Trottast.com

Luften har gått ur mig, energin och orken är borta. Men jag bloggar! Det är ju det jag gör! Kanske inga litterära mästerverk, men ändå. Jag bloggar.

Jag skulle behöva en massa ny energi lagom tills imorgon 13.15. Då är det skola igen. Herregud, man kan ju tycka att det räcker att vara på skolan EN gång i månaden. Tyvärr så tror jag bara att energin går att finna på olagliga vägar. Och det är inte ett alternativ.

Gårdagen spenderades på Boda Borg med en medelålders tant (hahahaha) och tre 15-åringar. Kändes som att vi var där med våran mamma som tog hand om oss och gav oss fika :) Närå, riktigt så illa var det inte. Boda Borg börjar nästan bli som mitt andra hem nu, är där en gång i månaden ungefär. Undra om väggarna smittar? Nästa äventyr med ungdomarna blir laserhallen, men innan dess är det lite som ska "fixas".

Puss o kram på er så länge!

Uppdatering igen!!

Men NU är ni väl chockade? Egentligen har jag inget att skriva, men vem har det egentligen?

Jag lever ett lustiga-huset-liv, men jag har själv valt, så jag ska inte klaga :) Allting leder till nåt bättre.

Fröken Tågmamma pikar mig för mitt förra inlägg, för få ord tydligen. Hon fattar nog inte att denna blogg håller på att förvandlas till en bild-blogg. Helvete! Nu svalde jag kaffet fel också!! På riktigt.

Livet är sig inte likt ett dugg. Jag pluggar. Dockmamman ska snart fylla TVÅ(!!) år, hur gick det till? Sen så dog Michael Jackson också, va? Nånstans där i sommaren när allt var kaos hände det nåt. Jag önskar att jag kunde skriva allt här och berätta historien om sommaren. Känslor, ångesten, glädjen och allt annat. Men det går inte.

Alltså. Det var typ mitt liv det. Sen så vill jag bara tillägga att jag är väldigt ledsen över att jag inte tål hästar. Det verkar vara trevliga djur. Och de tycker om att bada i havet. Vem gör inte det liksom.

See ya soon! Puss i ljumsken!!

Nämen!!

HERREGUD va längesen det var jag skrev nåt här nu! Har ni saknat mig? Säg att ni har saknat mig!
Jag skulle ju uppdatera med bilder från Stockholmsresan har jag för mig, men vi hoppar det, va?

Ni som känner mig, vet att jag haft en GALEN sommar. Ni som inte känner mig ska veta att jag haft en galen sommar. Kanske, kanske kommer det ett nytt inlägg inom en snar framtid.


Midsommarafton -09, helt galet ;)


RSS 2.0