Höga tankar...

Rätt roligt det där med felstavningar av hotmail...har upptäckt att en del stavet hotmale (däribland min sambo). DET har jag aldrig lyckats med själv dock. Höga tankar om sig själva eller?;)

Ps. Ryktet säger att man hamnar på en gayporr-sida *törs INTE testa*

Jippiiiii!

Dagen förgylldes lite extra! Fick svar från kanal 5 på en fråga jag ställt. Hade för ca 2 månader sen hört en GRYM grupp på P3 Live. Men la aldrig namnet på minnet. Man blev så glad och positiv. Nu när Roomservice skulle börja igen var de med på reklamen! Hoffmaestros. Så nu är jag på kanonhumör:)

Mötet med bossen!

Idag är det kallt som tusan ute! Ja egentligen inte,men man är ju inte van att det är kallt.

Nattens dröm kan man kanske tolka som ett avslut. Allt är som ett tv-spel ungefär. Föregående nätters drömmar har varit små banor som man måste klara av för att komma till bossen. Invandrargängen...ni minns va?
I natt så var det närkamp med Timrås egen lilla gangster, skriver inget namn, men alla vet nog vem jag syftar på. *Jorå, tänk efter* Han skulle göra väldigt otrevliga saker med mig, så jag bet helt enkelt bort en stor bit av hans arm. Vad ska man annars göra? Sen sprang jag kan jag lova!!! Men när jag kommer ner i trappuppgången i huset (hans mammas?) så är naturligtvis portjäveln låst!!! Tror jag fick upp dörren, men det var nära att han skulle få tag på mig. Så nu hoppas jag alltså att det är slut. Jag klarade ju bossen. 

Jaha, vad ska man skriva om istället då? Jag lever inget äventyrligt liv,  det händer liksom inte så mycket som allmänheten kan finna intressant att läsa om. För mig är det här det bästa livet dock.

Idag känns det väl sådär...försöker hålla humöret uppe och tänka positivt, men ibland går det bara inte! Man börja tänka på en sak, sen så har man tänkt och tänkt och helt plötsligt tänker man bara på Mamma. Saknar dig så otroligt mycket...Nu har det gått över fem månader, och visst, det känns lättare för varje dag. Men sorgen finns alltid. Alla tankar..."vad skulle Mamma tyckt om mina fransgardiner?" "Vad skulle Mamma tyckt om Birsta City?"...hon finns alltid med vad man än gör. Och det värsta av allt..."vad skulle Mamma tycka om bebis?" Hon visste i allafall att det var en flickbebis. Jag ska försöka leva efter det råd hon gav mig på slutet..."är man bara lugn med barnen så får man lugna barn..." Så sant. (Men inte alltid så lätt)...Min Mamma hade inte mycket pengar, men de få kronor hon hade skulle hon garanterat slösat på små flickkläder. Hon skulle handlat saker som hon tyckte bebis skulle ha, bara för att hon tyckte det var så kul. Hon ville börja handla redan i maj/juni, men det var för tidigt tyckte jag. Det kan ibland kännas lite konstigt när storebror har så mycket saker från mormor, men bebis kommer inte ha nånting:( Inte ens ett minne av henne...

Inte ensam i mörkret

Skönt att veta att det inte bara är jag som har det kämpigt om nätterna. Vi har alla mer eller mindre sömnproblem, mitt problem är inte att somna utan att SOVA. *Älskar dig världsmycket ändå bebis*
Känns ändå lite skönt att veta att det finns fler som är vakna. Allt kändes förut så ensamt, nu vet jag ju att ni finns därute i mörkret.

Drömde rätt normalt i natt btw. Var på Gröna Lund och åkte "fritt fall". Ja fast karusellen var ju inte som den brukar. Den var spiralformad och hoppade upp och ner, svårt att förklara, man måste se det med egna ögon;)

Tvättstuga snart, kanske kommer på nåt intressant att skriva om när jag står där och hänger tvätt.

*over and out*

Angående spöken

Satt  och funderade på varför spöken bara ger sig tillkänna på kvälls/nattetid. Mitt spöke i allafall. Då förklarade en gammal bekant att det är för att på dagtid så beskyddar hon oss alla, det är på natten som hon har sin lediga tid.
Kan nog stämma. Natten mot min födelsedag hade hon tagit för sig av nyponsoppan i kylskåpet i allafall. Lite läskigt var det ju när man vaknade där på morgonen och det står ett halvdrucket glas med nyponsoppa på diskbänken. Självklart så blånekade alla familjemedlemmar, de hade inte varit uppe på natten och druckit nyponsoppa. Nej, det finns nog bara en förklaring- Mamma. Jag och mina bekanta har pratat om det här och kommit fram till att det nog var hennes sätt att berätta att hon inte glömt min födelsedag. Känns kusligt, men samtidigt lite tryggt, att hon är hos oss. Hon kanske tittar till barnbarnen...hoppas att hon fått träffa bebis bara. Hon somnade in för tidigt för att få se henne:(


MRSA

Har fått papper från medicinmottagningen om att jag måste göra en provtagning. De vill utesluta att jag fått med mig lite MRSA från sjukhuset när jag låg inlagd på intensiven. Med min tur har jag väl det:/
Hur som helst så står det att jag ska lämna prov från näsa, svalg och PERINEUM! Man blir ju nästan mörkrädd!!!
Ann-Helen som var hos mig och fikade när jag läste papperet, kunde naturligtvis svaret på vad perineum var- de nedre regionerna...Men jag sa till henne att jag inte ville ha nån pillrandes i mitt perineum, då ringde hon en bekant som var på perineumsprovtagning igår, och frågade hur det gick till. Som tur var fick man peta i perineum själv, hahaha. Känns som att folk har petat klart där för min del. Fick i allafall en tid på vårdcentralen nästa vecka, lika bra att kolla blodvärdet då också antar jag. Skulle ju göra det ett par veckor efter sista järninjektionen*hoppas på HÖGT värde*

Dr Å

"Det är inte ert fel, Dr Å, att er patient tog livet av sig".  I nattens äventyr var jag psykolog och en av mina patienter hade dränkt sig i en vattenpöl!!! Ganska harmlöst ändå va?
Jimmys kommentar: "Du är fan inte klok du...dricker du psykiatridroppar innan du går och lägger dig?"
Jaaaa, vem vet....
Psykiatridroppar är för de oinvigda nåt jag fick mot graviditetsillamåendet. Ges inom psykiatrin i lugnande syfte.
Dags för en dusch och sen en promenad.

Inte en till natt med Anna Skipper och zombies, tack!

Ber till de högre makterna att jag ska få sova relativt ostört i natt. Mitt kvällsfrämmande har nyss åkt hem och nu ska jag krypa ner i min kalla säng. Jag hoppas att jag slipper drömma om Anna Skipper. I natt var hon fan inte snabb i hjärnan heller! Försökte förklara för henne 20 gånger att simhallen bara låg bakom nästa hus. "Vilket hus?" , sa hon bara hela tiden. "Jamen NÄSTA hus, det DÄR!", sa jag och pekade som en galning. Inte fattade hon ändå...suck. Sen när jag låg vaken och filosoferade i natt så fick jag för mig att jag hörde nåt i källartrappen..."kan det vara en zombie tro?" Hmmm...tankarna är minst sagt knepiga mitt i natten. Fick för min inre syn se hur det kröp zombies uppför källartrappen...hahaha, vad är det för FEL??

Vilse bland lattemorsor och bröst...

Jag VISSTE att rubriken skulle bli bra efter dagens utflykt! Jag har för andra gången varit på babycafé. Jag vet inte om det egentligen är nåt för mig, men mot mina principer tänker jag fortsätta härda ut. Min bebis ÄLSKAR det, hon är väldigt fascinerad över att det finns andra små filurer som är precis som henne...ja fast ändå inte såklart:) Behöver jag säga mer? Ni som sett henne vet vad jag menar.
Jag är inte en social människa. Jag vill helst välja mitt sällskap själv, inte bli nersatt i nån fånig grupp med folk som jag inte har ett skit gemensamt med, förutom att vi är mammor. Man behöver inte ha nåt att prata om för det kan jag lova.
Men jag går alltså till caféet varje måndag. Nu har jag fått sällskap av en tjej som gått där långt innan jag började, så det känns i allafall kul.
Mammorna på detta ställe verkar ha en inofficiell tävling om vem som har de trendigaste kläderna på ungarna, de nyaste accesoarerna mm. Jag kan bara dra på smilbanden och konstatera att de fortfarande är barn själva. Deras mammaroller handlar om nåt helt annat än min. Och sen så sitter de där och låtsas tycka om varandras barn, när de i själva verket bara vill framhäva sina egna och prata om dem. Och jag förstår.
Jag förstår, för jag är fan likadan själv.
Jag skiter väl fullständigt i deras ungar! Min bebis är den vackraste bebisen på stället, vart vi än befinner oss. Tänker inte sitta och låtsas att jag tycker om deras ungar (undantag finns, de ungar jag känner bryr jag mig om). Nu låter jag kanske som världens kallaste människa, men detta är sanningen.
Sen har vi gruppen med ammande mammor( ja, dit hör ju även jag då), de som flashar tuttarna i tid och otid. Jag gör dock INTE det, diskretion kallas det.  Detta är ju såklart normalt, men jag förstår inte att en hel timme kan gå åt till amningsprat.
Men jag ska kämpa på.
Inte heller har jag nåt behov av att sitta och jämföra graviditeter, förlossningar och framsteg med andra. Jag  antar att jag haft den jobbigaste graviditeten och förmodligen också förlossningen. Jag vet också att jag har den bästa och snyggaste och duktigaste bebisen!
Men jag ska som sagt kämpa på med dessa måndagsträffar...för Prinsessans skull.


10.41

Glömde klassikern...www-hotmail.com...
Återkommer GARANTERAT med detaljer angående dagens kommande utflykt!

Hotmail.com

Jag tycker det är lite konstigt det här med att stava till hotmail. Har nog aldrig haft så stora problem med att få till ett så enkelt ord nån gång. Här är några exempel på vad jag lyckats med:
www.hormail.com
www.hotmil.com
www.gotmail.com
www.hotnail.com
www.hotmail, com
www.kotmail.com
www.hitmail.com
Jag trodde att detta var ett vanligt förekommande "problem", men efter att ha nämnt det för närvarande vänner har jag upptäckt att så inte var fallet. Är tydligen bara jag som håller på så här...??? Jaja, kanske inte så konstigt...det är ju trots allt jag.

Sänder en extra tanke till en vän som har det lite jobbigt just nu. "It can´t rain all the time..."
Hoppas det går bra på måndag:)

Blindtarmsoperation

Nånstans nere i Timrådalen, ungefär vid Merlo Slott, har de en kirurgavdelning i ett litet skjul. Detta skjul angränsar till ett kapell, Ljusets kapell  för att var exakt. Där har ju några av oss varit, så ni vet vad jag pratar om.
Hur som helst så var jag där i natt för att genomgå en blindtarmsoperation. Som med alla andra drömmar spårar den här också ur...
Det var extremt viktigt att min sarkofag var iordningsställd på rätt sätt. Bäddad med min svepning och så. Jag hade en lila sammetssvepning med svarta spetsar på. Var som en mantel ungefär. Så het!
Konstig operation...att jag inte protesterade. Skulle jag opereras i verkligheten och de började förbereda liksvepningar så skulle jag nog tänka över saken en extra gång. Men jag hade i allafall Mamma vid min sida:) Som tur var hann jag aldrig opereras, jag vaknade innan.

Från det ena till det andra...är lite småsur för att jag inte får vara med i `Let´s dance`. Jag kan inte titta på det där skitprogrammet för jag blir så fruktansvärt avundsjuk. Jag älskar att dansa och de ser ut att ha det så roligt. Så jag har alltså funderat ut olika lösningar på problemet. Nån proffsdansare är jag ju inte, så det gick ju bort. Inte heller jag har en karriär som skådis eller sångerska. Kommer troligen aldrig att få det heller. Så det som återstår är att söka till `Idol` eller vara med i nåt annat skitprogram som t ex `Bonde söker fru`.  Ja ni ser ju själv...jag kan inte sjunga, och jag är definitivt ingen bonde! Så jag hoppas nu på att tv4 ska starta en ny dokusåpa som jag passar in i! SEN ska ni få se på dans!

Sockerkakor och växtvärk

Äntligen fredag! Betyder att det nalkas TVÅ sovmorgnar. Visst, jag sover för det mesta till 11 på morgonen (dagen?), men det behöver jag. Sover som en kratta på nätterna, men faktiskt är vissa nätter bättre än andra. I natt var då rakt ingen bra natt...sockerkakan (hon luktar sockerkaka om händerna)  var VÄLDIGT hungrig. Den andra filuren hade växtvärk!
Jag hade en tid hos kuatorn klockan 11, men nä! Inte när man känner sig som en zombie. Vet förresten inte om jag vill fortsätta gå till kuratorn...jag går ju dit för att få hjälp med sorgearbetet, men känner mig fan bara sorgsnare när jag varit där. Jag vet inte om det är så bra att rota runt i det som varit, känns som att jag bearbetat det på egen hand under alla dessa år. Och sorgen blir väl mindre med tiden antar jag. Jag vill vara glad när jag tänker på henne, inte sitta och tjuta hejdlöst! När man är hos kuratorn lovar man sig själv att inte gråta eller bryta ihop, men hon har på nåt sätt förmågan att få en att stortjuta inom 3 minuter. Inte för att det är nåt fel med det, men det känns lite obekvämt. När hon sen uppmärksammar gråtandet och sätter fokus på det så blir det ÄNNU mer obekvämt. "Nu ser jag att du är ledsen, vad är det som får dig att känna så?" Men kuratorer och terapeuter är bra, de får en att se saker på ett annorlunda sätt. Vet bara inte om det är nåt för mig, vänner ar nog den bästa medicinen:)

Ja fredag som sagt...hade man varit ung hade man kanske gått på krogen...men istället lär det väl bli Birsta. Inte illa det heller, man slipper toaköer, fulla karlar och framförallt baksmällan! Nejdå, jag håller inte på att uggla igen totalt, det ska absolut bli en krogsväng framöver våren/sommaren. (Löfte)

Nej nu får det vara bra ett tag, återkommer sen. Har för mig att det var nåt viktigt jag skulle berätta.

Ps. Jag behöver inte berätta vad jag drömde i natt va?

Over and out.


Här kommer en till Ullis! Enbart för din skull;)

Ja vad hände i natt då tror ni? Var jag i en galleria och blev sen jagad av invandrargäng? Ja precis!
Första drömmen (fram till 6.30) handlade om att jag var på en galleria och hade av nån anledning inga skor på mig! (Allt är Jimmys fel antar jag), men jag går i allafall in på en skoaffär för jag kan inte gå ut i snön utan skor. Har dåligt med pengar också, så jag hade väl funderat på ett par flip-flops, vart man nu kunde tänkas hitta såna mitt i vintern. Affären jag hamnar i är rätt exklusiv och man får hjälp med allt av personalen. Det är redan en äldre man där, hans fru och deras dotter. Och vad hittar jag där mitt på golvet!? Mannens skor! Som klippt och skurna för mig! Det sjuka i allt det här är att det är gamla, slitna gubbkängor. Säkert i storlek 44 eller nåt. Men jag tycker på nåt sätt att jag har gjort världens kap. Så jag snor alltså dojjorna av gubben!!!
Ni kan ju tänka er va tungt det var för mig att släpa runt på de där båtarna, skitstora och luktade antagligen väldigt illa också. Men jag var nöjd och glad! Senare i drömmen uppdagades det att jag stulit dem och alla var arga, men det är inte relevant just nu.

I nästa dröm (efter klockan 8) så var jag på Birsta City. Där springer tre invandrarkillar runt och förpestar min tillvaro. De försöker ta min mobil, och sen spårar det ur totalt när de försöker bita mig i låren...varför drömmer jag sånt här? Det hela slutar med att jag flyr ut på parkeringen och hoppar in i en stor och fräsch mercedez. Där sitter jag alldeles ensam, när jag råkar trycka på en knapp och inser att bilen ju har hi-jackers! Snacka om coolt! Ska fråga Jimmy om han inte kan köpa en bil som har det. Hur som helst så slutade det med att invandrarkillarna kommer och puttar på bilen så den rullar nerför en backe och hamnar i ett dike. Menlös dröm, men ändå...'

Eld i håret!

Det är livsfarligt att sova har jag upptäckt! Efter ändlösa nätter av ytlig sömn, har jag nu äntligen börjat komma till drömstadiet igen. Jag har på senaste tiden börjat drömma att invandrargäng torterar mig, förra veckan kastade de knivar i ryggen på mig och sprättade upp magen för att sedan känna på mina inälvor.
I natt var det inte lika farligt, men väldigt rädd var jag. Jag var på ett disco på en ungdomsgård (ja, det är sant!) när det här gänget börjar jaga mig för att sedan hålla fast mig och börja elda mig i nacken! Jag lyckades på nåt sätt ta mig lös, men de här tuffa killarna får ju naturligtvis tag på mig igen och börjar återigen eldandet. Jag försöker få en av killarna som jobbar på stället att hjälpa mig, men han tycker inte att det är så mycket att bry sig om. Han fortsätter bara sitta framför datorn och spela CS. Till slut gallskriker jag, världens yl. Då vaknar jag och ser mig förskräckt omkring ifall jag väckt resten av huset, det hade jag dock inte gjort.

Nu kan man ju undra varför jag befann mig just på en ungdomsgård. Jimmy kom naturligtvis på anledningen på en gång! Han anser att jag har ångest för att jag börjar närma mig 30. Hahaha, ja men vet aldrig. Sen hade jag haft en annan dröm efter den här drömmen, då var jag på nåt slags galleria och shoppade. Jimmy kan naturligtvis inte vara tyst när jag berättar om det..."skulle du handla skor tills du skulle på discot på ungdomsgården?"

Själv tror jag att allt hänger ihop på ett helt annat sätt...namnet LogLady är taget från tidernas bästa serie, som jag för övrigt plöjer just nu (igen), Twin Peaks. The Log Lady är en underlig karaktär som går och bär omkring på en stubbe som hon dessutom kommunicerar med. Härligt! Men i serien finns det också en kvinna som heter Nadine, hon är 35 år, men efter att ha legat i koma vaknar hon upp och tror att det är 20 år tidigare. Hon går alltså på High School och gör därmed allt som hör till. Som att vara cheerleeder. Kanske jag kommer vara det i natt??

Från det ena till det andra...var nyss ut till brevlådan (iklädd min knallgröna morgonrock och mina knallgula foppatofflor, får nån syn på mig kommer jag få heta "färgklicken")hur som helst så hittade jag där två deprimerande brev. Det första från CSN...det är tydligen dags att börja betala. Inte har jag råd med det heller! Det andra brevet var  min mammas kontrolluppgifter från Försäkringskassan. Så vi får väl se hur den här dagen utvecklar sig, ska ju till simhallen, lär väl drunkna eller nåt:/
Nej det är bara att försöka vara positiv även fast det ibland är tungt. jag jobbar stenhårt på att inte låta saker dra ner mig i deppträsket och låta min ilska gå ut över andra. Det finns alltid nån som har det värre.


Familjeliv

...finns det ett community som heter. Tänkte att det kanske skulle kunna var skoj att vara med där (också!) eftersom många av mina kompisar är med där. Men...nja, roligare har jag väl haft. 
Jag förstår inte vad det är för fel på folk! Särskilt gravida förstagångsföderskor. Från början till slut i presentationen handlar det enbart om bebisen i magen...visst det är underbart och det är ett mirakel, men vem vill veta allt om det ofödda barnet??? Definitivt inte jag i allafall. Det börjar naturligtvis med inskrivningsdatum på MVC, sen följs det av första hjärtljudet, hur många slag osv...sådär fortsätter det. Sinnes!
När man sedan kollar i galleriet finns det bilder från ultraljudet. Jag vet hur underbart det är att få se sitt ofödda barn, det väcker känslor man inte trodde fanns. Vem vill titta på en svartvit bild av nåt som man knappt ser vad det föreställer? Sen kikar man vidare och hamnar under en kategori som heter "magen". Gissa vad man hittar? Jo, en hel hög med bilder på gravidmagen från en viss vecka till slutveckan. Också totalt ointressant. Nästan lite perverst.
Okej då...har man en vacker mage utan en massa överflödigt fett så kan jag kanske förstå att man vill visa upp den om man är lagd åt det hållet. Men så är sällan fallet. Bristningar, dallrande fett och bölder(!) är vardagsmat.
Jag vet att allt det är normalt (ja nästan allt), men jag tycker bara att man kan hålla allt sånt för sig själv. Vad är nästa steg för dessa exhibitionister? Lägga ut bilder på porrsidor? Ja inte skulle det förvåna mig i allafall.
Vissa saker bör hållas privata.

Gubbar och thailändskor

Igår var jag på byns lokala pizzeria, där de för övrigt har restaurangservice med menyer och beställningupptagning vid borden. Det gillar vi. När jag nästan hade ätit klart kommer det in tre äldre herrar, ja 55-60 år. Gubbar skulle jag vilja benämna dem, för de betedde sig inte som herrar vill jag lova! Tur var väl att jag nästan var klar, annars skulle det inte blivit mycket ätit.
Alla tre beställde plankstek, om det nu har med saken att göra...sen sätter de igång med sitt samtal om Thailand och dess kvinnor. De sitter alltså helt öppet, utan minsta lilla skam i kroppen, och berättar om sina sexuella kontakter i Thailand. För kärlek är det iallafall inte.
Det värsta av allt är att dessa gubbar faktiskt inser att de blir lurade av dessa smarta "affärskvinnor". En av gubbarna berättar att han bränt 25 000 på väldigt kort tid, men han skulle ALDRIG skicka pengar eftersom dessa kvinnor bara ljuger om att deras mödrar behöver pengar till operation och liknande saker.
Jag som tycker att deras samtalsämne är opassande på en pizzeria där det sitter barnfamiljer och äter, håller nästan på att gå i taket. Blir tvungen att bita ihop rejält för att inte resa mig upp och läxa upp gubbarna, men jag är tyst enbart för att mitt sällskap inte ska behöva skämmas.

Jag säger inget om att de här äckelgubbarna åker till främmande exotiska länder och snuskar sig, men låt mig vara ovetande! Seriöst...hur normalt är det egentligen att en vacker, ung kvinna väljer att vara med en snuskig, ful gammal gubbe?? Det är människohandel på hög nivå.


Bort med ekot

Det ekar här.

Så.

Mycket bättre.

RSS 2.0