Manson ♥

Finns ett par versioner av den här videon, den här är dock den lämpligaste att lägga ut här. Det är konstigt det där med kärlek...är människan gjord för att leva i tvåsamhet? Om det nu är så, varför är det då inte enkelt? Tur att det finns drifter, annars är jag säker på att mänskligheten skulle gå under. Fast vad skulle väl det göra? Och tänk om det inte fanns män på jorden, att kvinnorna kunde fortplanta sig ändå, DET skulle vara det ultimata. Slut på krig, svält och elände ;)


Kommentarer
Postat av: Bagarn

Hm, att kvinnor inte kan starta krig och annat elände vet jag inte. Och svälten är väl heller inget som mannen ligger bakom? Människan är det nog man ska skylla på tror jag.

Jag tror att människan precis som många djur är gjorda för att hålla ihop.

Inte bara som man och kvinna, det vet vi vid det här laget.

Men att det ska vara enkelt är ju en önskedröm, inget är ju speciellt enkelt.

Att vara ensam är väl inte heller enkelt jämt?

Jag tror att utan kärlek och tvåsamhet så skulle människan bli ett gäng zombies som bara tänker egoistiskt och gör allt för egen vinning. Kärlek gör att man tänker på andra, och det är ju bland de bästa egenskaper människan fått. Sen att många inte använder sig av den egenskapen, ja det är kanske anledningen till att just krig och svält drabbar världen hela tiden.

För att slippa krig och svält, utplåna människosläktet och inte bara mannen. det är MIN övertygelse i alla fall.

Mer kärlek= mer medkänsla för andra= Lösningen på krig och elände?

2010-08-20 @ 18:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0