fick ett sms av en av mina bröders ex idag med nåt som hon kallade veckans värsting. Ja jag vet inte vad jag ska säga längre. När ska man sluta förvånas? Detta ska få sjunka in sen så kanske ni också får ta del av galenskaperna i mitt förra liv (läs min förra familj).

Hennes värsta fasa...

...är rengöringssvampar och damm och små trådar. Om dockan är besvärlig och t ex river ut alla mina nytvättade, nyvikta klädhögar, lägger jag bara ett par svampar bredvid. Då låter hon garanterat bli kläderna. Omvänd psykologi. Eller nåt.

Twilight del 3

Äh, jag bara skojar.

Från och med idag ska jag alltid hata hockeydomare.

Matchen vill jag inte ens prata om, men sällskapet! Wooow! Det bara ramlade in folk, borde egentligen ha tagit inträde. Först kom Marias man Bjarne, sen kom grannarna Ann och Hasse (vicevärden), sen ramlade Jimmys mamma in, och inför andra perioden kom hennes karl. Så nu måste vi köpe en ny soffa. Med trippeldivan.

Pluggandet då? Tenta på måndag och jag är rätt säker på det mesta. Har inte pluggat lika mycket inför den här tentan så jag förväntar mig inte så höga poäng heller. Godkänd räcker bra för min del.

Twilight del 2

Jag kör som Tågmamman och delar upp mina inlägg. Och läs detta på egen risk ni som inte sett filmen, men mot all förmodan tänker se den.

Igår kväll var vi tvungna att titta på Underworld. När den första filmen kom för sex (?) år sen, såg jag den i stort sett varje dag. Jag kunde inte ha Twilight som den sist sedda "vampyr"filmen. När en vampyr går ut i solen ska det brännas kött, inte blänka guld. Men iofs, min son såg den ju också, så det kanske var det lämpligt i det avseendet. Ja det är en vampyrfilm för barn skulle man kunna säga.

Men nu har jag iaf kompenserat med en massa huggtänder, blod, nakna kroppar, svarta kappor, sammet, levande ljus och otäcka varulvar.

Förresten...varför kommenterar ni så sällan nuförtiden?

Fräsig titel...

...mindre fräsig film. Jag pratar om Twilight. Njaaaa. Nån slags populärvampyrtonårsfilm. Böckerna är säkert bra, det tvivlar jag inte på, kanske får ge dem en chans istället. Och visst, filmen var välgjord, men det känns som att det saknades en hel del i handling. Och sen var det för lite romantik (som alla vet så är ju huvudingrediensen romantik i vampyrfilmer), och alldeles för lite sammet och blod. Sen så tappade man liksom själva vampyrgrejen när de var vegetarianer(!!). Konservativ (och gammal) som jag tydligen är så tror jag att jag skippar tonårsvampyrerna i fortsättningen. Känns som nån slags Romeo och Julia-film, sen så mitt i filmskapandet kom producenterna på en idé- Men de kan ju vara vampyrer OCKSÅ!!

Surrealistiskt


Var viktigt att jag nämnde att bilden såklart inte är inställd än. Men det kanske ni fattar själv?

Jimmys bebis...

...håller snart på att anlända till posten i Timrå. Hoppas jag iaf, för annars kommer helgen vara förstörd. Jag kan inte fatta hur man kan vara så k*t på elektronik?!! Vi räknade ut att han köpt prylar för ca 60 000 på 1½ år. Galet! Hur många utlandsresor hade inte det blivit? Men det är ju hans intresse så, och han har ju råd med det...men man blir lite sur ibland.

Vem sa?

Vem sa att kunskap inte är tungt att bära?! Ju mer jag läser desto mer väger jag. Visst måste det väl höra ihop på nåt sätt? Jag har vägt ca 47 kilo sedan jag var 15 år, bortsett från graviditeterna då, och nu väger jag helt plötsligt 51 kilo.
WOOOOT!!??


Höll nästan på att glömma...

...att vi haft ett liv innan tentasvaret kom också. I söndags var vi på Drakborgen, hela familjen plus sonens kompis. Men shit va roligt det var där! Lilla dockan ville minsann inte leka i nån bebishörn, utan hon tyckte såklart det var roligare att klättra och åla runt där de stora barnen lekte.

Vet ni förresten...jag kan ju inte sluta spegla mig i glansen från den där tentan. Igår kom Jimmys mamma över med en kaka som hon bakat till mig, va glad jag blev! Sen skulle vi lägga oss efter hockeyn och allt,men då kom Jimmy upp med en bricka med två champagneglas och en (liten) flaska Moët. DÅ blev jag riktigt chockad! Så nu ska jag bli BÄST på nästa tenta tänkte jag, då kanske jag fåren utlandsresa eller nåt..?

Såååå stolt!

Äntligen vet jag resultatet, och jag är tydligen skitsmart! Ja eller nästan iaf. Om jag ska vara ärlig så är jag bara sååå jävla glad att jag är godkänd!! Mitt resultat var 20,5.För att vara godkänd och ha uppnått betyget E krävs 13 poäng.

Betygsfördelningen:

25 - 27 poäng A

22 - 24 poäng B

19 - 21 poäng C

16 - 18 poäng D

13 - 15 poäng E

__________________

0 - 12 poäng F
Ps. Det var bara 3 personer som hade högre poäng än mig. 3 personer av 177. Ja det säger väl allt?

Som jag väntat...

...på tentasvaret! Och vad händer? Jo jag har inte en aning om vad jag hade för kod! SUCK.

Sodavägen vs Borgvattnet

Seriöst...den som vågar sova en natt i min sons rum får ett jättefint diplom. Igår var Jimmys mamma hos oss och tittade på hockeyn, hon delgav oss då lite information som fick oss att fundera lite över saker och ting. Inget jag tänker gå in på här, alldeles för personliga saker. Men jag kan säga att natten har inte varit rolig. Det har rasat luckor på sonens rum och varit allmänt stökigt. Tur lillgubben är i fjällen.

PUUUH!

...är helt slut efter att ha maratonläst alla mina skolböcker! Men nu är det gjort i allafall.

Igår var pappan och dockan på Birsta. Pappan ringde till mamman och frågade om dockan är för liten för en My Little Pony. Neeee, självklart inte! De hade tydligen hittat en fin häst som de skulle köpa. Jag såg framför mig en sån där liten plastsak som man kan kamma. Detta kom de hem med...

En liten (?) häst som kan prata och allt möjligt. Nästan gå t om. Hon kostade "bara" 549:-, så hädanefter ska jag inte glömma att fråga pris innan pappan får tillåtelse att handla. Ja det var ju inte det enda de hade handlat, notan slutade på runt 650:-!! Men hästen var väldigt fin i allafall.

För ett år sen...

...åkte vi till fjälls på sportlovet, kommer ni ihåg? När jag och sonen och hans farfar körde fast med skoter mitt ute i ingenstans i kolmörkret. Bear-fear och hela den biten. Satt och tittade på bilder och hittade detta:


RSS 2.0