Vemodigt...


Två dagar i rad har jag gjort mig av med saker som egentligen inte betyder nåt, men ändå har ett affektionsvärde för mig. Jag är så jäkla blödig, vad är väl en soffa egentligen? Men ändå, den betydde nåt. Nu bor den hos en mjölkbonde och hans tyska (engelsktalande konstigt nog!) dräng.

Igår sa jag hejdå till gamla lägenheten. DET var jobbigare. Alla minnen, både bra och dåliga passerade revy när jag hade en stund ensam där. Men nu är det nya tider, och nya minnen ska skapas med både ny lägenhet och ny soffa :)

Och det värsta av allt just nu, är att Jeanette kommer när som helst. Vart ska hon sitta då?!

Puss och kram och ha en bra onsdagskväll!

Varför tackar man nej till lycka?


"Bron" är slut. Känns som att livet är slut. Kommer ni ihåg när "Sagan om ringen" kom? Man ville aldrig att den sista filmen skulle komma, samtidigt som man höll på att längta ihjäl sig. Så känns det nu med "Bron".

Igår gjorde jag nåt roligt, förresten! Jag var ute och skjutsade en gullig liten negerunge i hennes barnvagn! Älskar de där svarta, krulliga små sakerna :)

Idag har jag fått en hel del gjort, och förhoppningsvis fortsätter det så imorgon. Har fått energi påtankat efter en natt utan Luna. Imorgon ska jag även få en ny toalettstol, det var på tiden skulle man kunna säga.

Annars händer det inte så mycket, snart helg och en massa roligheter att se fram emot (om jag orkar!!). Är bl a bjuden på en hemmafest i Bergeforsen, hur ofta går man på såna nuförtiden?

Och rubriken...den får ni fundera över ;) Men visst verkar det onekligen korkat att tacka nej till lycka?

Vill du träffa nya människor?


Skaffa hund!

Herregud, jag håller aldrig på att ta mig från A till B bara för att det ska pratas, pratas och pratas med alla andra hundmänniskor. Det ska pratas mat, päls, skällande och allt annat som rör en hund. Idag på vägen till dagis träffade vi först Alfons Lampa, han är bra för han är inte så social som de andra jag brukar träffa. Hund nummer två, Theo, träffade vi på typ två meter efter Alfons. Theos matte, en pensionär, vill gärna prata om allt annat som inte rör hundar också. T ex hyror, olika bostadsområden, renoveringar och julpynt. Hund nummer tre har jag försökt undvika i ca två veckor nu. Eller matten iallafall. Jag har sett dem på håll flera dagar, och funderat över vad jag skulle kunna säga, som rättfärdigar Max utseende. Men idag var tiden inne, och det visade sig att Nalle var amatörklippt och obadad! Däremot undrade hon vart jag klipper Max eftersom han var så snyggt klippt. Min lilla råtta, liksom.

Det är alltså oundvikligt att inte vara social om man har en hund. Jag skulle iofs kunns byta sida av vägen, men hur roligt är det för Max? ;)

I dagarna ska han få sig en täckklädsel också, en snäll bekant har en alldeles för stor Jack Russel som inte får plats i kläderna. Det tackar vi för!

Nu- Bron! Har inte sett en film på lääänge, men nu äntligen har rastlösheten lagt sig och jag kan ligga still i soffan och bara vara. Det är ett bra tecken. Och för er som inte sett Bron- se den!!


Här skulle det komma ett inlägg...


...med substans. Men tyvärr, det finns varken ork eller lust att blogga. Istället ska jag tända massor med ljus och lägga mig under filten i soffan och fortsätta sträcktitta på "Bron". Rekreation kallas det.

Grisbjörnens flykt.

För er som inte har Facebook. Eller som inte har mig på Facebook. Statusuppdatering:

Kvällspromenad med Pudeln- den enda utekatt i hela Timrå centrum tar kvällspromenad samtidigt. Telefonen ringer (vid detta läge hade JAG inte sett katten!), jag svarar och släpper kopplet en sekund för att fippla med telefonen. Pudeln smiter, springer som en tok efter katten. Jag skriker:"Maaaaax!"i örat på den okända mannen, springer som en gravid flodko efter Pudeln. Inser att Pudeln faan lyssnade, ber om ursäkt till mannen i telefonen, går med raska steg in och hoppas ingen såg mig. Godnatt.

Ja, det var väl i princip kvällens höjdpunkt. Då fattar ni hur roligt jag har det, va? Har haft Maria här ikväll, så vi har haft tjejkväll, eftersom Kim sover hos farmor och farfar och kokar knäck för brinnande livet. Det är ju julskyltning här i byn imorgon. Utan snö. Vad annars.

"...Min dag är grå av mig och mitt, som grumlar din gestalt. Men spegelklar är nattens värld, där du är allt, allt." -Karin Boye

Det var ju dåligt. Det var ju bra.


Livet är inte som det borde just nu. Det mesta är kraschat. Bl a min kropp. Eller min axel. För att inte tala om min ekonomi. Den går att jämföra med den värsta börskraschen. Men skam den som ger sig. Hoppet är det sista som överger en och efter regn kommer sol och allt det.

Jag åkte ju på dubbla hyror. Och det var ju dåligt. Trodde jag skulle åka på dubbla dubbla hyror, men det slapp jag. Och det var ju bra. Och så slapp jag betala för trasiga tapeter. Och det var ju också bra. Var till gamla lägenheten igår för att träffa vaktmästaren (ja vi dejtar där i hemlighet, nu är det inte hemligt längre, faan!) och det känns så jävla vemodigt att vara där.

Nu ska jag fortsätta att njuta av en någotsånär smärtfri dag. Har lyckats färga håret, så nu vet jag inte vad jag ska göra mer. Det står mellan att kasta sten i glashus eller att gå över ån efter vatten. Har jag tur hinner jag med båda.


Mindre klockrent, Axl!

 Jag varnade er ju för att kolla på nån av live-versionerna. Men jag kan inte låta bli att lägga ut den ändå ;) Vad faan hände egentligen med Axl Rose? Allas våran egen sexsymbol på 90-talet. Herregud. Ska man ge sig ut på scenen på Rock in Rio bör man kanske shapa upp sig lite? Få till flåset, och framförallt- komma ihåg texten!

Klockrent, Axl! (Varning för live-versionerna!!)


S K I T !


Less, less.

RSS 2.0