Påsk-kärringar

Imorgon är det som alla kanske vet, skärtorsdag. Dockan ska vara påsk-kärring på dagis, och jag har fnulat och klurat på detta ett par dagar nu. Men det blir nog bra.

Så kommer sonen hem från skolan idag. Han vill klä ut sig. Till påsk-kärring.

Eventuellt så kommer bilder på spektaklet efter morgondagen. Om jag har nån kamera ;)

Tema....what?

Herregud och Fru Gudrun säger bara jag. Natten mot lördag vaknade jag av att brandsirenen tjöt som ett jehu här i byggnaden. Jäklar i min lilla låda, det tjöt i åtta(!!) minuter innan brandkåren kom fram och lyckades stänga av eländet. Här i huset har vi direktlarm till brandkåren, och det tjuter titt som tätt. Man bryr  sig inte ens om det längre. Illa. Mina ungar sov dock som två klubbade kutar. Märkligt...

Mer då? Jooo. Jag har, efter att ha sökt igenom varenda skoaffär på Birsta med omnejd lyckats fått tag på ett par skor. Skitsnygga Nikedojjor för...*** spänn! Dyrt, men jag var antagligen värd det.

Sen så har fröken organiserad kikat lite i almanackan, och fastslagit att lördagen den 15 maj är en fin dag för att ha temafest :) Så boka in den dagen nu ;) Men vad ska vi ha för tema? Lämna gärna förslag.

Puss & kram!

Drakborgen 22/3 2010
Tråkigt...

...att det finns onda människor. Jag kommer sätta lösenord på bloggen pga skadedjur, hojta till om ni vill ha lösenordet.

Även en polisanmälan för trakasserier lär ju vara på sin plats.


Dockans "jåten!!"

Min lilla vackerdocka har fastnat för låten i Telenor(?)reklamen, släpper allt hon håller på med och ropar "JÅTEN!!"

Liv och rörelse

Är sååå jäkla skönt att ha båda ungarna hemma! Plus en del andra ungar som liksom "följer med", som sonens kompisar. Jag skulle dö om jag hade det lugnt och tyst jämt! Den dagen barnen blir stora och lämnar mig kommer jag gråta blod och se till så att dem skaffar barnbarn åt mig lite snabbt ;)

Tänk att sitta där om 15-20 år och vara helt ensam! Fy vilken mardröm!! Men det finns tyvärr de som har det så, usch så många gamla som inte har barn, barnbarn eller vänner.

KÄRLEK!

För ca 1½ timme sen ringde min son från sin mobil, jag blev orolig och tänkte att det måste hänt nåt eftersom man inte får använda mobilen på skoltid.

-"Mamma, det åkte just en ambulens genom Vivsta."

-"Jahaaa, och du trodde att det hänt mig nåt, va? Får du verkligen använda mobilen nu? Har du inte lektion?"

-"Jooo, men vi pysslar, och sen så blev jag ju så orolig!"

Mammas hjärtat, DET är kärlek det!! Hörde en ambulanssiren och hans första tanke var "MAMMA".

Sunday bloody sunday...men inte sunnyday. Vart är solen??

Helgen har gått snabbt, tur är väl det med tanke på att jag saknar mina barn så otroligt mycket!

I fredags hade vi tjejfest här hemma, riktigt trevligt var det :) Tack för att ni kom och livade upp mitt liv med lite galna spel och påföljande avslojanden- Ann-Helen, Jenny G, Maria, Jessica, Cillan och Veronica!! (Och Henke !!) Nu blickar vi framåt mot nästa partaj, va? Tänkte att vi kör på nåt roligt tema då, har ni nåt förslag?

Nej nu ska jag vakta mina små barn som försöker rymma ur sina nya hage...

Puss på er!!


Utredningen...

Här hemma har vi en alldeles egen polisutredning av Mordet. Just nu är det dock stiltje pga att vi inte har någon bil. Det skulle verkligen underlätta våra spaningar och fastställa vissa saker, samt utesluta andra.

Och imorgon är det tjejfeeeeest här hemma! Vi ska äta god mat och dricka goda drinkar, ska bli jätteroligt!


It´s all about the money

Ja det är ju nästan så att man skrattar! I Aftonbladet kan man läsa om svenska män och deras "importfruar". Dessa män är helt övertygade om att dessa unga, snygga tjejer med skitsmala och fräscha kroppar, har "valt" dem för att de är KÄRA! Har för mig att mitt allra första blogginlägg handlade om gubbar och thailändskor, och min syn på detta har inte förändrats. Herregud! Dessa "gubbar" är lurade! För det första så har thailändskor inte samma sorts känslor som vi västerlänningar. Jag menar, vem lämnar sitt barn i månader t om ÅR bara för att åka till ett rikare land och "säkra framtiden"? Inget ont om dessa kvinnor, de är ju smarta. Värre är det med gubbarna som blir grundlurade och sen står där med skägget i brevlådan! Jag gillar thailändska kvinnor, de är oftast glada och trevligare än svenska kvinnor. De förtjänar unga snygga killar!!

Så nu har jag en affärsidé- starta en förmedling där thailändska kvinnnor får det de förtjänar. Fy fan för att behöva dela säng med en medelålders, lönnfet, skallig gubbe!!

&#/??%!

ERROR.

Jag blir alldeles matt! Herregud säger jag bara! Hur f-n prioriterar folk?? Inga pengar, va? Nä, nu är jag less på dåliga ursäkter och tänker inte ta mer skit!

Puss & kram på er!


Party party part II

 Till helgen ska vi ha våran tjejfest, som vi haft på G sen förra festen! Ska bli jätteskoj att träffas och surra skit och bara få vara en egen individ, inte mammor som vi oftast är när vi träffas ;)

Ska bli spännande att se vad som händer med min dator också, förra festen var det "nån" som tog bort viktig programvara. Undrar vem? Om det inte vore för Spotify skulle jag låsa in eländet.
Lopp...lopp

Idag har jag gjort nåt som jag aldrig gör- jag har varit på loppis! Jag hatar verkligen att springa på såna tillställningar eftersom jag avskyr skräp! Men mot alla odds tog jag med familjen och travade ut i vår(?)solen. Men shit va roligt det var! Och vilka fynd vi gjorde...sonen hittade en Bert-bok som han köpte för 10 spänn! Sen hittade Lill-Bobs en av sina bästa vänner- Stora Chris...han bara låg där och såg ensam ut, en docka för en tjuga. Mamman i familjen hittade ett nytt hem till gnagarna, en stooor bur för...en tjuga!

Min älskade, älskade son tog med sig 20 kronor för att handla. Han köpte i smyg en ljusstake i glas och två lila ljus som är diamantformade till mig. Så gulligt!

Kanske att jag besöker skräpmarknaden fler gånger...


Party, party!

Gud så roligt det ska bli, tjejer! ;) För inte ska det väl slinka ner en massa svagdricka?

Jaa, kanske bäst att tillägga att det är NÄSTA helg jag pratar om, vore ju synd om nån skulle missuppfatta.


Konstigt...

...att jag inte får skriva vad jag vill på min egen blogg! När folk springer runt byn och snackar skit om saker de inte vet ett dugg om egentligen! Motiveringen att detta är en "offentlig" blogg duger inte, för jag kan styra en del själv på denna sida! Vill jag låsa den så gör jag det och snackar ner vem jag vill inför ögonen på utvalda personer! Som sagt, MIN blogg, MINA tankar!Lugn

Efter många månader av oro, stress och allmänt elände, börjar jag nu kunna varva ner och känna ett slags inre lugn. Ett stort tecken på det är Facebook. Jag har inte varit inloggad där sen, håll i er nu...lördagsmorse! Har mer eller mindre skickat mig själv på Detox, känns såååå jävla skönt! Hur länge det håller i sig kan jag inte svara på, men det är en skön känsla att inte ens VILJA slå på datorn på dagarna!

Puss och kram så länge!!

Mars!

Första mars, nu kan det bara gå åt rätt håll, va? Fast man blir ju onekligen tveksam till om det nånsin kommer bli vår igen, när man tittar ut genom fönstret.

Helgen har varit galen på alla sätt och vis. Inget jag tänker ta upp här, för det handlar om andra människor än mig själv.

I lördags var vi ett gäng tjejer som satt hemma hos mig och förpartade, sen åkte vi in på Aveny (vart annars??). Hade gett mig tusan på att det skulle bli en billig kväll, och det blev det! Hela 50:- gjorde jag av med!! Vill man så går det...bordet var fyllt med drinkar, cider, snapsar osv hela kvällen. Ibland är det bra att vara tjej! ;)

Börjar mer och mer känna ett lugn i kroppen, sååå skönt! Det är så bra att man kan försöka prata och lösa saker. Tänk va mycket missförstånd det kan bli bara för att man tror sig uppfatta en sak på ett visst sätt! Men som sagt, nu är det ur världen. En annan sak som är otroligt bra är att jag (läs, bara jag) och J kan kommunicera på ett vettigt sätt! Vuxet, jaaa.

Tack mina älskade barn för att just NI kom till mitt liv♥

RSS 2.0