Galenskap


Ja, det är ju nåt det finns gott om i den här världen. Men visst är det lite roligt också? I lördags gick t ex Björn Ranelid vidare till final i Melodifestivalen. Hans bidrag upprörde många, hela Facebook var fullklottrat med beklagande ord. Tänk att folk orkar gnälla så mycket. Tur ni inte får som ni vill, för då skulle världen vara jävligt tråkig. Bara en massa mainstream och helylle-låtar t ex. Nä, jag röstar för mer olikheter.

Ett annat exempel är Big Brother som drog igång i söndags. Det stora irritationsmomentet där heter Hanna. En tjej som provocerar sönder allt och alla. Men är det inte sånt vi vill se? Vill vi sitta och titta på en grupp TRÅKIGA människor som alla tycker lika om allt?


Hjärtan


Idag är det alla hjärtans dag, en dag som många tycker är ett dumt påhitt av köpmännen. Varför det? Är det inte roligt att det händer nåt roligt? Att man får en anledning att äta godis på en tisdag t ex. Februari är en tråkig månad, och jag tycker att den behöver livas upp lite med hjärtan och lite extra kärlek. Man behöver inte köpa dyra saker till varandra, en pärlplatta funkar alldeles utmärkt att ge nån man tycker om :)

Sen ska man givetvis vara snälla och älska varandra lika mycket året om ;)

Hur "firar" ni denna dag?


Max 1 år!


Idag fyller våran lilla bebisvalp 1 år. Nu kan man inte kalla honom för valp längre, va? I sju månader har han funnits i vårt liv, och jag måste säga att livet som hundägare inte alls är så jobbigt som folk påstår. Ja, det är ju visserligen de som INTE har hund som påstår att det är jobbigt. Skumt det där.

Han behöver rastas minst fyra gånger varje dag, och det är ju inte det jobbigaste om man ändå bara är hemma. Längtar dock tills det blir vår och man kan ta riktigt långa sköna promenader i solen, ta med fika och bara vara utan att vilja gå in i värmen. Lite roligare att vara ute då. Vi har en väldans tur att vi har en skola bredvid vårt hus, med en stor plan som han kan springa fritt och busa på :) Och det roligaste han gjort i vinter är förmodligen att åka madrass med barnen. Och att springa upp och ner för backen medans vi åker.

Egentligen har vi bara ett "problem" med honom, och det är att han är så sjukt mammig. Han kan inte vara ensam, och ylar så fort man lämnar honom hemma. Men det ska förhoppningsvis bli bättre det med. Träning, träning.

Sen ska jag gå på affären och köpa födelsedagspresent till honom :)Här...


...skrev jag ett inlägg om kyla. Men sen ändrade jag mig. Behöver inte skriva en hel novell om folks jäkla gnällande över kylan. Det räcker med tre ord:

KLÄ PÅ ER

RSS 2.0