I nöd och lust?

Kan nån förklara för mig vad som är skillnaden mellan att älska nån i nöd och lust, och att älska nån "som vanligt"? När man gifter sig är det ju i motgång och medgång som gäller, men borde inte det gälla även ogifta? Jag vet inte alls jag, men det kanske är mer värt om man svurit inför Gud? :)

Nu är det bara några timmar kvar på det här året, jag ska snart äta middag med fina familjen. Efter middagen packar vi in barnen i bilen och åker till skogen...där trivs vi :)

Undrar ni hur det går med halsen och den trevliga taggtråden som trasslat in sig där? Nej, det går inte alls bra faktiskt. Jag har fortfarande sjukt ont, men jag gjorde ett tappert försök att vara tyst idag. Det höll i ca 1½ minut, sen kom jag på en jätteviktig sak som jag var tvungen att berätta.

Hoppas ni får en trevlig kväll/natt och en bra början på det nya året!

Kram!


Är det inte det ena..

...så är det garanterat det andra.

Jag har drabbats av en förjävlig halsinfektion eller inflammation eller vad det nu kan vara!? Eftersom det är svårt att få tyst på mig, så uppskattar säkert min omgivning detta. Varje ord jag försöker haspla ur mig känns som att bli rispad med tusentals små vassa rakblad från insidan halsen. Jag kommer därför försöka vara så tyst som möjligt tills jag är bra igen, och jag kommer under den här tiden ladda på mig en massa ord som sen kommer spruta i en kavalkad av...skräp.

Idag står tyst inhandling av mat på schemat. Det är ju nyårsafton imorgon också verkar det som, så kanske borde det handlas lite raketer till barnen. Ingen nyår utan bling på himlen.

Och äntligen ska jag få åka tåg igen också! Fick nya tider igår, och jag längtar verkligen efter de där skräptågen som bara är isiga, sena och nu även brinner också! Fast först blir det lite mer lediga dagar :)

Puss!

Inte feelgood direkt.

Filmen jag såg var ju trevlig. Not! Inte den bästa jag sett, men den fick ju fram den där rätta känslan av klaustrofobi iallafall. Och känslan av maktlöshet. Vet inte om jag rekommenderar den, eller inte.

Jag har en massa borde:n, att ta tag i. Jag borde ha iväg mig till slalombacken för att stötta min sons nya intresse. Men eftersom han har varit där tre dagar i rad så känner jag att en, eller två dagars uppehåll, inte är hela världen. Men klart grabben ska bli snowboardproffs! Jag borde också försöka få nån struktur över nyårsfirandet. Vad? Vart? Vilka? Jag borde också sätta sprätt på biobiljetterna som ramlade ner i brevlådan idag. Narnia var det bestämt har jag för mig. Lägligt att de kom just nu.

Men jag tror att jag lägger allt detta åt sidan idag, och tar en tripp till grannkommunen och "hälsar på".

Kvällen ska jag iallafall viga åt en ny serie som jag hittat, verkar spännande. Återkommer med recension :)

Gör man annat?

Känns som att det enda livet går ut på är att kämpa. Kämpa för att kliva upp på morgonen, kämpa för sina barns välbefinnande, kämpa för sitt eget välbefinnande, kämpa för att få livet att gå ihop. Kämpa för att få ekonomin att gå ihop. Ja, alla kämpar vi dagligen med nåt.

Hatar känslan att av verkligen ha kommit nånstans, och så sparkas benen undan på en. Eller som i en dålig skräckfilm (alla är förvisso dåliga!) man blir jagad av en galning uppför en stenig slänt, och så halkar man och ramlar ner, rakt i klorna på monstret! Ni förstår vad jag menar, va? Man kämpar så hårt för nåt man vill och tror på, och så var allt förgäves i slutänden.

Det gäller väl att ta saker på rätt sätt antar jag, inte gräva ner sig, men vi har ju alla känslor. Oj, klockan är mycket, jag snöade visst in på detta :)

Nu ska jag lägga mig och se på film, Buried, en man som blir levande begravd. Undrar om han kämpat för att inte hamna där? Usch och fy. Vad kommer jag drömma inatt, svårt att gissa...

Sov gott...


Insnöad, utsnöad

Vet inte hur jag ska definiera min position just nu. Antingen så är jag insnöad, eller så är jag utsnöad. Eller utstängd kanske är ett bättre ord. Instängd också. Lunas täckbrallor är såklart kvar hos den glömska pappan. Men, snön lär ju ligga kvar, så vi hinner nog att gå ut senare i vinter.

Medans jag väntar på bättre tider, surfar jag runt och planerar nya möbelinköp samt hur jag ska möblera om för att få lite förändring! Men har man ett vardagsrum som är utformat som en kombination av Villa Villekulla och Lustiga Huset, så är det inte en enkel match kan jag säga.

Men för att kunna börja med mina storslagna planer, som förmodligen bara blir skräp i slutänden, så måste jag ta mig till IKEA. Och det vill man ju inte, för där befinner sig alla andra uttråkade människor.

Puss på er!


Över!

Fattar ni va lycklig jag är över att det är ett helt år kvar tills nästa julafton! Iofs så hade jag en helt fantastiskt underbar dag med massor av jättefina julklappar. Jag vet inte vad som var bäst, skulle tro att allt var precis lika bra. Jag måste ha varit en snäll flicka i år, eller så är Tomten bara enormt lättlurad...?

Annars flyter livet på, nästan som vanligt. Håller på att längta ihjäl mig efter att få jobba! Men det blir en vecka till med ledighet som det ser ut nu. Kanske kan vara skönt att slippa jobba i detta väder iofs :)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med min nyduschade virvelvind. Kärlek och lycka :)

Hoppas ni alla har överlevt julen och att ni får en bra vecka!


Ett otrevligt lugn har infunnit sig.

Jag måste väl acceptera det faktum att det är julafton typ när som helst. Kommer inte märka av morgondagen, och så vips! så är det julafton! Ni vet ju att jag verkligen inte gillar julen. Att jag kommer få vara med nåt av mina barn under julafton gör iallafall saken lite lättare i år. De får byta av varandra :)

Ni som står mig nära vet vad som hände igår, och det är ju såklart nåt som också påverkar. Konstigt vore det annars. Saker blev inte som jag trodde att det skulle bli, och det är jättetråkigt :( Men hoppet är det sista som överger en, eller hur var det?

Jag önskar att jag hade kraft och resurser att hjälpa ensamma människor över julen, jag skulle kunna viga alla mina jular till det om jag bara kunde. Jag har suttit helt ensam en del julaftnar, så jag vet hur det känns att vara ensam den dagen. I år ska jag vara med underbara människor, och jag är så glad att DU tar hand om mig vid varje högtid. Det kanske är svårt att sätta sig in i, men att inte ha nån form av familj eller släkt (förutom små änglarna, såklart!!) att fira alla högtider med, det är inte roligt!

Nu ska jag ta ett långt varmt bad, tända ljus, bädda rent och sen försöka sova. Kanske går lättare när jag vet att den jag oroat mig för, är i trygga händer...


När nån man älskar inte mår bra.

Alla har vi nån gång mått dåligt, på ett eller annat sätt. Man har olika perioder i livet. En del är bra, andra mindre bra. Jag önskar att mina nära och kära alltid skulle få må bra.

Jag önskar att det fanns nåt jag kunde göra för att lindra detta, men tyvärr kan man nog bara styra över sitt eget liv.

Jag hoppas att du mår bra snart, och att ditt liv kommer bli långt och lyckligt. Jag hoppas också att du tar emot den hjälp du blir erbjuden och KÄMPAR!


Såååå bra!



Nu drar jag ut på äventyr! Tjing!!

Packad och...?

Iallafall inte klar! Stress, stress inför julafton. Som jag förövrigt avskyr. Kul att man ska ha prestationsångest och försöka överträffa sig själv varje år- inför en dag man inte vill ha kvar i kalendern ens!

Men jag verkar ju ha blivit senil på riktigt iallafall, för när jag rotade runt i julklappsgömman förut idag, så hittade jag nåt som jag inte vet vad det är!? Stod inget namn på paketet, så jag antar att jag måste öppna och kolla vem det är till. Tänk om det är ett diamanthalsband till MIG från tomten! Eller, näe, så var det ju knappast. Har ju inte varit en snäll flicka i år. Heller.

Jag känner mig slut som artist efter förra veckans VAB:ande, och helgens kalasande. Känner mig febrig och har ont i halsen :( Nu är det väl min tur att bli ompysslad? Näe, inte det heller. Ingen vill väl pyssla om en sjuk tjej. Lite senare ska jag ta ett varmt bad, sen krypa ner under täcket med choklad och chips och kika på den där filmen (tre delar) på 4:an. Mm, jag vet...jag hatar ju svenska filmer. Morden i Sandhamn var det, va? Blir säkert toppen, och flanellpyjamasen på, givetvis!

Puss!

En paus i allt roligt

Min Mamma finns alltid med i mina tankar och mitt hjärta. Går inte en dag utan att jag tänker på henne, för det mesta är det glada tankar, men ibland tänker jag på allt dåligt som varit.

Idag tänker jag på henne eftersom det är 31 år sen hon fick sin efterlängtade dotter. De hade ju som bekant två pojkar, och tredje gången gillt, så fick de till det! Min Mamma har inte haft det lätt i sitt liv, jag kan nog inte ens föreställa mig vilket helvete min far, samt mina bröder, har utsatt henne för. Jag är på ett sätt glad att hon slipper se vad som händer med hennes barn idag. Ingen mor ska behöva utstå det hon har utstått.

Ibland kommer det över mig, kan räcka med att jag träffar min brors barn. Jag blir så otroligt ledsen för hans skull. Han är i min värld en vacker människa, som definitivt inte förtjänar det skitliv han har satt sig själv i.

De flesta har känt känslan av maktlöshet. Att förlora nåt man vill ha kvar, men det glider en bara ur händerna hur mycket man än KÄMPAR!

...blow him back into my arms...

Bra dag!

För varje dag som jag är utan dig, känns det bättre och bättre :)

Jag är så himla glad idag. Hela födelsedagen har verkligen varit toppen! Mina underbara vänner har varit här och fikat, fick fina presenter också :) Men hur var det med synkroniseringen? Haha. Ni är bara bäst!

Som avslutning på firandet kom det minsann en människa med en stor blombukett, så där fick man lite sällskap på kvällstid också :)

Nu fick jag just ett sms som gjorde mig glad, det var från min handledare på tåget. Kom hon verkligen ihåg att jag fyller år idag, eller har nån skvallrat? Hur som helst, hon hade min kära Roger med sig också, och man blir lite varm när de tre på tåget faktiskt skänker lilla mig en tanke.

En annan sak som också värmer, är alla gratulationer på Facebook. Man blir alldeles mållös.

Nu ska jag ta ett varmt bad med levande ljus. Och såklart använda alla jordgubbsprylar. Det borde jag väl vara värd?


Doing The Unstuck!

Jag är så glad idag! Jag vet inte om det beror på att det är min födelsedag eller om det är nåt annat :)

Födelsedagsdygnet började med ett telefonsamtal från en något överförfriskad person, men det är tanken som räknas. Eller egentligen kom samtalet 23.40, men det varade över tolvslaget, så...Undrar hur denna människa mår idag? :)

Men min födelsedag började med att jag låtsades sova så att mina barn skulle få en chans att sjunga för mig. Det gjorde de ju såklart! Och fika på sängen fick jag också- ett glas juice, en lussebulle och två maränger :) Jag älskar er! Det var garanterat dagens höjdpunkt. Men sen då? Jag fick ju såklart välja frukost, och det blev *trumvirvel*....MARÄNGSVISS! Oväntat? Näe :) Efter det så ringde min pappa, och det var ju också rätt roligt, att han inte glömt bort mig. Sen tog jag och barnen en sväng ut i snön, jag älskar verkligen det här vädret. Blir så lycklig av stora vackra snöflingor, de får mig att tänka på Edward Scissorhands :) Och barnen åkte snowracer så det yrde upp snö i ansiktet på dem, jag skrattade hejdlöst. Det som är jobbigt med all denna snö är att man inte får släppa virvelvinden en enda sekund, för då är hon borta i all djupsnö!


Den här låten har jag haft i huvudet heeeela dagen :) Kan det vara för att E. Scissorhands ser ut som han?

1 dygn!

Jag är så stolt att jag måste dela med mig av min glädje! Nu har det alltså gått 1 dygn sen jag sist hade med nikotin att göra. Jag är ju en tjurskalle, så jag har inga som helst tvivel på att jag kommer att fixa detta, men det var kanske en oväntad tidpunkt att sluta. Det ena onda avlöser det andra.

Nästa helg ska jag ut och slå klackarna i taket, förresten. Mmm, visst, jag som inte klarar av att vara vaken längre än 23. Men jag har fått ett erbjudande jag inte kan motstå, det innefattar även skoteråkning och annat trevligt :) Kanske man håller sig vaken längre ju trevligare sällskap man har ;)

Nu: s k ö n h e t s - s ö m n ! ! ! (Man behöver visst det när man ska fylla 31!!)


Beroenden

Alla har vi nån form av beroende, som är mer eller mindre skadligt för oss själva. Igårkväll tog jag ett viktigt beslut (Ullis! Here it comes!!). Jag tänkte börja mitt 31:a (32:a, 30:e?) år på denna jord med att vara fri från ett beroende iaf. Jag ska faan klara detta! Jag ska INTE ge efter. Detta är nåt jag behöver för mitt eget välbefinnande, så nu gäller det bara att hålla fingrarna i styr.

Wish me luck!

Lyssnade ni förresten på klippet jag la ut igår? Snacka om klockren låt, på alla sätt och vis :)

Nu blir det lussebullsfika med barnen, tända ljus på bordet och glada miner. Sen en sväng ut i snön :)

Vilket vansinne!


Fint, va?

Jag har verkligen överträffat mig själv i bloggdesign känner jag.

Jag dödade bloggen. Förlåt :(

Man ska inte ha för mycket fritid, då blir det så här.

Håll koll på mig!

Jag höll på att glömma det viktigaste i förra inlägget!

Inatt trodde jag att det var min sista natt på jorden. Upptäckte igår att det var nån som flåsade på mig hela tiden. Men tyvärr, måste jag säga, så var det inga snuskgubbar eller andar. Det var jag själv! Jag pep som en liten mus i utandningen, men hade dock inte några som helst svårigheter att få luft. Men...ni som hängt här ett tag vet ju vad som hände när jag hade fött virvelvinden. Givetvis började jag planera min begravning på studs. Tänkte att när som helst så får jag huvudvärken från helvetet, börjar frysa och får andnöd. Vem kommer märka att jag är död? Vem tar hand om virvelvinden när hon vaknar?

Jag lokaliserade dock uppkomsten till mina bekymmer- HYACINTERNA! De åkte fortare än f.n in i skrubben (INTE balkongen, jag vill ju inte döda dem). Så nu är allt bra igen. Trodde ett tag att jag fått julmustsallergi också. Kan man ha det?

Virvelvinden blir bara värre och värre. Nu har hon ingen feber, men hostar värre än en kedjerökande sjöman. Och hesheten...Bonnie Tyler, släng dig i väggen. Jag ser alltså inget hopp om att få umgås med folk eller göra några större utsvävningar de närmsta dagarna. Men vad gör väl det? Jag får mysa obegränsat med mina barn och äta hur mycket godis jag vill!

I´m a little teapot...

Herregud, jag tittade ut genom fönstret nyss! Kan tro att man hamnat mitt i inspelningen av Storm of the century (som förvisso spelades in på 90-talet, men ändå).

Natten då? Neee, ingen bra natt i natt heller. Barnet har vaknat femhundrasjuttielva gånger och snorat, hostat och druckit vatten. Till slut, runt 3-tiden gjorde jag allvar av hoten med nässpray. Hoppas grannarna inte tror att jag var elak med henne, för hon väckte nog upp varenda en, ända upp till 14:e våningen. Den inbillade 14:e våningen alltså.

Idag ska jag iallafall få ett par timmars permis, och den ska såklart spenderas på Birsta. Men jag funderar på att fråga mitt sällskap om vi inte ska ta skotern dit istället? Verkar mer lämpligt måste jag säga.

Puss i ljumsken på er!

Har man inget att göra, så skaffar man sig.

Okej, nu börjar jag tröttna på VAB:andet. Jag vill bli klar med mina två sista övningsåkningar så att jag kan börja jobba själv!

Idag har vi gjort allt för att fördriva tiden. Vi (läs jag) har gjort rent åt sopråttorna. Kändes lite halvtråkigt att det skulle vara över så snabbt, jag menar LUKTEN från gammspånet är ju fantastisk. Så jag tog helt enkelt och hällde ut nästan allt spån på golvet istället. Så där hade jag lite extrajobb. Men det var inte tillräckligt underhållande, så jag tog fram pärlorna till mitt barn. Hon gjorde ett jättefint halsband till sin hund. Men innan det var klart hällde hon ut pärlorna på golvet ca 43 gånger. Pärlplockning är bra terapiarbete, ni borde testa det.

Imorgon verkar det som att jag ska få permis ett par timmar. Och vart åker man då? Just det, Bistra City som en shoppingallergisk man så fint kallade det.

Nu ska jag ta en sväng i lägenheten och kolla om jag inte kan råka snubbla över en påse mjöl, ett paket ris, eller kanske råkar jag välta den halvfulla skurhinken? Ja, man vet aldrig vad kvällen har att bjuda på...

Egentid

Inte ofta man får vara HELT ensam när man har barn i huset. Så jag tog mig lite egentid nu på morgonkröken. Har varit vaken sen strax efter 4. Jäkla snor som gör att man inte kan ligga ner som folk! Jag har suttit vid mitt köksbord och tittat ut på den fallande snön, så harmoniskt.

Tog mig även tid att skicka mail. Ni som har prenumerationer vet ju hur svårt det kan vara att få iväg det där mailet och avsluta eländet. Men så fort det är skickat kanske man ångrar sig. Svammel i nattmössan.

Nu blir det intravenöst kaffeintagande hela dagen, allt för att inte somna. Hoppas ni får en bra dag i den nya snön :)

Puss!

Enough Part II

Okej, om gårdagen var jävlig, så är det inget jämfört med denna dag. Känns som att jag tagit hissen till helvetet, och sen åkt några våningar extra. Sen när jag klivit ur hissen nedanför helvetet, så tog jag en spade och grävde mig ännu längre ner. Ser med spänd förväntan framemot morgondagen.

Natten har återigen varit mer eller mindre sömnlös. Febriga barn är inte roligt. Ännu mindre roligt är det när det febriga barnet trasslar in hela sin 15 kiloskropp i mitt hår, och sen inte tar sig ur trasslet hon orsakat. Tror jag ska börja använda denna anordning till att fånga in annat än barn.

När jag skulle mata sopråttorna förut, så upptäckte jag att det verkar vara mer som cirkulerar i mitt hem än förkylningar och feber. Det verkar gå stroke här också. Bäst man passar sig. Hur man nu passar sig från det. Trodde att vitpeppar var nån slags universalmedicin, jag hade ju trots allt gnuggat in väggarna med det. Men nu vet ni det- vitpeppar hjälper alltså INTE mot stroke.

Ja, och som det lilla extra- nu ringde precis sonens lärare, han känner sig dålig och kommer hem nu. Inte läraren, utan sonen alltså.

Så...summa summarum, jag kommer inte få sova nåt mer den här veckan.

Sen så finns det andra omständigheter också, men de tar vi inte nu.

Enough!

Nu tycker jag att det räcker med sjuka barn här hemma. Är det inte det ena, så är det den andra. Mina mammabatterier orkar inte mer snart. JAG BEHÖVER SÖMN! Vart är alla tänkbara barnvakter när man behöver de som bäst? Vart är min städerska? Massör? Nä, just ja! Jag hade ju inga såna. Lite sömn på detta så ska jag nog orka kämpa ett par dygn till. Man blir alldeles chockad när de helt plötsligt blir sjuka!? Mina barn är ju sällan det.

Nu drar jag täcket över huvudet och sover!


1234567

Idag är det söndag. Även kallad vilodag. I min värld finns det inga vilodagar. Jag har haft fullt upp hela helgen med främmande, julbord och idag julpyssel hos Anne. Man kan ju kanske tro att man ska få sova på morgnarna iallafall, men inte det heller. 1234567 skickar sms i tid och otid, min önskan till SJ-tomten är att jag ska få en jobbmobil. Får se om han tänker uppfylla den, för så här kan jag inte ha det!

Imorgon ska jag åka till Sthlm igen. Vet inte, men jag har en känsla av att jag kommer hamna mitt i ett drama på Centralen eller så. Kanske inte imorgon, men en annan dag. De där otäckingarna som leker nyårsafton med sina egna kroppar, kommer inte ge sig med detta. Det är förjävligt att en enda man kan reta upp ett helt folkslag, så de ger sig på helt oskyldiga människor. Vrickade värld!

Nu ska jag snart bädda ner mig och vänta på att klockan ringer runt 4-snåret.


Fick just ett samtal...

...från min son, som oftast undviker att prata i telefon, särskilt på eget initiativ. Han är hos farmor och farfar sen igår, och hade glömt att berätta nåt viktigt innan han åkte hemifrån. Han har blivit invald i skolans Trygghetsråd! Gissa om mamman känner sig stolt? Alla tvivlar ibland på sin föräldrarroll, men jag måste ju ha lyckats bra med en del iallafall :)

Trygghetsrådet finns på skolan för att motverka mobbning och andra kränkande handlingar, och det finns en elev från varje klass representerade i rådet. Att klassen valde just Kim gör mig glad och varm ♥

Vilken fin förtidig födelsedagspresent/julklapp jag fick!

KraschBoomBang

Och nej, det är inte Roxettes gamla hit jag menar. Kom hem från jobbet runt 13 idag, efter att ha hämtat upp Dockan på vägen. Trött som jag var efter att ha jobbat sent igår, och tidigt imorse, däckade jag givetvis på soffan ganska omgående. Just när jag sov som skönast under täcket, väcks jag av ett j.la oljud! Det är såklart Dockan som lekt lite väl hårt med alla porslinsmuggar och tallrikar, typ 2 cm från mitt öra. Kändes ju sisådär.

Vill ni veta hur det går på jobbet? Nä, tänkte väl det. Ni känner ju mig, så ni vet att jag klarar mig fint, va?

Idag är det IDOL-final, men Jay och Minnahs loveaffair tog lite udden av själva spänningen.. Känns också sisådär. Tänkte t om ett tag RÖSTA på Jay ikväll, men nu när han gjort ett sånt dåligt val av sängkamrat, så får han klara sig själv. Men han vinner nog ändå ska ni se .

Imorgon ska jag på julbord också, hade jag nästan glömt! Men det kommer bli toppen, aveny är alltid aveny. Dessutom ska det bli kul som tusan att träffa "gänget" igen. Alltså de som gick utbildningen med mig. Det är ett roligt sällskap, och jag ser verkligen fram emot den galne norrmannens YMCA-moves, som jag förvisso redan bevittnat, men det kan man inte få nog av.

Nej nu väntar tydligen ett varmt bad på mig, som efterföljs av fläskfilé och sedan marängswiss. Fredagkvällen kan inte bli så mycket bättre med andra ord.

Puss!


Min Pippi!


Pengar?

Finns en massa olika sätt att tjäna pengar på, förutom att jobba, har jag idag fått erfara. En del säljer sina kroppar, andra begagnade underkläder. Jag kan tydligen tjäna pengar på...müsli. Fick ett mail som hette: "Tjäna pengar på din müsli, Anki!" Orkade inte ens öppna det. Nog om det.

Jag är ledig idag, och fördriver tiden med att leka Barbie varvat med Pippi Långstrump. Sen så är det tydligen vatten i hela hemmet också, förutom där det är mattor och möbler. Trixigt att ta sig fram utan att få onda ögat kan jag säga.

Igår överträffade jag mig själv. Jag är ju egentligen en fegis som inte törs göra nya saker. Äter bara mat som jag vet att jag tycker om (=fläskfilé), besöker bara platser som jag känner till, jobbar bara med sånt jag kan osv. Eftersom jag nu redan börjat att utmana mig själv i form av att arbeta med nåt helt främmande, så tänkte jag att jag minsann kunde bege mig ut i Stockholm på egen hand också! Sagt och gjort. Det resulterade i att jag nästa gång säkert kommer våga mig liiite längre bort från tryggheten på Centralen. Idag fick jag t om beskriva vägen till In & Finn för en tjej som skulle ut på julklappsjakt. JAG beskrev vägen.

Nu ska jag göra Pippiflätor på mig själv, skura golven med skurborstar under fötterna, rita prickar på råttan och leta spunkar.

Puss!

Seriöst, så ska jag sluta...

...önska mig saker som jag vet att ni ändå inte kommer anstränga er för att fixa till min födelsedag. Här kommer några tips som är lite mer lämpade för er, visst, tigrar i all ära. Men jag är ju trots allt allergisk!

Dvala påslakan, 129:- IKEA. Givetvis x2!! Och givetvis VITA!

Body Butter, 165:- på Body Shop

Världens mysigaste filt, 199:-, BOOM


Satans kopia

Skulle egentligen jobba igår/idag, men eftersom det visade sig att mitt tåg skulle ersättas med buss, kändes det rätt onödigt. Jag skulle ha min första 1 klass tur, och att spendera den sittandes på en buss ger inte så mycket. Jag vill ju få ut lite mer av mina övningsturer än att åka buss, så i detta läge kändes det viktigare att vara med barnen :)

Apropå barn. Vi övar Lucia-sånger för fullt, jag och Dockan. Sankta Lucia har på nåt sätt fått en ny innebörd när hon sjunger med sin allra skrikigaste stämma- SJATANS POPIA!! Det gick jättebra med den sången tills i veckan, då antagligen nån dagiskompis kommit på en annan variant. Frågan är nu hur jag ska kunna lära om och lära rätt?

Idag ska jag baka pepparkakor med barnen, men den äldsta lär väl inte vilja det. Känns liiiiite viktigare att träna inför Vasaloppet. Ungen kommer snart sitta fast i de där skidorna. Sen så ska jag försöka rota fram lite mer tomtar, som jag förövrigt inte alls tycker om.

Puss på er!


Examensfoton!

Man kan inte tro att vi fullkomligt höll på att frysa ihjäl när detta foto togs, men så var det!

Vi som ska jobba i Sundsvall.


Och här är vi med Östersundarna också.


RSS 2.0