Leder till övers?


Jag har så sjukt ont i mina leder så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen! Nån som har ett gäng fräscha till övers? Vintern är inte min årstid. Gör jag misstaget att inte ha på mig tillräckligt med kläder eller vädrar lite för länge, är jag körd. Hoppas att ett varmt bad kan göra susen.

Fast först ska vi bada Habib :)

Dag 25- En första...


...vad?

Jag har flurat och klurat på detta ett tag nu.

Min första fylla, oj va roligt det var! Jag gick i 7:an och detta var på hösten. Varje helg samlades vi som var lite busiga, på byn. Antingen bakom skolan eller så vid nån busshållplats eller lekpark. Vi tjuvrökte och drack sjuka blandningar ur konstiga kärl. En gång drack jag HB ut en sprayflaska. Sunt.

När vi samlat ihop hela gänget, som ibland uppgick till 40-50 personer, så begav vi oss upp till Sandberget. Sandberget ligger nån kilometer från byn, berorende på vilken väg man tar dit. Vi gjorde ibland misstaget att ta skogsvägen, dumt. Vi irrade runt i evigheter utan att hitta fram till rätt ställe.

På Sandberget var det storfest varje helg den hösten. Det var folk mellan 13 och 20 år där. Det var kolsvart och alla var packade. Man gick runt och drack öl ur andras burkar och snubblade runt.

Min första fylla utspelade sig alltså där i skogen. Polisen kom som alltid dit, och alla sprang ut i skogen. Eller snarare ner för berget i skogen. Brant som f.n var det på vissa ställen. Så fort de åkt fortsatte festen.

Jag saknar verkligen högstadietiden, gud så roligt man hade då!

Hej jag heter Anki...


...och jag har varit utan FaceBook i 9 dagar nu. Ni borde testa. Man får så mycket annat gjort istället för att veta exakt vad alla gör, har gjort och kommer att göra den närmsta framtiden.

Men det som är märkligt är alla frågor man får angående varför man tagit bort FB. Det är nästan som en dödssynd, eller som att adoptera bort sina barn. Man kan nästan tro att det är lag på att alla ska ha ett konto. Och varför måste det finnas en anledning till att jag stängt ner FB?

För er som aldrig stängt ner ett FB-konto så kan jag berätta att när man trycker på knappen "avsluta konto" så dyker det upp en rad alternativ angående just VARFÖR. Ni som känner mig vet att jag klickade i att det bara är tillfälligt, att jag kommer tillbaka. Och det som är så fiffigt är att allt är som vanligt där då! Alla bilder finns kvar, alla vänner. Så det är liksom ingen big deal.




Dag 24- Det här får mig att gråta


Vill man med säkerhet se mig gråta ska man bänka sig bredvid mig i soffan (och vara tyst!!) när det är nåt sånt där jobbigt tv-program. Typ Sofias änglar, Extreme Home makeover, Spårlöst. Ja, ni vet...

Annars gråter jag inte särskilt ofta.






Varför jag inte har bloggat? Min kropp har sagt upp sig efter diverse tröttsamheter, t ex sjukt barn. Jag är sakta men säkert på väg tillbaka, men måste fylla på med lite vitaminer, vila och solljus.


Min vackra prinsessa!


Emmelie har sminkat Luna :) Bland det roligaste en 3-årig flicka vet.

Dag 23- Får mig att må bättre


Mina barn såklart. Det finns inget i hela världen som slår dem i välbefinnande för kropp och själ.


Dag 22- Det här upprör mig


Det finns mycket orättvisor i världen, men det är två saker som får mig att känna mig vansinnig, ledsen arg och maktlös.

Det första är barn som på nåt sätt inte får den uppväxt som alla barn förtjänar. Det kan bero på krig, svält, misshandel, sexuella övergrepp, missbrukande föräldrar, fattiga föräldrar. Vad som helst som gör ett barn ledsen gör mig ledsen. Min dröm är att en gång kunna vara familjehem och på mitt eget lilla sätt bidra till att rädda nåt barns framtid. Men först ska jag ta hand om mina egna ungar :)

(Kim frågade imorse om jag var MISSFOSTER när jag var liten. "Jaaaa, du bodde väl hos fosterfamilj ett tag? Hahaha, gulliga unge!)

Det andra som får mig att bli fly förbannad är djurplågeri av alla dess slag.
Jag behöver inte ens skriva en förklaring till detta. Mänskligheten är felande helt enkelt. Det är så man skäms.




Orkar inte...


...med mig själv snart. Detta är TREDJE inlägget jag skriver. De andra två råkade jag radera.

Så vad ville jag ha sagt då? Nej, jag drar täcket över huvudet och somnar om igen.

Återkommer när hästarna kommit tillbaka till stallet. Om.



Nåt för Blocket kanske?


Brillor och feber!


Värsta snygga killen har fått bra syn igen :)

Dockan har feber, syns det? Mammas lillhjärtat!

14 februari...


...var ju igår. Alla ♥-ans dag. Mina älskade, älskade ungar gjorde min dag!


"Till en person som bryr sig..." Kim fick hjärtat att slå ett par extra slag :)


Också från Kim! Även ljuslyktorna, fast det är presenter sen jag fyllde år en gång.

.
Och Luna hade också pysslat på dagis. "Glad alla ♥-dag..."


...önskar...ohobo?



I mitt huvud...

...är det rätt så tomt just nu. Men det ekar några ord där, de kommer från en låt som jag inte ens tycker är bra !!?? "Such a perfect day, I´m glad I spend it with you"...

Jobbandet hade iallafall önskad effekt, jag är upphängd, nersläppt, överkörd och fett me försenad! Jag är så tom i huvudet så det finns inte.

Och som grimman på mulen (??) så ringde dagis, Dockan hade 39.6 i feber. Så jag vet ju iaf vad jag gör resten av denna dag, kväll och natt. Och imorgon. Men vet ni vad? Det passar mig perfekt, inte att hon är sjuk såklart, men att jag får ligga under täcket och mysa med sjukt barn när jag är helt off själv!

Är nybadad och har just tagit på mig pyjamasbyxorna, och till middag blir det pizza. Alltså bara slött hela vägen.

Nu vila ögonen en stund...

Dag 21- Ett annat ögonblick


˜ ALLA DESSA ÖGONBLICK ˜

Här skulle jag kunna skriva om allt som varit dåligt i mitt liv, alla gånger jag varit rädd, ledsen, eller arg.

Jag skulle kunna skriva om alla lyckliga stunder, alla skratt, alla kramar och all kärlek.

Jag skriver om detta ögonblick istället. Man ska leva i nuet och inte se bakåt. Givetvis ska man lära sig av alla eventuella misstag, men man måste blicka framåt. Gör man inte det så tror jag att man går sönder till slut. Jag kämpar varje dag med att se framåt, försöka vara positiv och se framtiden som nåt att längta till. För visst kommer det bli ljusare? Våren borde vara här snart till att börja med.

Jag känner saknad efter saker som varit bra, jag känner tomhet och jag känner lättnad just nu.



Nu åker jag snart på jobb, skööööönt att komma bort ett tag och få tänka på annat. Kan behövas.

Hoppas ni har en bra söndag ♥





Pissy Mood Syndrome (PMS)



BLÄ!

UTE!










Dag 20- Den här månaden


Månaden började ju inte så toppenbra, men jag har en förhoppning om att den ska sluta bra iallafall. Dock är det ont om tid eftersom det är en kort månad.

Viktiga beslut har tagits denna månad, och fler kommer det att bli. Allt som handlar om framtiden verkar ska avgöras denna månad- relationer, jobb, framtida boende. Vi får se vart det slutar helt enkelt :) Men en månad verkar vara kort tid för att avgöra hur hela livet ska se ut. Eller?

Alla ♥-ans dag på måndag. Men vem bryr sig egentligen? Mina barn brukar få en present, men att köpa saker till vuxna...njae.

Jag hoppas, hoppas att nästa månad blir bättre. Att det snöar mindre och att solens strålar värmer mer. Jag hoppas att jag läker i själen, och att jag så småningom bara ska kunna se ärr där det en gång var öppna sår. Jag hoppas att jag aldrig mer blir "kär". Jag tror inte på kärleken längre, tyvärr. (Ja, jag vet att jag kommer ångra att jag skrev det där i framtiden ;))

Nu frukost med de bästa ♥ Sen kanske vi får lekfrämmande :)


Livet går vidare...

...allt leder till nåt bättre. Det är vad vi intalat oss i alla år, Ullis. Det stämmer säkert, men man kan fan inte låta bli att vara småbitter heller. Förtjänade vi detta? Knappast. Förhållanden ska ta slut för att känslorna är slut. Bara att bita ihop och kämpa på som vanligt. Gör man annat?? Sakta, sakta går det framåt iallafall. Tiden läker alla sår, som det så fint sägs.



Fredag och myskväll med Kim. Underbart, vi har svullat pizza. Nu väntar vi på att Lillasyster ska komma hem, sen blir det chips och film- Kalle och chokladfabriken :) Jag älskar verkligen alla Tim Burton-filmer, han är ett geni! Hoppas att Lillasyster också tycker den är bra, men kan man se Simpsons och Family Guy, kan man nog se lite "svårare" saker också.

Luna är för övrigt kär i en hund som heter Bella, nuförtiden. Det är den nyinflyttade grannens hund. Vi var in dit på förmiddagen för att hjälpa henne att flytta en bokhylla, och Bella fångade Lunas hjärta :) Så gulligt. Luna klappade hunden på huvudet tills hon somnade. Vad det är för ras? En ching-chong...en king-kong...nej inte det heller. Varken kines eller apa. En cavalier (?) nånting kanske?

Nej, nu ska flanellpyjamasen på! Puss och godnatt på er!

Dag 19- Detta ångrar jag


Jag är av den åsikten att man inte ska gå omkring och ångra saker i livet. Visst finns det MÅNGA saker man önskar att man hade ogjorda, men konsekvenserna av de sakerna kanske man inte vill vara utan. Så näe. Jag ångrar inte särskilt mycket alls faktiskt. Jag tror på Ödet och då får jag även tro att Ödet styr mig dit det vill.

Phuuuu! Snart är Listan slut!



Förmiddagen spenderades på Ica Maxi med mitt dagliga sällskap. Tack för att ni finns! ♥

Vet ni...om man är riktigt smart, som vi var idag, så åker man på Ica Maxi lagom tills det är fikadags för barnen. Vi kom ut därifrån med en proppmätt unge. Iofs så var hon inte särskilt hungrig när vi gick in heller :/

Alla dessa prov-smakar-tanter som står där överallt, och bara vill kränga på en små muggar och tallrikar, är ju guld värda när man har barn med sig! Hon åt macka, pannkaka med sylt, drack juice och åt en banan.

Nej, nu är det sovdags tror jag :)

När hjärtat krossas :(


Igår när jag hämtade min älskade lilla flicka på dagis, så ville fröken "varna" mig för nåt innan jag gick in.

Hjärtat i halsgropen och en stor klump i magen.

Denna fröken sa då att Luna hade blivit slagen och att hon ville berätta för mig ifall hon skulle börja prata om det. Slagen av samma pojke som varit dum med henne förut. Det hade hänt efter gympan och de skulle ta på sig skorna och gå ut. Då hade han, helt oprovocerat dragit till henne. I ansiktet dessutom.

Luna är född -07 och för det första minst ett år yngre än alla på sin avdelning. Hon är världens snällaste tjej, och skulle ALDRIG slå ett annat barn. Hon är aldrig elak med andra barn på dagis på nåt annat sätt heller för den delen. Varför slår man en liten tjej som inte gjort nån nåt illa? :(

Usch, jag kan inte sluta tänka på detta. Hon hade såklart blivit jätteledsen och gråtit. Ska man behöva gå och vara rädd för andra barn när man bara är tre år?

Jag ska prata med dagispersonalen på måndag, så att de pratar med pojkens föräldrar. Men samtidigt...kommer det att hjälpa? För jag känner nånstans att det är hos föräldrarna "felet" sitter från början.

One day good, one bad...

...and some days even hope.

Meh! Kom det mer snö? Visst är det väl underbart att det fylls på? Då slipper det bli smutsigt och fult. Tänk om det bara kunde snöa föralltid, va fint det skulle vara. Inga avgasförpestade snödrivor, inget hundbajs, bara fin vit snö. Hör ni ironin i min röst? JAG VILL HA VÅÅÅÅÅÅR!

Nyss ätit thaimat- kycklingfilé med ris, currysås, lök, potatis och jordnötter. Nu tittar jag på Lyxfällan och undrar hur i h.vete man kan dra på sig skulder på 625 000 på 1½ år! Och sen inte ha NÅT av värde?? I Lyxfällan använder de sig ju av fullmakt för att ta över och reda ut ekonomin för de drabbade. Kanske en sån där fullmakt skulle funka vid andra "kriser" i livet också? Utomstående ser alltid saker på ett annat sätt.

Så till det oundvikliga. Hur mår jag då? Många av er vet vilken berg-och-dal-bana det varit. Och jag ska vara ärlig. Jag mår som jag borde ungefär. Jag tänker inte sitta och skriva vem som gjort fel, eller vem som gjort rätt för den delen. Jag vet bara att jag känner en blandning av ilska, sorg och saknad. Ja jag saknar honom. Den bra delen. För som jag sagt förut, vi har haft det bra. Men jag vet också att det aldrig skulle ha blivit bra, och att jag måste gå vidare utan honom. Jag tar en dag i taget, och det går sakta men säkert framåt.

Så var det med det! Nu ska jag städa och lyssna på musik medans kidsen är ute på annat! 


Forever isn´t long enough...

 

Du och jag och tystnaden...


Christer Sandelin, var vänlig och kliv ut ur mitt huvud genast! Nån i mitt hus spelar denna låt så att jag får en psyksmäll snart. Alltså, visst att man har en favoritlåt som man spelar sönder, MEN INTE I MÅNADER!! Jag försöker orientera vart (o)ljudet kommer ifrån, men det är alldeles som att det studsar runt.

Frågan är vad jag ska göra när jag kommit på vem det är? Inget förmodligen. Alla måste ju få lyssna på vad de vill.

Men den här låten sitter alltså fastetsad i MITT huvud nu också. Kul. Sandelin och jag. Och tystnaden. Om och om och om igen.

Dag 18- Min favoritfödelsedag

Neee, nån sån finns inte. Jag snuvar er på dagens ämne. Apropå snuva, det är verkligen nåt som täpper igen näsan på nätterna. Skulle inte förvåna mig om jag sover med öppen mun och snarkar. Dreglar. Eller så är det min "nya" kudde. Hemska tanke.

Jag har (nästan) slutat dricka kaffe, förresten! Jag drack kaffe i fredags och igår, men inget mer. Dutti jag är, va? Vad dricker jag istället? Höhö, det får ni inte veta. Men jag försöker dricka mycket uri...förlåt, äppeljuice också, för att kompensera.

Visst är det underbart med barn? Sonen och grannkillens brevkonversation :)




WTF!!??


Skumt. Skrev ett inlägg som gick och la sig nedanför det förra?? Ja, ni kan ju scrolla ner så ser ni.

Isprinsessan?

Eller var det fläskprinsessan? Nej, inte än, men ska det fortsätta så här ligger en konflikt med ViktVäktarna, Aftonbladets viktklubb, GI och LCHF framför mig och min kropp.

Jag skulle ju för f.n ut och njuta av vädret! Jag skulle suga i mig alla vitaminstrålar som solen skickar ut. Jag skulle kolla på järnvägen och kontaktledningen som är så vacker! Vad hände? Först det här...

...sen det här...

Men jag hade inte direkt bästa promenadskorna på mig heller!

Isprinsessan ska nog hålla sig till IKEA när hon är så naiv!


Dag 17- Mitt favoritminne


Jag tänker bortse från de dagarna mina barn föddes, för det är ju givetvis inget som slår det.

Jag har många favoritminnen, och som det funkar med minnen, så är de förknippade med en känsla. Jag minns även dofterna och kan ta mig tillbaka dit om så bara för en liten kort stund. Jag kan inte sätta fingret på ett minne, utan det får bli en salig blandning.

Jag har alltid älskat havet. Havet är frihet. Att sitta på en klippa under en höststorm, att bada i stora vågor och bara finnas här och nu, att sitta på en klippa en varm julidag och dricka cola och läsa en tidning och se ner på havet långt långt därnere, att sitta på en brygga och kasta stenar, att ligga på en varm handduk och läsa en bok och höra havet i bakgrunden...allt detta är mina minnen. Det mesta är upplevt på Alnö, men jag har även många minnen från t ex Norrfällsviken och de långa fina stränderna i Ängelholm och Torekov i Skåne.

Man skulle kunna stoppa alla fina minnen i en liten burk och spara. Det vore fint, va?







B F Skinner, vart är du?


Skinner skulle verkligen ha behövts i mitt liv just nu. Ni vet behaviorismens fader. Han kom ju på en massa bra saker för att förändra beteenden, han hade ju även den där lådan som han pulade med. En sån skulle man haft och stoppat in sig själv i.

Nä, min dotter har ett skumt beteende. Nu ska ni få höra vad höjden av tjurighet är:

Hemma hos sin pappa har hon slutat med tutten sen ett bra tag tillbaka, även på dagis. Ja hon har bara haft den när hon sovit, men ändå. Blir hon erbjuden en tutte så ratar hon den. Hemma hos sin mamma håller hon på att tjata sig blodig om den där j.la tutten! Vet ni varför? Jo, för att jag har en massa hår som det ska trasslas med. Så det Skinner skulle behöva fixa bort är alltså denna allt-eller-inget-mentalitet. Hur gör man för att sluta? Det är ju en ond cirkel. Har ni nåt tips som inte krossar mitt hjärta helt.

Idag är det en fin dag igen. Man känner att våren är på intågande, ljuset och luften är annorlunda. Kanske man orkar sig på en promenad vid havet idag, skulle nog bara göra gott.


Vi myser.

Fast mest jag om jag ska vara ärlig. Den lilla surpuppan sover fortfarande djupt, men om en stund kommer hon vara igång med hårtrasslandet. Lägg märke till go`kinderna! Nej, inte mina.


Nyfärgat hår, men nu återstår frågan...klippa eller inte klippa? Vad tycker ni?

Samtal.


Fick ett roligt samtal idag. Eller roligt, oväntat kanske är rätt ord.

- Hej, det är *piiiip*, är du hemma?
- Jaaaa...?
- Jo, det är så här, att jag bor granne med dig nu, och jag har en konstig fråga.
- Jaha..?
- Skulle du kunna kolla om mina döttrar är hemma? De svarar inte när jag ringer.

Det var alltså en gammal klasskompis till mig som ringde. Också ny-singel :) Kul att det börjar flytta in lite "normalt" folk i mitt hus. Den här klasskamraten tog över lägenheten efter crazy-bird-woman, och flyttade in förra tisdagen. Samma dag som annat patrask lämnade huset.



Dag 16- Min första kyss


Usch och fy, sånt vill man ju inte minnas ;) Jag har ju otroligt dåligt minne, så jag kommer inte ens ihåg min sista kyss, haha. Eller så är det bara så att jag lagrar sånt som är känsligt, eller oviktigt, i nåt slags bakre förråd. I huvudet.

Jag antar att den kyssen inträffade på ett av discona på Vivansborg. Det var liksom där allt hände. Man dansade tryckare till "Winds of change", och röjde till "Smells like teen spirit". Jag kommer egentligen inte ihåg så mycket, men nån som jag var väldigt kär i, var Jimmy. Japp, Jimmy. Vi var liksom ihop redan i femman/sexan, och hade en konstig och lite halvstormig relation. (Står klart och tydligt i mina dagböcker). Vi satt där på sofforna och höll om varandra, men tittade inte på varandra. Huvudena var skruvade åt motsatt håll, haha.

Så antagligen var det Jimmy som var den förste, lite roligt är det ju så här 20 år och ett barn senare :)



Rosa till prinsessan

Jag har många gånger försökt mig på avancerad bloggdesign, men har inget tålamod så jag återställer alltid bloggen. Oftast blir det då värre än det var från början. Jag har nu lärt mig att förhandsgranska innan jag sparar eländet. Tänk om man kunde förhandsgranska allt man tar sig för, faan va fint livet skulle bli då ;)

Hur som helst. Designen kommer från http://www.designandmakeup.se

Dock misstänker jag att bloggens utseende snart kommer ändras igen. Jag tröttnar rätt snabbt på saker. Då ska ni se att jag kommer försöka mig på alla koder och allt igen. Men tills dess får detta duga, bättre än att få känslan av att befinna sig på en institution iallafall.


Gary Moore...


...är död. Min vän Ullis sa nåt som dock glädje mig, att han är på andra sidan hos Mamma och spelar för henne nu. Det var en av Mammas idoler. Snart är de samlade allihopa på andra sidan.

Dag 15- Mina drömmar



Alla drömmer vi om något. Min största dröm har alltid handlat om trygghet. Från att jag var liten och växte upp bland missbrukare, tills nu faktiskt. Jag misstänker förövrigt att det alltid kommer vara så. Vet ni förresten att en VUXEN människa skyller mina föräldrars och syskons alkoholmissbruk på mig? Hur kan man vara så korkad?

Trygghet för mig handlar om väldigt mycket. Men från den dagen min son föddes så har jag en grundtrygghet. Jag har en (nu två) små människor att leva för. Två människor som tycker att just JAG är den viktigaste personen i världen.

En annan sorts trygghet jag haft (och fortfarande delvis har) är Jimmy. Han är den enda människan som jag känt mig trygg med under tiden vi hade ett förhållande. Nu är han en helt annan sorts trygghet, genom att vara pappa till min lilla skatt. Och det är värt mycket kan jag säga.

Ekonomisk trygghet är också en viktig del. Dock inget jag haft överflöd av. Jag skulle ALDRIG strunta i räkningar och på så sätt få inkassokrav och sen hamna hos kronofogden. Det är nåt jag alltid varit noga med hur lite pengar jag än haft i ungdomens dagar.  

Så, min högsta dröm här i livet skulle kunna sammanfattas så här: Jag vill leva ett lugnt, stabilt liv med mina barn och en man som kan ge mig den trygghet jag saknat. Jag vill kunna tjäna så pass mycket pengar att jag kan resa och göra saker som jag alltid drömt om. Jag vill bygga ett hus. Jag vill gifta mig och ha ett riktigt prinsess-bröllop, för vet ni...alla flickor kan bli en prinsessa, det gäller bara att hitta den man som behandlar henne som en.




A night to remember!



God damn så jäkla roligt jag hade igår! Först kollade vi på hockey och åt middag, sen filurade vi lite över vart vi skulle spendera resten av kvällen/natten. Vi bestämde oss för travbanan, hästligt värre. Och på travet hände det skumma saker vill jag lova! Tanten från Håkans Bar var där och rev av någras sköna moves på dansgolvet, för att nämna en sak. Bara konstigt. Copycts, Timrås eget öltältsband stod för underhållningen, och det brukar alltid funka. Kvällens kanske roligaste sak var nog när två 23-åriga Timrå-grabbar diskuterade min ålder. Den ena trodde att jag var 27, den andra satte typ hela sitt barnbidrag på att jag inte var en dag över 20. Haha. Jaaa, vad säger man?

När vi tröttnade på travet ringde vi efter våran 22-åriga lilla chaufför, hon lyssnade på skumma dansbandslåtar och skjutsade oss dit vi ville. Efter att ha packat bilen knökfull åkte vi mot stan, vi blev stoppade av polisen, men som tur var så hade vi fått ut hälften av folket ur bilen. Resten av natten spenderades på...ja, det ni. Träffade en människa som jag inte träffat på ett bra tag, ett år eller så, och han påminde mig om några saker som jag totalt hade glömt :)

Nej, dags att rycka upp sig och bli människa.







Carpe Diem!



Här gäller det att ta tillvara på de dagar/kvällar/nätter, som man är utan barnen. Varför sitta hemma och dega när man kan göra roliga saker? Hemma är jag ju i princip alltid annars.

Ska snart iväg och äta middag och, hör och HÄPNA, se på hockey. Jag ska se på hockey. Men i hemlighet funderar jag över hur jag på bästa sätt ska kunna lura folket att se på Melodifestivalen istället. Tänk om det (mot alla odds) skulle dyka upp en ny Road Salt? Vore tråkigt att missa.

Det pratas även om Jäger och Red bull och Mc-fest. Får se hur kvällen slutar, men jag är nog med på det mesta som det känns just nu!




Hoppas ni får en trevlig kväll, för det tänker jag ha!







Se ni mitt problem?


Hur ofta i livet har man TVÅ tomma garderober som man inte vet hur man ska fylla på bästa sätt? Från att ha NOLL plats, till max med plats för onödigt skit. Ska städa skrubben och göra mig av med några kartonger också :)

Ska lämna...



...denna blogg bakom mig tänkte jag, men innan det händer så blir det lösen här!

Lämna en kommentar om DU vill fortsätta läsa.



Dag 14- Detta hade jag på mig idag (intressant igen)




Uniformen, eller delar av den iaf- jobbade ju hem från Sthlm imorse.


Pyjamas resten av dagen. Men nu ska jag ur den, för nu är det nattinatti.

Sov sött!


Det man inte pratar om.


Nu kryper vi mer och mer in på intressanta ämnen, va?

Hade en rolig och intressant diskussion med några jag känner, och vi kom in på ämnet PORR (ja, okej då, jag hade drömt konstiga saker). Vad är okej och vad är inte okej? Nu menar jag inte just i sänghalmen, utan rent allmänt. Är det att räkna som otrohet om ens partner tittar på t ex porrfilm utan ens vetskap? Ja, inte är det långt ifrån iallafall, men det är ju min personliga åsikt.

Porr kan (säkert) vara roligt om man är med på det båda två. Men att hålla på och smussla är bara...smutsigt. Men samtidigt...lider man av att ha en twisted mind, så kanske man måste smussla för att inte bli helt idiotförklarad.

Alla är vi ju nyfikna av naturen, och vem har inte rotat igenom mobiler, datorer osv. Erkänn, nån gång iallafall? Har ni hittat nåt skumt? Det har jag iallafall kan jag säga! Man har egentligen ingen aning om vad t ex grannen har för sig. Kassörskan på affären, hur kinky är hon? Eller dina föräldrar kanske?

Ps. Jag sov som en prinsessa inatt. Kanske det har vänt nu? :)



80-tals nostalgi



Nä, hörrni. Jag var nog inte allergisk mot semlor ändå. Jag är nog allergisk mot tåg. Näsan är igenkorkad och jag får flåsa som en hund med öppen mun. Tur ingen ser mig när jag sover iallafall.

Jag ligger återigen i hotellsängen och önskar att jag var hemma i min egen säng med en varm kropp bredvid mig. Det är tragiskt att man inte längre uppskattar hotellrum och hotellfrukost. Lika bra att spendera semestern i en grotta.

Imorgon har sonen talangjakt på skolan, och mamman är stolt över låtvalet- The Final Countdown. Kul att de valt bort MJ för lite bättre musik :)) Han frågade mig vilken jag tyckte var den bästa låten med Europe, och jag svarar:

Days filled with joy, days filled with sorrow
I don´t know just what to do
Am I happy today, Am I lonely tomorrow
Everything depends on you...

Open your heart, såklart! Vilken är eran bästa? Har suttit och kollat på riktigt kassa klipp från Sporthallen -92 när jag var på min första riktiga spelning och då fick se mina idoler. Vilken nostalgi!

Nej, dags att dra täcket över gammkroppen och börja bökandet med täckhelvetet. Dessa täcken kväver mig. Skönhetssömnen lär ju utebli i natt, det är synd, för den skulle behövas.

Förresten, jag har tagit en STORT beslut idag. Nästan lika stort som att sluta snusa. Nästan. Men mer om det en annan dag.

Puss o godnatt på er!

Dag 13- Den här veckan



Oj. Den här veckan blev som så många andra veckor, inte som planerat.

I måndags var jag på sjukhuset på den årliga cellprovskontrollen. Efter det lurade jag med mitt sällskap på IKEA för att fika semlor. Det var tomt på barn på "inlämningen", så dockan fick vara där för första gången också. Det gillades skarpt, och det fick mig att starkt börja fundera över hur jag på bästa sätt ska kunna tillfredsställa hennes IKEA-behov.
 
I tisdags var det en dålig dag av många olika anledningar, en av dem är magont. Tanten som gjorde cellprovet måste fan ha krafsat runt för mycket, för satan i gatan! Jag trodde att det var dags att åka på förlossningen och föda barn vilken sekund som helst! På kvällen hälsade jag på bästa Ann-Helen med (sjuk) familj och fick mig lite middag. Jag fick även nya garderober till hallen i tisdags, det var också bra.

Igår onsdag, var jag på Birsta med Ann-Helen och våra barn. Sonen skulle göra en synundersökning, och de visade sig (inte helt oväntat) att han har brytningsfel han också. Är det nåt som smittar, tro? Alla verkar ha det. Kan man skydda sig? Linser kanske skyddar, va? ;) Middagen intogs på IKEA, så fiffigt nog kunde jag lämna in Dockan igen :)

Idag torsdag ska jag jobba! Skulle egentligen ha medarbetarsamtal med min chef också, men det hanns inte riktigt med. Så det får bli till veckan istället. Natten ska spenderas på jobbhotellet i Stockholm med det eviga bökandet och stökandet med sängkläderna. Men innan jobbet ska jag försöka hinna med att färga håret så jag ser anständig ut.

Imorgon fredag kommer jag hem till Norrland igen!

lördag är det tvättning som gäller på dagen, sen på kvällen blir det en sväng till stan. Måste ut och träffa FOOOOLK!

Söndagen ska vigas åt vila. För det var väl så gud bestämde? Och jag tänker då inte trotsa honom.

Dag 12- I min handväska




Här hittar vi lite smått och gott som kan vara bra att ha ;)

*Min plånbok, den klarar man sig inte utan länge.
*Ovanpå den hittar vi passerkortet till jobbet, kan också vara bra att ha.
*Och bredvid ligger en liten ask med frihet, eller hur var det nu då?
*Bredvid Bricanylen, ligger en oöppnad Mc Donalds-leksak. Såna brukar jag alltid ha i väskan av nån anledning.
*Och på den andra sidan av Bricanylen ligger det visst ett par strumpbyxor. Och en reflex.
* Sen har vi två mobiler, en jobbmobil och en privat.
* Sen har vi lite blandat skräp, som en knapp, tampong, läppglans och lypsyl.
*
Några reklampennor från nåt hotell. Två alvedon, samt en lapp om hur larmkedjan ska funka på tåget..?
*Under allt detta ligger det en massa papper, bl a sonens IUP, och en teckning från dottern.
*
Ett kvitto från IKEA (semlor??) och till sist ett presentkort på en guldaffär.


Vänta en stund...



...så kanske jag orkar hälla ut innehållet i min väska på golvet och fotografera eländet. Eller så gosar jag ner mig under täcket och kollar på Psalm 21. Vi får se helt enkelt.




RSS 2.0