Man ser inte skogen för alla träd...


Typ en sån uppenbarelse fick jag igår. "Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin", hade jag skrivit på FB igår. En klok kille skrev många vettiga saker angående det, men det kanske vettigaste han skrev var: "Och ta en extra titt på grodan före svinet, Anki. Behöver ju inte alltid vara nå fel på en groda heller :-)". Herregud, det hade jag inte ens tänkt på!

Nu ska jag fortsätta diskussionen med min dotter. Jag rev bort en liiiiten nagelbit på hennes tå, men nu insisterar hon på att jag ska limma tillbaka den.



Det finns nåt...


...jag verkligen avskyr med att vara "ensam". Och det är kvällarna. Mörkräddheten har tack o lov gått över, men det är ju såååå tråkigt! Skulle kunna offra mitt kalla, sotiga hjärta för att få dela en skål (hink) ostkrokar med nån. Att känna att man vill gå och lägga sig i sängen. Bara känna närvaron...av en vuxen själ. Men det är väl såhär livet kommer vara ett bra tag, så det är bara att vänja sig antar jag.

Men inte ska vi vara bittra övet det, va? :) Jag har trots allt mina ungar, och det är värt ALLT! Och sovsällskap får jag ju i form av det vita krullot :)

Feelgood-rulle!


Ikväll blir det må-bra-film- Gibert Grape! Jag älskar verkligen den filmen, så skön känsla. Jag vill bo i ett Gilbert Grape-hus! Fast utan den tjocka tanten. Di Caprio och Depp får gärna bo där dock.

Jaha, vad har tanten gjort idag då? Vill ni ens veta? Egentligen förtjänar ni inte att få veta eftersom ni är usla på att kommentera. Men jag berättar ändå *trumvirvel*......AKUPUNKTUR! Näe, mina dagar är inte roligare än så faktiskt. Men idag kom iallafall KONTRAKTET! Så nu är det bara att signa, seala och delievra det!

Ikväll blir det *ny trumvirvel*.....BIRSTA! Kan inte ens komma ihåg när jag var där sist. Det är sant. Men det finns en liten Prinsessa som snart fyller 4, och då måste man såklart bege sig dit!

Slutligen. Jag börjar seriöst tro på att folk kan bli bortförda av utomjordingar. Seriöst.


I´ve heard it all before!


Ingen återvändo!


På det mesta faktiskt. Men det jag mest syftade på är min lägenhet. Idag skickade jag in uppsägningspapperet. Utan att ha fått kontraktet på den nya lägenheten. Modigt, va? Men jag har pratat med den hesa kvinnan både igår och idag, och hon HAR skickat kontraktet. Hon övertalade mig att skicka iväg uppsägningen för lägenheten ÄR ju min. Men förhoppningsvis kommer kontraktet imorgon. Annars hade hon ett extra ;) Jag vill ju gärna ta det säkra före det osäkra (nej, jag vet att ni inte tror mig), för jag har ingen lust att hamna i en etta i Tallnäs. Eller Ljustadalen.

Annars har dagen rullat på som vanligt. Sonen har funderat lite över olika idrotter ett tag, jag har ju ett krav att han ska sporta eftersom han är så sjukt snabb och smidig. Sen så älskar han ju själv att röra på sig också. Och nu har beslutet att återuppta innebandyn växt fram, mycket tack vare att han hittade igen sina innebandyshorts (som låg nerpackade i en påse med halloweenkläder??). Han är sjukt taggad att börja igen och längtar till första träningen med laget igen på söndag :)

Nu snart dags att hasa sig upp ur soffan och göra kvällskissningen med den vita, krulliga mammagrisen ♥

Puss o godnatt!

Onsdag?


Jag har tagit ut den här veckan lite i förskott skulle man kunna säga. Har legat en dag före hela tiden, så imorgon är det fredag! TJOOOOHOOO!

Väntar på att brev. Finns det nåt tråkigare än att vänta på brevbäraren? Men det är förhoppningsvis värt att vänta den här gången.

Och som sagt...snart helg. Nån som vill hitta på nåt? Leka? Fika? Surra skit?


En hund begraven...


Inte min hund som tur är. Men det är definitivt nåt lurt. Och nej, ni kommer inte få veta några detaljer. Som vanligt. Är bara tvungen att ventilera nånstans. Undrar vad som hänt egentligen? :(

Good news! Fick idag höra nåt som gjorde mig sååå glad- nån jag tycker väldigt mycket om, och som är viktig i vårt liv MÅR BRA! Det var bara "falskt larm" angående oroande symptom innan sommaren :)

Dags att rasta Max-Mats snart, och sen ska jag....INTE sova! För imorgon har jag sovmorgon. Vilket jag iofs vet att det inte blir av eftersom de håller på att borra ner mitt hus i molekyler. Skönt att snart få lämna detta dårhus, är det inte det ena så är det det andra. SockerDockan sover hos pappa inatt, skönt med lite mamma/Kim tid. Fast han är dålig på att umgås min son. Ikväll har Linnéa vart här och kikat på IDOL med mig, han satt bara på sitt rum han ;)

Nattinatti! :)

Tömt förrådet!


Jaaa, det var vad akupunktur-tanten sa att jag gjort när det tog slut på nålar. Jag får ju väldigt många nålar, ungefär dubbelt så många som alla andra med samma problem. Hjälper det? Ingen aning.

Jag har iallafall kommit fram till vad jag ska göra för att få mer pengar. Nej, inte sälja använda underkläder på nätet eller råna banken. Jag får många konstiga vänförfrågningar på FaceBook, folk ser ens namn på en väns sida, och kommer då på att VI borde vara vänner...? Fast vi inte ens känner varandra? Hur som helst, gårdagens skumma förfrågan kommer från en äldre man i Norge, som jag vet är rik som ett troll. Kanske man borde nappa på den? Han har säkert inget emot lite välgörenhet.

Funkar inte det, så säljer jag min soffa, jag behöver ingen bäddsoffa nu. Och jag har en till soffa.

Nu ska jag vila innan det är dags att hämta hem virvelvinden!

Skitpengar!


Jag och Grekland har en viss likhet, ekonomisk katastrof. Man lärde sig snabbt att leva efter lönen, inte lika lätt att ändra den livsstilen åt andra hållet. Nu hade det suttit fint med en sambo att dela allt med.

Nu ska jag gå på akupunkturen och fortsätta fnula på okonventionella metoder för att överleva den här månaden.

Suck.


Pigg dotter, sliten mamma- dålig kombo!


Återhämtning.


Efter ett par veckors inre kaos börjar nu kroppen att återhämta sig. Matlusten har sakta men säkert kommit tillbaka och jag känner att, ja livet kommer vara så här. Typ. Fast förhoppningsvis kommer jag att dela det med nån i framtiden. Ikväll kommer Jeanette ner och skvallrar lite också, sonen tycker det är bra att jag umgås med mina vänner igen :) Och mina vänner tycker nog också att den här Anki är bättre än den jag varit i två års tid. Jag har nära vänner som jag försökt övertala att lämna destruktiva förhållanden, men jag vet ju hur det är- man måste själv vara redo för det. Det spelar ingen roll att man går ner sig totalt i mörker, det blir till slut den enda verkligheten. Men tids nog blir man redo. Förhoppningsvis. Och det som inte dödar, det härdar.

Nu ska bråket om leksakerna i vardagsrummet fortsätta, var bara tvungen att ta en paus innan rond...ja vad blir det...14 kanske. Bara idag.

Just nu:


Funderingar på varför jag alltid blir intryckt i ett hörn i soffan (som nu), eller utknuffad till yttersta kanten på sängen. Max-Mats och Dockan är riktiga kärlekskrankar de ;)

Idag blir det ångestbetalning-av-räkningar, en sväng ut på byn, och kanske lyckas jag lura med A-H på InBetween? Ska nog inte vara så svårt ;)

"Det är aldrig för sent att bättra sig, därför väntar jag ett tag till." :)

SockerDockan!


Imorgon är det bara 2 veckor kvar tills min lilla Docka fyller 4 år!

Har fastnat i "A night to remember". Igen.


Konstaterande:


Det är bra mycket bättre att ha roligt än att sova bort en hel helg!

Blev inte alls så mycket sömn som jag räknat med. Igårnatt blev det bara 4 timmar ungefär, men jag taktikvilade en sväng mitt på dagen. Åkte till skogen igen och kollade på hockey, drack Amarula och åt en fantastisk middag med trevligt folk. Sen kom också två av de riktiga hockeyfantasterna som vart på matchen, och det var TREVLIGT! :) Toms tjej blev kär i pudeln, som förövrigt känner sig kluven och identitetslös, heter han Max eller Mats? Hon blev så pass kär att hon sa så här: "Jag önskar att du bara kunde försvinna, och han stanna kvar hos mig." Jag frågade om hon ville låna honom- "Nej. Jag vill HA honom". Så kan det vara :)

Så var det dags att åka hem, vet inte hur vi tänkte där på slutet, men att sitta fyra personer och trängas i baksätet, medans Max-Mats fick sitta ensam fram, var kanske inte så genomtänkt..?

Och äntligen- ett steg närmare nåt bra!




Utebliven Törnrosasömn.


Idag är jag TRÖÖÖÖÖTT! Somnade kanske runt...5 (?) imorse. Nej jag var inte på fest, jag drack inte ens alkohol igår. Kvällen började hemma hos Leif och Ann-Helen i skogen med god middag. Ni är guld värda, det vet ni, va? Anledningen till att jag var vaken så länge? Nej, nej. Ni får inte veta ALLT. Men det är inte sååå spännande som det verkar ;)

Ikväll blir det hockey (!!) i skogen. Märklig mening det där. Och eventuellt lite alkohol. Jaaaa, jag har redan glömt hur jag mådde för två veckor sen ;) Men man behöver kanske inte svälja allt man ser som jag gjorde då ;) Var ju tvungen att dricka ikapp det jag missat sen i...ja innan sommaren nån gång.

Ha en bra lördag!!


Grannmiddag!


Häromdagen fick jag en middagsinbjudan av min vän Jeanette. Så ikväll har jag, barnen och Max varit där och vänt ut och in på hela hennes hem. Eller okej, Prinsessan vände ut-och-in på allt. Inte jag. Såklart. Så jäkla skönt att bara få gå bort till nån och sätta sig och mer eller mindre strunta i allt. Att hon är dagisfröken gör ju inte saken sämre direkt ;)

Prinsessan ritade. Och ritade. Bl a detta: "Mamma, jag ska rita fyrkanter. Runda." :)


Ikväll/ inatt...


...kommer jag somna med ett leende på läpparna :) Detta har verkligen varit den bästa dagen på länge! Jag känner mig så glad! Nu ska jag ladda inför morgondagens akupunktur och blodvärdes-kontroll. Nålar, nålar.

Godnatt!

Happyhappyjoyjoy!


Idag är trots allt en bra dag! Det lönar sig att hålla sig väl med vaktmästare, för nu har han hittat nån som vill flytta in i min lägenhet, redan 1 november! Jag har pratat med den nya hyresvärden och hon skickar kontraktet till mig så jag kan skriva under, sen är det klart!

Eller. Vänta nu. Det är ju då det börjar. Packa, kasta, flytta, städa. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen- detta blir den sista flytten! Inga mer ihopflyttningar och inga mer barn! (Om några år kommer jag titta tillbaka på detta och skratta antagligen).

Nu ska jag umgås med min externa familjemedlem som äter middag med oss idag, sen går vi på möte!

Tryck in ditt personnummer följt av fyrkant.


Jag är så vansinnigt less på att ringa till dessa apparater som inte ens kan uttala ett telefonnummer som folk! Jag är så vansinnigt less på att ringa och boka tider på vårdcentralen. Jag är så vansinnigt less på att inte må bra i kroppen. Och som om detta inte vore nog så har jag tvättstuga med MUCHO tvätt.

Men idag är det onsdag, och vad det innebär för mig tänker jag nog hålla för mig själv. Men det är ju bara två dagar kvar till helg också! Helg och Törnrosa-sömn från fredag till söndag.


Ta ingen skit!


Som Grynet skulle ha sagt. Jag hade förövrigt hennes pappa som lärare på gymnasiet. Kultur- och idéhistoria.

Spenderade halva natten med Mia Skäringer och "Dyngkåt och hur helig som helst". (SVT play) Jag skrattade, grät och kände mig pånyttfödd efter att jag sett detta. Alla går vi igenom livskriser, personligen har jag haft två stycken. Redan. En 25års-kris och en 30års-kris. Dessa perioder i mitt liv har egentligen inte handlat om min personlighet eller så. Inget dåligt självförtroende eller åldersångest. Bara JÄVLIGT dumma val. Nu väntar jag med spänning på 35års-krisen. Nej, det ska nog inte bli av hoppas jag.

Idag, och även dagarna före idag, har jag känt mig glad. Jag har under två års tid levt i ett emotionellt kaos. Kanske har jag försökt visa världen att de hade fel och jag hade rätt när jag gjorde det dumma valet för över två år sen. SÅKLART hade jag inte rätt. NI hade rätt. Men styrs man av känslor är det inte så enkelt att tänka rationellt.

Ni säger alltid att jag är stark. Tänk om det är tvärtom? Tänk om jag lurat mig själv bara?

Jag vet att jag förtjänar så mycket bättre än det destruktiva som varit, och jag vet att jag kommer hitta rätt nån dag. Ingen vill väl leva ensam? Just nu är det inte riktigt läge att inleda nåt nytt, man bör nog ta sig en liten funderare över vad som gick snett, innan man ger sig in i matchen igen. Men. Det finns en person som gör mig väldigt glad iallafall :)

Och som avslutning på detta inlägg: Mia! En vacker och trasig sång om kärlek, barn, separationer, smärta och STYGN.

Och titta vad de parkerade utanför min balkong!


Och sen gick de hem! Bara sådär. Nu har jag min chans att åka
bla bla bla lift. För detta är nämligen ingen SKY-LIFT ska ni veta :)


Till pappa från Luna :)


Har idag:


- Googlat mig själv ett par gånger.
- Försökt sortera tankar (utan framgång).
- Slagit datorn i Lunas skalle (inte meningen såklart!!).
- Försökt sortera känslor (även där utan framgång).
- Fixat klappgröt utan mannagryn. Näe. Men imorgon.
- Pratat med vaktmästaren ett par gånger.
- Lyssnat på BORRANDET FRÅN HELVETET utanför balkongen.

Ja, det var den dagen det. Nu middagsfix och sen soffläge igen. Jag har ont i halsen *surpriiiiise*. Sen ska jag hoppas att det inte är både IDOL och True Talent ikväll. Och OM det är det, så ska jag hoppas att det inte är på samma tid. För då blir det en repris på gårdagens zappande som gjorde att jag fick träningsvärk i tummen.



En ynklig syn.


FRUS..


...TRATION!

Nån som påminner om nån gör mig väldigt förvirrad och liten. Och nu hämnas jag genom att göra er förvirrade. Och nej, det är inte vad man kan tro att det är. Nog om det.  

Idag har jag firat- 8 dagar utan kaffe! Det firades imorse faktiskt. När ungarna åt frukost vispade jag iordning chokladpudding. Tur de inte äter det, för annars hade det aldrig funkat. Luna tittar i min skål och säger: "Mamma, det där ser ut som BAJS!"...sen blir hon tyst, tänker och inser att det inte var så passande, så hon lägger till: "Nästan."

Nu doggywalk och sen ska jag inte sova. Jag sov hela eftermiddagen så det blir nog inte det lättaste att somna.

Hjärta rimmar på smärta.


Mitt eget hjärta är, som ni vet, lite sotigt. Men min son däremot, har alldeles för mycket känslor för det motsatta könet i sitt lilla hjärta. Ikväll har vi spelat Fia med knuff, kikat på IDOL och försökt reda ut hans kärlekstrassel. Inte lätt detta. Han "är ihop" med en tjej som går i samma klass, och denna söta flicka har varit dödligt kär i honom sen...ja, sen föralltid typ. De har varit ett par hur många gånger som helst, men han har alltid varit den som lessnat. Denna gång tog det typ 5 timmar innan han ångrade sig. "Nej, tyvärr lilla gubben, det finns inget som heter ångerrätt när det gäller förhållanden, men mamma ska hjälpa dig ur detta trassel så bra det bara går."

Jag gick ut med hunden, och i det obevakade ögonblicket hade han hunnit göra bort sig (hans egna ord). Han hade dragit en vit lögn (finns bara svarta lögner enligt mig) om att det inte var han som sagt att det var okej att vara ihop. Det var minsann hans kompis JOHAN. (Mamma, jag använder mig alltid av min låtsaskompis Johan när det blir så här struligt med tjejer).

Jag försöker reda ut allt kaos och få honom att skriva att han inte är säker på sina känslor osv. Och att han ska be om ursäkt om han gjort henne ledsen. Jag HOPPAS (och tror) att han verkligen har skrivit det vid det här laget. Det är inte lätt att vara 11 år och kär. Inte lätt att vara det i nån ålder för del delen. Han  säger att han inte kan förlåta sig själv :( Ja, jag kanske glömde skriva att han har känslor för en annan tjej.

Nu ska relationsrådgivaren stämpla ut för idag och hoppa i säng! Imorgon kan vara en stor dag, bäst att vara utvilad och "fräsch". Vem försökte jag lura där? :) Hur som helst. Vi åker till skogen på förmiddagen imorgon, så barnen och hunden får härja av sig lite. Vem vet, man kanske stöter på nåt trevligt....(troll)...därute?

Godnatt!


Och för att fira fredagslyckan...


...lyssnar vi på Evergrey hela dagen :)


Fredagslycka!


Om än väldigt kortvarig sådan. Har vid det här laget lärt mig att man inte ska ta nåt förgivet, och att man inte kan lita på nån!

Men...

LÄGENHETEN ÄR MIN! De totalrenoverar den i princip just nu, och jag kan inte säga vad som är bäst- att jag får ett till rum eller att hyran är 300:- MINDRE än vad jag har nu! Och den är trots allt på 94 kvadrat :) Ja, jag är lite fredagslycklig just nu. Hoppas det får hålla i sig ett tag!


Tänk att det verkar...


...finnas folk som är MER nyfiken än mig! Trodde inte det var möjligt. Igårkväll fick jag ett sms från ett nummer jag inte känner igen, men jag visste ändå vem det var. Denna person hade en undran om ifall en person jag inte känner så värst bra, fortfarande lever. Han hade tydligen hört att denna person dött?? Jaha? Skickar man sms till MIG och frågar det då?? Hemskt va nyfiken folk är på allt...Kanske ska höra av sig till personen ifråga först.

Nu ska jag dra på lite tevatten, sen blir det lägenhetsvisning! Och på eftermiddagen ska Vackerdockan (den lilla) till tandläkaren på sin första riktiga kontroll. När jag berättade det igår började hon stortjuta!!! Men innan hon lagt sig hade hon ritat ca 30 små lappar med hjärtan på. Som hon ska ge till tandläkaren :)

Ha en bra dag!


Om svek.


Alla har vi nån gång blivit svikna. I förhållanden, av vänner osv osv. När man blir sviken är det en stor bit av ens värld som krossas. Man känner sig själsligt våldtagen. När den man litade på mest i världen gjorde det som var det mest förbjudna just då. Resan tillbaka till helhet, att lita på människor igen tar lång tid, det vet jag av gammal otäck erfarenhet. Man fastnar i en massa grubblerier om saker man egentligen inte har en aning om. Vill man veta? Men en sak vet jag, och det är att tiden läker alla sår, men kvar finns ärren. Tur det finns bra smink som täcker :)

En dag i vårdens tecken.


Satan i gatan vad det blåste inatt! Trodde på allvar att balkongen skulle blåsa iväg. Men trots detta så var det den bästa natten sen i fredags. Fredags...

Idag har jag varit på akupunktur igen, inte min ordinarie tid, så sjukgymnasten SMÄLLDE in nålarna. Stress, stress för att hinna med de andra patienterna. Kvalité. Eller hur det var. Efter det åkte jag in till sjukhuset för ett besök på barnkliniken med Kim. Astma och allergi- uppföljning. Det resulterade i en trasig arm (elev som inte kunde få in nålen, tur han är tapper!) och en ny astmaspray. Sen inväntar vi bara allergiproverna.

Och för att avsluta den fina förmiddagen, så kom jag hem och fick ett jävla vansinnesutbrott! Orkar inte gå in på några detaljer, för jag har just lugnat ner mig och vill helst vara på bra humör när barnen är hemma. Nu väntar jag iallafall på ett samtal som förhoppningsvis kan reda ut all denna röra.


Om sanningen ska fram...


...vill jag ligga med dig då?

Dagen har bestått av FET försovning, städning (dock gjorde Ann-Helen dammsugning och diskning, så vad gjorde jag?), Prinsess-tjurerier, handling, läkarsamtal. Kul, va? Det är fantastiskt ROLIGT att vara sjukskriven. Man kan hålla sig för skratt faktiskt. Men det kunde vart värre.

Fööööööör...äh, nu kan jag inte hålla mig längre, jag är antagligen mer intresserad av att berätta vem det var som ringde igår, än vad ni är intresserade av att veta.

Kvinnan i telefonen bokstavligt talat KASTADE lägenheter över mig! Tänk att när man har gett upp och allt ser mörkt ut, då händer det! Som jag skrev, jag tror det finns en mening med allt. Och meningen med detta är nog att jag ska komma härifrån och starta om i en lägenhet som jag trivs i. Inte mindre än tre STORA fina lägenheter har jag att välja bland :) Med Ann-Helen som hjälp på fredag så blir det nog bra ;)

Sen finns det nåt annat också, som känns...ja jag vet inte. Det är alldeles för tidigt att ens tänka tanken på att skriva nåt om det här. Fan jag önskar den här bloggen var anonym. Men det kanske är nåt som kan bli bra iallafall. Tiden får utvisa vad som händer. Tiden är allt just nu.

...


JAAAA!


Förra veckan utnyttjade jag tv3. Ja, det är rätt ord, för det fanns verkligen inget att titta på, så jag tittade på True Talent. Som jag tycker är skittråkigt i jämförelse med IDOL. Men hur som helst, jag såg det iallafall. Ett tag. När Danny valde bort Dimitri Keiski bytte jag kanal och svor att Dannys ljuva stämma aldrig mer skulle strömma ur nån högtalare i mitt hem! Nu råkade jag hamna i samma program igen i söndags, och fick höra att en av de utröstade skulle få komma tillbaka. Och idag hände det! Dimitri kom verkligen tillbaka.

Så till mitt dilemma- hur får jag över honom från tv3 till 4:an? Om de kunde få han till 3:an och sen ur 3:an och sen tillbaka till 3:an...då borde det väl inte vara så svårt att få honom till 4:an?

Dålig sömn, men goda nyheter.


Sömnen har blivit lidande de sista 2-3 nätterna. Det är lite allt möjligt som spelat in, men till stor del fullmånen skulle jag tro. Prinsessan blir värre än vanligt med sina sömngångarpromenader, hunden har ylat och haft sig, och jag har haft allmänt svårt att sova.

Trots all skit som händer utanför min dörr därute i stora världen, så händer det faktiskt en del positiva saker i min värld. Igår fick jag ett brev från Försäkringskassan med MYCKET positiva nyheter (bara att invänta ett bakslag då?). Och idag tog vi sovmorgon, men väcktes av "Dolt nummer". Kan aldrig vara bra att prata med en eventuell myndighetsperson innan man ens slagit upp ögonen, tänkte jag, men svarade ändå. Och tur var väl det, för kvinnnan i telefonen gav mig väldigt fina nyheter, får se om jag berättar efter fredag ;) En sak är iaf säker, det kommer bli en förändring. Ibland känns det som att det verkligen finns en mening med allt :)

Nu- tvättstuga och akupunktur. Lika tråkigt båda två, men jag ska leva på samtalet hela dagen :)

Bakis och skakis.


Bakis blir man ju av en anledning, och min anledning heter Amarula, cider och colagrogg. Jag har kräkts ca 9 gånger idag. Inte så prinsess-aktigt att köra ner sina cericelackade naglar i halsen, men måste man, så måste man. Tur att detta händer mycket, mycket sällan eftersom jag dricker alkohol ca två gånger per år. Typ.

Skakis hör lite ihop med det ovanför. Men jag har idag fått reda på en sak som gör saker och ting lättare. Lite skakig blev jag, men det blir nog bra till slut (sa den eviga optimisten).

Nu blir det fortsatt soffhäng med barnen och sen se IDOL och SOOOOOOVA!

Mörker.


Igår var det en mörk dag. Inte nog med att det regnade hela dagen, så var det ju årsdagen för Mammas begravning. Det är såklart nåt som sänker mig rätt rejält, alla tankar och känslor man hade den dagen kommer tillbaka.

Sen hade vi ju den nationella olyckan med Rysslands hockeylag.

Och som om inte det vore nog, så lämnade en liten 15-åring jordelivet alldeles, alldeles för tidigt. En mamma vaknade idag upp utan att ha nåt barn. Nä, usch och fy. Nu ska jag försöka tänka glada tankar.


Full i skratt.


Ja, det blir jag när jag tänker på vissa människors dubbelmoral. Att göra en sak i det "förra livet", men sen bli så jäkla präktig att man inte ens kan inse att man inte är mer än människa. Alla gör fel. De flesta gör dumma jäkla misstag som är styrda av känslor. Man ska nog aldrig glömma vart man själv kommer ifrån och vad man har med sig i ryggsäcken. Givetvis ska man ta lärdom av det man gjort, men aldrig döma andra för nåt "fel" de gör, och på så vis höja sig själv till skyarna. Jag syftar egentligen inte på nåt speciellt, ifall ni undrar ;)

Morgonsvammel.

Annars tickar livet vidare. Köpte ett par skor igår, men inser nu att de kanske inte är så bra. Har bara provgått de inne, men vaknade med världens värk i benen imorse. Ja, jag inser att jag börjar bli gammal. Tiderna då snyggheten på skorna övervägde hur sköna de är, är förbi.

Idag tänder vi ett ljus för Mamma. 4 år sen begravningen.

Nu är det nära!!


Jag älskar min Dotter så oerhört mycket. Men efter att ha varit med henne i stort sett dygnet runt i en vecka nu, känns det sköööönt att Jimmy och Emmelie kommer hem från Turkiet ikväll! Att dessutom slippa höra allt sägas på Karlsson-på-taket-språk ska bli en befrielse i sig. Denna flicka kan verkligen konsten att köra slut på en! Och hade det BARA varit det, så visst. Men hon har ju ett humör som är värre än 500 miljoner uppretade jordgetingar. Kan då aldrig komma ihåg att Kim var ens i närheten av att vara så här. Det tar på krafterna detta.

Snart blir det hemmagjord kebabtallrik och sen väntar vi på att klockan slår 20, för då börjar äntligen IDOL! Jag är en riktig IDOL-nörd jag :) Och snart kommer Kim hem från Stöde också :)) När katten är borta...ja, ikväll blir det en svullarkväll med chips, ostisar och cola. Måste ju ta igen både fredags- och lördagsmyset med honom ;)

Ha en bra söndagkväll, för det tänker jag ha!

Puss!

Stylade!


Jag har stylat kidsen idag, alla utom den äldsta sonen som spenderar helgen hos en klasskompis pappa i Stödeskogarna. Jag har mina misstankar om att han ändå inte hade velat bli stylad ;) Nu vet barnen iallafall vad det gamla, men dock aktuella, talessättet "vill man bli fin får man lida pin" innebär :D






Här...


...skulle det stå nåt skitviktigt. Men jag har glömt vad det var jag skulle skriva :P

Update om pudeln!


Han är ju sååå snäll och go våran pudel! Nu har han passerat halvåret och börjar mer och mer visa att han är könsmogen. Karlar, karlar...det ska luktas ÖVERALLT, kissas ÖVERALLT osv osv. Ja, ni vet ju hur de är ;) Men han är underbart snäll, och framförallt BARNKÄR! Han har aldrig visat nån tendens att ens vilja nafsa på t ex Luna (och henne vill vi alla bita emellanåt). Och sen vi möblerade om (igen) så fick monsterburen inte plats i vardagsrummet. Den har han sovit i för att han inte ska kissa inne, och för att man ska ha en chans att klä på sig ordentligt innan morgonsvängen. Men nu är han storpojke och sover i soffan eller på sin dyna på golvet, utan olyckor under natten. Valpar är jobbiga!!! Nu är det ensamträning som återstår, och vi kämpar på för fullt. Han blir bättre och bättre på det med. Från att ha stortjutit när han blir ensam, till att bara småsnyfta lite.

Trots att det är en hel del jobb med hund, så ångrar jag inte en sekund att vi köpte honom! Och han är på det hela taget en väldigt lättsam och fruktansvärt lättlärd vovve :)


Inget nytt under kjolen.


Inte under solen heller för den delen. Går hemma och trampar runt i väntan på att Dagen ska komma. Dagen då jag vaknar och inte har ont. Verkar långt borta just nu, för nu har den obligatoriska börjapådagisochskolaförkylningen hittat hem till oss. Jag som redan är sänkt, blir såklart värre i allt som har med värk att göra. Och så lägger vi på lite kyliga höstvindar på det. Men jag försöker vara positiv och se framåt. Jag saknar mitt jobb så att jag tror jag dör snart. Herregud, tågen är ju som mitt andra hem! Har ju vid det här laget lärt mig varenda vrå så att jag skulle kunna lokalisera mig ombord och arbeta,  med förbundna ögon.

Annars, som rubriken antyder, så händer det inte så mycket.

Akupunktur hit och dit, nu ska jag kopplas in i eluttaget också. Går dit två dagar i veckan, men idag fick jag avboka pga av förkylningen. Så det var ju den höjdpunkten det.

Nu- vila i nya, sköna sängen!

Puss!

RSS 2.0