TJOFF!


Sa det, och så vände allt. Från toppen till i princip botten på ett par dagar. Det är saker som bara berör mig indirekt, men när nån man tycker om får för mycket att hantera så är det inte roligt :( Men vi biter ihop och försöker se framåt, se det positiva i livet. Man kan inte styra över andra människor, bara hoppas att de tar sitt förnuft till fånga en dag. En del av er vet säkert vad jag menar, men det är inget jag tänker skriva här.

Och nåt som ÄR positivt är att idag har vi hållt ihop i TVÅ MÅNADER! Grattis till oss!


Glad :)


Idag har vi som sagt varit på roadtrip. Blev en låååång dag, men i slutänden åkte vi hem från Sollefteå med en otroligt skön känsla i kroppen.







Hemligt uppdrag!


Idag ska vi ut på hemligheter! Blir en roadtrip till en liten stad (?) norrut. Kanske kommer jag ihåg att ta med kameran så ni får se sen ;) Men visst är ni nyfikna?

När allt bara vänder!


Häromdagen skrev jag ett halvbittert inlägg. Fel av mig, för det första så är jag inte en bitter människa. Jag önskar alla jag tycker om välgång, lycka och rikedom både i form av hälsa och pengar. Och för det andra: dagen efter vändes hela livet upp-och-ner.

Det hela började med de där tusenlapparna som jag behöver. Sonen erbjöd sin sista födelsedags-tusenlapp till köpet. Dagen efter kom lönespecen :) Och samma dag fick Henke jobb! Dessutom löste sig sonens sängproblem, han vill ju bli av med loftsängen och ha en vanlig säng. Snacka om turdag! Detta innebär att jag kan köpa det jag vill ha! Jag är sååå jäkla glad!!

Kanske detta är belöningen efter att ha slitit i två år i motvind, med både förhållande och ekonomi. Jag är glad att vi inte gav upp ♥

Höjden av äckel! (Varning för äckel alltså!!)


Jag har ju glömt att berätta för er om våran lilla råttpojke. Han är söt och fin på alla sätt och vis, men äckligare får man leta efter. Han är råttibal.

Häromkvällen hade vi lagt upp en hårig mus (fri tolkning), och två nakna råttpinkisar på terrariet för att de skulle tina. Ormarna skulle alltså få mat. Nu är det så att på det terrariet bor också Habibi, och han har för det mesta fritt spelrum och kan springa in och ut som han vill i sin bur. Jag satt och kollade på tv och ser nåt i ögonvrån, det är Habibi som är på väg att släpa in en av de nakna mössen i sin bur. Vi tog ifrån honom den, man kan väl inte äta sina egna, så att säga.

Allt var frid och fröjd. Tills vi upptäckte att den stora, håriga musen var borta! Tittar överallt, och till slut hittar vi den i hans bur- halvt uppäten! Fy faan va äckligt. Musens mage var alldeles blodig och köttslamsig.

Vi pussar honom inte på munnen mer. Inte på kroppen heller för den delen.

Silverfat?


Nä, här hemma hos mig finns det tyvärr bara gamla rostiga fat. En del människor har det verkligen förspänt i livet, med t ex föräldrar som betalar eller lånar ut pengar om man behöver det. Det är säkert bekvämt och bra, och ja, klart jag ibland blir avundsjuk. Men hur jäkla mycket bättre känns det inte när man får spara ihop sina egna slantar och köpa det man trånat efter under en längre tid. Det är nåt jag får trösta mig med när jag inser att jag aldrig kommer ha föräldrar som kan hjälpa till ekonomiskt.

Jag har hittat nåt jag verkligen, verkligen vill ha. Och så kan jag förmodligen inte köpa det bara för att jag har det där CSN-lånet hängandes över mig. Det är några tusen det handlar om, och att "spara" funkar inte i det här fallet. Det är nu eller...aldrig senare. Jag skulle ha råd att betala "halva" nu, men det funkar tyvärr inte så i den branchen :(

Så. Det är bara att bita ihop och inse att man är född i fel familj helt enkelt. JA! Jag är bitter idag.

Full rulle!


Herregud! Jag hinner knappt med att blogga. Jag har så fullt upp med jobb, barn och allt annat (läs mahjong).

Häromdagen (jag har tappat veckodagarna), sov sonens två klasskompisar över. Tjejer! Med värsta mascarablickarna trånade de efter min son hela kvällen. Det slutade med att de sov på en (STOR!!) luftmadrass alla tre. Han i mitten. Såklart. Men vilken dag det var, det har jag ingen aning om.

Idag har jag suttit och ugglat på jobbet som reserv. Hände inte mycket där inte. Vinkade av alla som kom och gick, låg i massagefåtöljen, läste lite bok, satt vid datorn och åt på Biteline med en kollega. Håååårt!

Imorgon jobbar jag också, men då ska jag iallafall jobba på ett tåg.

Och just ja! Höll på att glömma det jag skulle skriva först! Idag har jag och Henric varit sams i 7 (!!!!!!) veckor. Det har aldrig hänt tror jag. Så jäkla skönt att kunna lösa småsaker innan de blivit stora problem. Vi har verkligen ansträngt oss båda två.

Nej, nu har jag inte tid med detta mer. Mahjongbrickorna ropar!

Tjing tjong!

Jag har så svårt att förstå...


...varför en del människor inte kan vara glada över att andra har det bra!!?? Missunnsamhet, avundsjuka och bitterhet är fula egenskaper. Jag har också många mindre bra sidor, men jag är varken bitter eller missunnsam iallafall. Kanske en aning naiv, men fan va tråkigt livet skulle vara annars!




Ypperligt jobbväder!


...om man jobbar. Jag jobbade igår, vilket innebär att jag idag på min lediga dag vill ha sol och värme.

Hade den där jobbiga turen, 4.17 till 22.13 igår. Skiiitjobbigt att kliva upp 3, men man vänjer sig snabbare än man tror.

På väg ner till Sthlm fick jag ett sms av Matilda, som också jobbade. Hon skulle komma ner med ett senare tåg så vi träffades och pratade lite om hennes Spanien-reseledar-resa :) Hon hade även med en liten present till mig från en av våra årskortresenärer- en bild på mig och Matilda som togs kvällen innan hon åkte till Spanien. Roligt!

Idag ska jag...ja vad? Försöka sysselsätta barnen som tydligen hade vant sig vid att ligga på stranden. Svårt att kompensera känns det som.

Sommarlov!


















Vuxna människor??


Ibland kokar det över för mig! Min son fyllde 11 år igår som ni kanske vet. Att en del människor inte ens kan göra sig besväret att säga grattis, det är nåt som får mig att bli arg, ledsen och besviken. Tänk att vissa ska vara så "perfekta", men inte gör annat än kastar sten i glashus!

Pensionärsvarning!


Här har man värsta möjligheten att SOVA hur länge man vill. Hade kunnat sova till 15 om jag hade känt för det. Vad händer? Jo 6.40 vaknar jag, pigg (?) och utvilad. Har just ätit frukost, men detta hotell är så knepigt byggt, att när man kommer upp till rummet igen så är man hungrig igen.

Har lite "ärenden" på stan idag, imorgon har ju sonen skolavslutning så ett par shorts borde inhandlas. Han hade förövrigt en superbra födelsedag, trots att mamman var tvungen att jobba. Men som sagt, det vi missade i kalasande igår, tar vi igen imorgon :)

Hoppas ni har en bra dag i solen!

11 år som mamma!


Idag fyller min älskade son 11 år. Jag kan inte fatta att det var 11 år sen han kom till mig!!?? Kommer ihåg den dagen som att det var igår. Det var den dagen då livet fick en mening. Jag är så oerhört tacksam över att jag har mina två barn ♥

Givetvis väckte vi honom med sång och paket innan skolan :) Han var liiite trött. Ikväll får han kalasa hos farmor och farfar med pappa och hans släkt, för jag börjar jobba 16.59. Men på fredag är alla som vill, välkomna på tårta :)

Merlo slott


Imorse, eller på förmiddagen iallafall, så tog vi en cykeltur ner till slottet. Trots att Timrå kan verka ganska pissigt, så har vi en hel del fina ställen också :)

Vackra äppelträden.

Här "spökade" det när jag var liten ;)

The most beautiful girl in the world...

...och lite mer äppelträd :)

SLOTTET! Hur coolt som helst!

Om ni tittar riktigt noga ser ni trollet bakom storträdet. Han stal kakorna av oss!

Sen sprang han vidare...(med en jäkla skum stil!!??)

Kanoner hör ju till ett slott...

Ett till spökställe! Undrar vad som finns därinne egentligen?

HON och jag ♥

...och så lite äppelträd, det får vi inte glömma!!

Luna propsar på att det är BLOMTRÄD, och inte äppelträd? Ganska logiskt dock.

Magiska skogen...undrar om det är här trollet bor?

Nationaldagen!


Tycker att man ska passa på att fira nationaldagen när den numera är en röd dag. Vi har tillbringat den på Wifstawarfs fina, gröna område. Perfekt för barnen, då det inte finns bilar där :)












Jag älskar dessa två små människor så enormt mycket. De gör mig varma ända in i själen, jag blir tårögd bara jag tittar på dessa bilder. Nåt bra har jag gjort i livet iallafall :) Tänk att de är MINA barn, jag är så stolt!♥

Ibland...


...blir jag bara så jävla brydd på hur folk beter sig!

Balsam för själen.


Kvällen har spenderats i Merloskogen. Tanken var att vi bara skulle plocka liljekonvaljer, men eftersom det var så underbart väder ute så tog vi en långpromenad i skogen också. Så många minnen från barndomen kommer tillbaka när jag är där, det var t ex på den gamla överväxta tennisbanan jag rökte min första cigarett- en blå blend. I den skogen lekte vi alltid och det är ett ställe som mitt hjärta klappar lite extra för.

Men mitt på stigen dyker det upp ett hav av brännässlor, och eftersom jag bara hade leggings på mig så vägrade jag (som den prinsessa jag är) att gå där. Hade nyss demonstrerat för Henke att brännässlor inte bränns bara man tar de på rätt sätt, men detta blev för mycket. Jag fick åka på hans rygg över hela havet av gröna illvillingar, vilken gentleman, va? Och stackarn hade bara shorts på sig.




Mamma älskade liljekonvaljer, och vi plockade dem alltid tillsammans på samma ställe varje år. Jag saknar henne fruktansvärt mycket vid dessa tillfällen...


Har...


...varit vaken sen 4.00 piiiip, och känner mig ärligt talat som en levande död. Känner mig mentalt bortdomnad skulle man kunna säga. Jobbandet gick relativt bra. Yrade till det lite på basen i Stockholm, trodde jag lagt bort plånboken. Satte lite skräck i Erika, så att hon i sin tur blev smittad av vimsighet. Eller var det kanske hon som smittade mig från början? ;) Puss o hej! Nu ska jag slänga ner dökroppen i sängen och spärra upp ögonen så att jag orkar se Big Brother 22.00. Om jag kommer lyckas? Knappast.

Ps. Plånboken låg hela tiden i en påse i min väska. Suck.

RSS 2.0