En gammal Scorpionsdänga...


Usch och fy :-(

Antar att man ALDRIG vänjer sig vid att lämna bort barnen till sina fäder. Fy faan är det enda jag kan säga om saknaden och hjärtesorgen. De ska ALLTID finnas här hemma ju, de ska alltid vara vid min sida ♥

Snart helg igen då...

Blir spännande att se om den här helgen blir som jag tänkt!

Kan ni fatta att det är TVÅ ÅR SEN detta hände??
 http://loglady.blogg.se/2008/february/emd-pinsamma-mamman-pa-skivsignering.html#comment

Älskar!!

Vi i våran familj har fastnat stenhårt för dessa underbara "Småkryp" som sänds på Barnkanalen. Vi kan sitta på YouTube och titta hur länge som helst, det är verkligen lyckopiller utklädda till barnprogram. Här kommer ett litet smakprov, men jag vill varna känsliga tittare (Jenny!!), trots att denna spindel inte är ett dugg farlig. Bara otroligt söööt
!

Alla mynts vackra baksida

Alla sanningar har en annan, parallell sanning. Alla historier har en annan sida, det finns alltid (oftast) två versioner av en händelse. Ja om inte fler. Det jag vill ha sagt med detta, är att allt som jag har skrivit på denna blogg är skrivet ur min synvinkel. Jag är alltså ytterst subjektiv i mina beskrivningar av händelser.

Ska försöka att inte vara så subjektiv för en gångs skull.

Anki är en tjej med ett hejdundrande humör, folk har beskrivit henne som ettrig, vrång, tjurig, italiensk osv. Själv tycker hon att ordet ELDIG är en bra beskrivning. (FAST hon är snäll som tusan också måste tilläggas!) Anki är även en tjej som haft det trassligt genom livet, och detta har gett henne en massa skinn på näsan, hård hud osv. Vilket har lett till att hon inte tillåter NÅN att sätta sig på henne eller hennes barn! För henne är barnen heliga. Anki kan inte heller luta sig tillbaka och se på när folk beter sig som idioter mot nån hon bryr sig om. Eller mot henne själv. Hon lider inte i det tysta och "finner sig" inte i att bli behandlad som skit. Anki har som sagt en helig sak- barnen. Hon utsätter inte dem för människor som är onda eller elaka.

Det jag vill säga med detta är typ att det ni hör eller läser är MIN version. Ingen har en aning om hur JAG betett mig för att väcka fan i t ex Henke! Ingen har en blekaste aning om hur vi haft det, alla motgångar, allt skitsnack mm. Jag kan enbart säga TACK till dig, Henric. Tack för att du står ut med mig och stöttar mig! Alla som träffat oss VET att han är underbar mot mina barn och ALLTID ställer upp. De gånger vi bråkat har JAG varit huvudorsaken till det. Jag tar helt och hållet på mig detta, för jag är ju som sagt eldig. Jag är även medveten om mina brister och ska jobba stenhårt på att bli av med dem så gott det går!

Även historien med Jimmy kan passa in här. Ingen annan än jag och Jimmy vet vad som hämt till punkt och pricka. Allt är relativt, varje mynt har två sidor. Alla har rätt att tycka och tänka saker, men man ska kanske inte gå runt och hata folk som man egentligen inte känner, eller om man inte vet hela sanningen.

Puss på er!

Oooops! I did it again..?

Detta måste vara en otroligt intressant blogg, eftersom det är besöksrekord hela tiden!

Lilla Prinsessan är sjuk :( Hon har haft hög feber hela natten, och när hon orkar prata är hon hes. Låter som ett litet monster (på väggen...) Andra familjemedlemmar har kräkts i natt, så jaa, natten har varit jobbig.

Och inte nog med det...jag ser ut som ett troll! På riktigt alltså...hår-galningen har knutit ihop mitt hår på ett otrevligt sätt under natten. Verkar som hon ärvt sin fars feber-nojjor och trott att mitt hår är världen som ska knytas ihop så blir allt bra igen.



Jag känner mig grymt besviken på dig...

Syskonkärlek

Min son måste vara världens bästa och omtänksammaste storebror! Man märker mer och mer hur galen har är i sin lillasyster, det är så underbart att se. Alla barn borde få ha syskon.

Igår skulle han till sin farmor, men ville gärna att hon skulle få komma med dit, eftersom han tycker att hon ska få vara med och baka och allt annat mysigt som han och farmor gör. Och det bästa av allt! Farmor har tid och vill göra allt detta med barnen! Det är det ska vara...Kanske de tar med henne på roliga semestrar till sommaren också :)

Bra ändå...

Min helg är, och har varit, toppen trots de förstörda festplanerna. Idag har vi varit hos mysiga, vimsiga och helt underbara, familjen Jönsson på 2-års kalas. Roligt att få träffa er och snacka lite skit, damer ;) Ta och styr upp ett datum för den där drink-sammankomsten nu! Lite SingStar och trevligt sällskap :)

Nu har vi just ätit middag här hemma, min dotter är så fantastiskt rolig! Hon säger hela tiden "ä inte kloooook", vilket betyder att hon tycker att man inte är riktigt klok alltså. Eller hon själv :) Hur som helst, underbar ålder. Alldeles nyss skulle hon prata med råttorna, stack in handen i buren och surrade som bara den. Sen säger hon "jåttojna pjata inte med mej"! Stackarn, hon trodde att hon skulle få svar av djuren.

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan, dricka kaffe och njuuuuta av livet!

Puss på er!

En blogg...

...är ett ställe där man kan skriva av sig, sina innersta tankar och känslor osv. Detta är som ni säkert känner till, min blogg, så jag skriver vad jag vill, så länge jag inte ljuger eller förtalar nån. Och så vitt jag vet så har jag bara skrivit om det som är sant!

Får jag inte tycka vad jag vill utan att det ska vara nåt fel på mig? Jag kan försäkra er alla, och de flesta vet det redan, att det är inget som helst fel på mig. Jag har en halvtrasig själ, men detta är inget som påverkar hur jag är som person. Jag är samma människa, MEN har tröttnat på att bli överkörd. Jag säger vad jag känner och tycker, varför skulle jag inte göra det? Falskhet finns det gott om ändå.

Min lördag, som förövrigt varit planerad länge, blev inte som jag tänkt. De jag skulle till hade ordnat en fest enbart för att jag skulle komma och vi skulle ha skoj. Jag behövde det. Folket som skulle komma hade i sin tur fixat barnvakter osv. Ja, även de som hade festen fixade barnvakt, för man har ju inte barnen med på festen. Så jävla roligt att avboka en dag innan!

Tack!!

Dåså!

Jaha, då har jag just skickat iväg ett mail och berättat att det vi planerat i helgen INTE kommer bli av. Och det var inte "bara" en vanlig hemmakväll! Jag fick en fråga om jag kunde ha min dotter imorgon, men det var egentligen ingen fråga- det var ett KRAV! Finns inte en enda möjlighet i världen att jag släpper iväg henne till en fest med en massa fulla människor, och att hon sen ska sova hos nån som är full och spyr på golvet! NEJ TACK!

Mina barn är värda mer än så, och kan jag förhindra det så gör jag givetvis det!

Men tro för fan INTE att jag gör detta för ERAN skull, nä, det är för HENNE! Ni är de största egoisterna jag nånsin träffat, skulle väl sälja era egna barn för en flaska whiskey. För sprit och fester är väl det enda som räknas i livet?
DU har gjort bort dig nu. Min sk "vänskap" kommer du aldrig få. Återigen har du satt ribban...

Hoppas att ni inte känner ett uns av dåligt samvete för att ni kör över folk!

Till de största egoisterna!!

Nu är jag riktigt jävla trött på detta! Jag fick frågan igår om jag kunde ha min älskade dotter på lördag, trots att jag egentligen är "barnledig". GIVETVIS skulle jag gärna varit med henne då, om det inte var så att jag har egna planer sen en tid tillbaka! Mina barn är mitt allt och är absolut inget jag väljer bort! Nu är det ju även så att jag fått ordinationen att bry mig om mig själv, att göra saker jag mår bra av osv. Så när jag har planer, vill jag helst att de ska bli av också.

När jag sa att jag har planer, blev det ett jävla liv, och jag ställer inte upp osv. Jag är ALLTID med mina barn, men nu får jag skit för att jag vill göra nåt den enda helg jag KAN göra nåt! Är det MITT fel att ni planerar som idioter? Ska jag släppa allt jag har för att NI ska kunna ha roligt och supa? Det här händer fan inte!

Jag har fått nog av detta nu, droppen var att mitt barn helt plötsligt skulle få vara med på festen! MEN GLÖM DET!!! Ingen alkohol i närheten av min dotter! Barn och alkohol hör inte ihop, men i er värld verkar ju alkohol vara det enda som existerar. Nä, nu har jag fått nog! Ni kan dra åt helvete med er, jag vill inte ha med er att göra. NÅNSIN! Ta för fan och tänk efter innan ni agerar!!

Stress, stress

Jag vet inte, men är det meningen att jag ska behöva ha dåligt samvete och må skit pga att folk inte kan planera riktigt? Jag har fått rådet av min läkare att tänka på mig själv och barnen, att bara göra saker som jag själv vill göra, och mår bra av. Väldigt få förunnat, och en jävla lyx att få den ordinationen. Men det är som sagt inte utan anledning.

Nu är det ju tydligen så att jag har ett samvete också, ja tro det eller ej, och att folk ens kan tänka tanken att utsätta mig för dessa grubblerier i detta skede är helt otroligt! Inte en ursäkt eller nånting. Skäms ni inte när ni försöker göra det ÄNNU svårare för mig?? Hur kan man vara så egoistisk att bara köra sitt eget race??

Ni gör mig ledsen med detta beteende...

Framförhållning, vad är det?

Jaha, ja. När man trodde stormen dragit förbi, så kommer helt plötsligt nästa! I dubbel uppsättnig dessutom. Nä, den där kojan i skogen kommer jag aldrig ge upp tanken om!!

Nästa gång ni planerar in saker, kolla så det är OKEJ med mig först kanske? För det HADE varit okej om jag inte hade egna planer! Jag ger dessvärre inte upp mitt eget liv och mina egna planer. Jag måste fokusera på mitt eget välmående, för att få detta att funka!!

Hur i hela helvete skulle ni löst det om vi fortfarande bodde ihop???


Inte titta i backspegeln!!

Efter att båda barnen lämnat hemmet för andra aktiviteter, såsom skola och dagis, tog jag mig verkligen i kragen och tog en långpromenad vid havet i en timme! Underbart var ordet. Jag brukar försöka ha mig ut på en promenad om dagen, men man drar sig in i det sista. Så att komma iväg klockan nio var lovely!

Sen så var jag ju lite arg igår. Tänker inte gå in på några detaljer, men det har att göra med prioriteringar angående barn. Hur som helst, jag omvandlade ilskan över maktlösheten till nåt annat, och *poff* så var den putsväck! Sen så hjälpte det en hel del att en viss farmor löste mitt "bekymmer" också! Jag gör faan ALLT jag kan för mina barn, sätter ALLTID deras behov först. Men ibland räcker det tydligen inte till med alla uppoffringar, och då måste jag be om hjälp, vilket jag hatar!! Men som sagt, nu löste det sig :-)

En annan sak som också löst sig är  hyrespengarna som var försvunna ett tag. De har kommit tillbaka, och samtliga inblandade har förstått att de beter sig som barnrumpor ibland. Även undertecknad.

Dags att följa mitt eget bästa råd- blicka framåt och sluta älta det förflutna. Man kan bara ta lärdom av allt som hänt, aldrig, aldrig ändra på det! (även fast man vill!!)


Huvudet!!

Ajajaj, vilken jäkla huvudvärk jag har. Idag beror det dock inte på nån förkylning. Jag har blivit så arg, frustrerad och besviken, så att jag fått ont! Visst att folk beter sig som idioter, men var för faan inte en idiot och egoist när det handlar om barn!! Måste försöka tänka bort det onda och negativa, tut det finns positiva människor som kan få en på andra tankar ♥

Tillfälligt fel...

Jag har just nu en o-social touch på mitt liv. Idag, igår och säkerligen imorgon. Orkar helt enkelt inte vara mer sällskaplig och trevlig än vad jag behöver. Har ingen lust att lyssna på nån annans problem, och jag vill heller inte prata om mina "problem". Nä, en koja i skogen kanske inte vore så dumt ändå. Iaf på deltid.

Men huvudvärken är i stort sett borta iaf.

Hjärta rimmar på...smärta.


Jag vill att du ska veta...men jag vill inte att du vet.

Alla ♥-ans dag! Att få vakna bredvid den vackraste flickan i världen måste vara det bästa man kan vara med om! När denna flicka dessutom väcker en med en "pusch", så blir man alldeles lycklig. Jag fick ju som sagt presenter igår, så idag är det barnens tur :) Vi ska fika  hjärtkakor och bara pussas hela dagen (om jag får bestämma).

*Kanske DU kommer och hämtar hjärtat som tillhör dig? *

Var vaken lite länge igår, eller i natt, så förkylningen har inte kommit bort av sig själv under sömnen. Huvudvärken verkar vara här för att stanna. Men det kanske är lika bra, för då kanske man glömmer hjärtesorgen. Såg förresten att Bo Holmberg dött "av hjärtesorg" och "ensamhet", det är ju för tragiskt.

****************************************************
Förlåt mig allt ont jag säger
Förlåt mig för allt jag gör
Men förlåt mig dock mest för detta:
Att jag verkligen älskar dig


Namnen!!

Råttflickorna har fått namn nu. Det blev TwIgGy och Leia. De är så vansinnigt gulliga så man vill bara äta upp dem. Får plats i handen, och somnar på en gång, det är ju klart de gör det, de är ju bebisar!

Jag mår ju som sagt inte tipptopp, är inte bara den trasiga själen som spökat de senaste dagarna. Förkylningseländet ligger på nån slags mellannivå och vill inte ge med sig. Är i zombietillstånd mest hela tiden och allmänt off!

Hur som helst...idag ringde det på porttelefonen och det var Maria som skulle lämna en kalasinbjudan. Med sig hade hon även chokladhjärtan, snackshjärtan och en skvallertidning. TUSEN TACK!!! Vänner som jag har växer inte på träd!!

Nu ska jag mysa med mina underbara barn och Linnéa! Ja och de andra :)

PUSS!

ff sjuka :-(

Sitter och förvånas över hur falska och påklistrade människor kan vara. Ena stunden snackar de ner en människa totalt, för att i nästa stund vara "bästa vänner". Patetiskt! Usla föräldrar finns det gott om, tänk att man måste sitta och låtsas på nätet. Inte alls genomskinligt. Det är ILLA om man väljer kärleken framför sina barn!

Tråk-lördag är det iaf här hemma. Eftersom vi inte har Prinsessans pulka hemma, så känns det sådär att gå ut och leka. Kul att man köper saker som fan aldrig är där de ska vara!! Hade en naiv tanke om att barnen skulle få åka till Drakborgen, men det passade sig tydligen inte det heller. Fortfarande huvudvärk och förkyld, tröttsamt!! Bara att köra på med Otrivin Menthol och vila.

Ikväll är det iaf mello. Alltid nåt. Trevliga sällskapet ville komma ikväll igen! Och jag är ju inte den som säger nej ;) Erbjöd sig t om att laga middag till mig och barnen, men idag får det nog bli pizza, eller vad säger du A-H?

Man undrar ju...

...varför man inte befann sig på Carlings i stan på gatufesten.

Till dig!

Jag har gjort en människa fruktansvärt illa, behandlat denna människa på ett sätt som denna aldrig skulle behandla mig. Ord är egentligen överflödiga.

Förlåt mig, älskade du.

Sårbarhet

Jag har den senaste tiden diskuterat mycket med människor som står mig nära. Sårbarhet är ett hett ämne. Jag undrar varför man utsätter sig för att älska t ex? Man vet ju att man med all säkerhet kommer få lida helvetets alla kval när nån slutar älska. Och barn? Måste ju vara sårbarheten personifierad!! Fast vad vore livet utan dem. INGENTING. Och då måste man göra det där valet, att bli sårbar, man tar risken för vinsten är större än vad förlusten skulle kunna vara.

I varje fall...jag tror definitivt inte att människan är gjord för att leva ensam, men hur ska man våga tillåta sig att gå vidare? När man älskat och gett allt av sig själv, blivit sårad, sviken och kall. Jag vet alltför många exempel på folk som inte släpper in nån igen, för att bli alldeles livrädd att jag också ska bli så.

Just nu ska jag läka tillsammans med mina barn. Alla sår ska få bli ärr som med tiden inte ens märks om man inte tittar efter väldigt noga. Och då ska de vara en påminnelse om vad man offrat. Sårbarheten.

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta.


S.L.I.P.K.N.O.T


...och så den gamla godingen. ALLA måste väl kunna relatera till "Snuff"?

Huvudvärk och andra prylar...

...som faan inte vill ge med sig kan man bli trött på. Men det känns, tack o lov, som att det är mitt största "problem" just nu. Detta beror till stor del på otroligt bra sällskap av människor som ser saker på ett helt annat sätt än mig, och kan få mig att tänka i andra banor. Tänka om, tänka rätt.  Människor med normala liv, normala jobb, normal ekonomi och normala värderingar. Nu får jag det att låta som att jag bara umgåtts med patrask den senaste tiden, så är det ju naturligtvis inte. Men det finns enl människa som varit borta ur mitt liv i mååånga år, men som nu är tillbaka och ger mig energi genom sitt positiva sätt att se på livet.

Helgen kommer att spenderas nerbäddad i soffan med sjuk bebis, och förhoppningsvis o-sjuk son. Massa bra filmer och "sjukgodis" :)

Puss på er!

Feber och annat elände

MYCKET sällan det får vara bra. När det ena ger med sig, så kommer nästa elände istället. Detta är dock snabbt övergående. Tråkigt att barn ska behöva vara sjuka och ha ont bara :-(

Mina bihålor är inte vad de borde vara, känns som att nån slängt in syra i skallen på mig. Halsen känns som....som Auschwitz. Typ. Illa där också med andra ord. Och huvudet, oj. Kan man ha sån tur att värken beror på att vettet har kommit tillbaka?

Nu ska jag och A-H dricka ännu mer kaffe, äta godis och se på film. Snart kommer det en annan snäll själ med halstabletter till mig! Ja, och filmer :-)

Förresten!! Våra flickråttor behöver namn!! Tips?


Pain of Salvation

Ni såg väl melodifestivalen förra lördagen? Då kan ni inte ha missat Pain of Salvation ;)


You claim I don't know you, but I know you well
I read in those ash eyes we've been through hell
I've walked with the weakest just to feel strong
You've given your body just to belong

Let's burn together
Let's burn together

This pain will never end
These scars will never mend

I taste your sorrow and you taste my pain
Drawn to each other for every stain
Licking the layers of soot from your skin
Your tears work my crust to let yourself in

Touching you harder
Touching you harder now

As we walk through the ashes
I whisper your name
A taste of pain to cling to
As we walk through the ashes
You whisper my name
Who's the one with the sickest mind...
now?

This pain will never end
Our scars will never mend
Cleansing sweat
We are just using each other
Too depraved to stay alive
But too young to die
And we hurt
Thus we hurt

Scrubbing it harder
Too late to back out now
Scrubbing it even harder
As these two broken barren desolate disordered words collide

As we walk through the ashes
I whisper your name
A taste of pain to cling to
As we walk through the ashes
You whisper my name
Who's the one with the sickest mind...
now?

This pain will never end
These scars will never mend
Damn this dirty bed
Damn this dirty head

Till er alla...

...Jenny, Jane, Ann-Helen och alla andra som har följt denna depp-blogg, nu ska det minsann bli ändring! Jag är ju en glad människa egentligen. Inte ska väl en, inte ens TVÅ karlar, få sätta stopp för det!!? Nu är iaf skiten bortrensad, och INGEN jävel trampar på mina barns känslor igen om jag kan påverka det!! En del av mina hyrespengar är anmäld saknade, och även råttorna samt bur och alla tillbehör.

Igår fick jag en ny bur av snälla Anna E, och Jeanette skjutsade mig till Arken för att handla nya helt underbara råttungar!! Tusen tack alla ni som är så otroligt snälla och ställer upp med det mesta ♥

Som avslutning på dagen hade jag två damer här på middag, trevligt! Det gör vi om!!

Ta hand om er allihopa, och TACK för att ni finns! Alla sms, mail, samtal och besök hjälper sååå mycket i de mörkaste stunderna. Det behövs inte så mycket för att göra mig glad igen :)


RSS 2.0