Ont i röven!!

Jaa, det får man när man har suttit på en köksstol i ca 13 timmar. Jag fyllde år igår, och hade "drop-in" från 12-13 tiden på dagen, tills de sista gästerna gick hem runt 2 (!!).

Tack för alla presenter och för ert trevliga sällskap!

Idag är det en ny dag, uppenbarligen. Vet inte om jag åt för mycket tårta, eller om det är kräksjukan (hohoho), men faan så illa jag mådde imorse runt 6-7 tiden!! Sov nog en liten stund på toagolvet...Men fyller man 30 så ska det väl kännas? ;)

Min älskade lilla Prinsessa är nyss hemkommen, sen klockan 3 i natt har hon kräkts 6 gånger :( Kan det vara HON som smittat mig??

(Hörde rykten om att det skulle drickas lite DRINKAR i slutet av januari också)

Ps. MAILA bilderna ni som knäppt kort! Jag råkade ju kasta sönder A-H:s kamera :((

PUST!

Det är faan jobbigt att nästan fylla år. Borde det inte vara så att alla andra fixar och donar med allt, det är ju trots allt JAG som fyller år. Kommer ni ihåg förra året? Det var då jag råkade tappa min mobil i skurhinken dagen innan eller nåt sånt :)

Idag har det iaf bakats här hemma, igår med för den delen. Galet, JAG har bakat!!


"Ju mer jag ser av karlar, desto mer tycker jag om hundar."


Sp-p-p-p-p-öken

Har spöken hemma igen. Trodde  det var slut på de tiderna, men inte det. Jag vet inte, men kan spöket ha snappat upp att jag har ett rum till övers? Funderar på hur jag på ett bra sätt ska kunna kräva hyra.


Snart så.

Snart så är det slut på ungdomsdagarna, snart är man tydligen "tant". jag ser verkligen fram emot att rynkorna ska komma, det är ju snyggt! Undra om det är för att jag ska bli tant som jag tycker det, är detta nån slags mognadsprocess? Vad tror ni, tanter? ;)

Har funderat lite över att fylla 30...det pratas ju om kriser hit och dit, kan man skylla ALLT på ålderskriser? I sånafall vill jag skylla lite saker på min 30års-kris.

Hur som helst. På lördag är det MIN dag, hela dagen t om! Ingen nykterhet accepteras, kan ni hålla det? Man fyller ju trots allt bara 30 en gång i livet!!

Glöggkväll

...kallade vi det. Dracks det nån glögg? Nja, kanske en mugg. Men trevligt var det. Jag har funderat lite över Tiger Woods. Vad tror ni? Om vad ni vill, välj själv.
Kärleken övervinner allt ♥


Speglar

Vilket konstigt ord. Säg det flera gånger så tror du att du pratar ryska eller nåt sånt.

Backspegel är inget fint ord, det påminner om alla misstag man gjort som man tyvärr inte kan ställa till rätta. Tidsmaskin däremot, är ett väldigt fint ord. Synd bara att det är svårare att få tag på en sån, än en backspegel. Har suttit och kollat på bloggen och blivit lite smått nostalgisk, saknar bebis-tiden :( Vill ha en bebis.

Fredag igen då. Gud så roligt. Eller inte. Nästa helg verkar det som att jag fyller år också, har jag tid med det? Och har NI tid med det? Jag kan tyvärr inte rå för att min mamma och pappa valde att skaffa barn 5 dagar innan julafton :(

Nej, dags att ladda kaffebryggaren. Igen.

Nostalgi och grejer :)


Tänkta tankar

Ibland sätter en tanke igång en annan, och saker man aldrig funderat över särskilt mycket kommer helt plötsligt upp till ytan. Jag är besviken. Besviken på människor som står mig nära, och på människor som jag bara känner ytligt. Sköt-dig-själv-och-skit-i-andra- mentaliteten verkar vara det som gäller nu. Synd bara att det ska gälla barn. 
 
Nej, tänk om man hade miljoners miljoner. Då skulle jag köpa en söderhavs-ö till mig och barnen!  


Idag...

...har jag gjort nåt jag tänkt göra väldigt länge. Jag har träffat ett medium. Jag tänker inte gå in på några detaljer här på bloggen, men jag kan säga att denna kvinna gjorde mig rätt förvånad! Vi spelade in allt, så jag ska ragga upp en bandspelare så jag kan lyssna igenom allt igen. Jag fick en del råd angående framtiden, vad jag borde och inte borde göra. Jag fick veta saker om föregående liv, om nuvarande livs följeslagare, vägvisare och allmännt efterhängsna andar. Nu gäller det bara att göra det bästa av ÖDET, "det tilldelade".

Älskade, älskade flicka


RSS 2.0