Vem är det här?

...tänk när man hade platt mage och glansigt hår...image30

Måste lägga ut den här bilden, tror det kan vara bra för mitt ego. Sista chansen att rädda det lilla som finns kvar. Alla bilder som är tagna efter denna är jag antingen tjock, osminkad eller allmänt ful på.

Kommentarer
Postat av: Tågmamman

å där rök dina chanser att se mig, förutom den bilden från halloween när jag gick som baglady med papperspåse på huvet. Har jag inte gjort klart att jag gillar i allmänhet fula människor...? Vi kan nog kanske inte va nätkompisar längre...

2008-03-10 @ 19:26:44
URL: http://mestommig.blogg.se
Postat av: Log

Men jag VET ju vem du är. Närå, jag bara skojar. Men det lilla jag sett på din blogg så ser du nästan ut som mig- mörkt långt hår(?) och smal och snygg! Nej men seriöst...man har nog haft sina bättre tider, men de kommer tillbaka så fort man slutar leva i symbios med sin bebis.


Fast vid närmare eftertanke så har jag nog alltid varit allmänt ful :D

2008-03-10 @ 21:05:58
URL: http://www.loglady.blogg.se
Postat av: Ullis

Och VEM är snyggingen BAKOM kameran då ;)
Nääärå... Men du, jag skulle vilja veta vart ditt fett sitter nånstans numera?
Du är ju så smal så det är inte klokt. Så länge man har storlekar mindre än 36 så ska du vara glad. En vacker dag kommer du också att komma upp till 30+ och då får man passa sig för vad man sätter tänderna i. DÅ är det farligt, om man inte motionerar bort det på direkten :) Och det där med håret.... Tänk bara på att det är DITT EGNA hår. Alldeles för många fuskar till det, men du har lååååångt och tjoooockt hår, och det är inte FUSK!
Du ÄR snygg Anki!!!

2008-03-11 @ 07:44:45
URL: http://ensammamamma.blogg.se
Postat av: Log

Det värmer, det värmer. Jo och jag nämner väl att snyggingen bakom kameran är ULLIS, hon har egna balkongbilder att lägga ut *pikpik* så lägg ut dem for gods sake!!! Ja det är ju som sagt mitt alldeles egna hår, men va långt det var. Hade inte tillåtit Jimmy att börja karva i det än antar jag :D

Och jag har ju iofs storlek 34(!!!!) i en del kläder, men jag ÄR tjock och degig på magen. Du är snygg du med Ullis! Man kan tydligen vara det fastman (som vi) är lite degiga här o var:)

2008-03-11 @ 08:03:45
URL: http://www.loglady.blogg.se
Postat av: Ullis

Kan du förstå att jag också hade strl. 34 ett tag :) Men då var jag nog sjuk skulle jag tro. Det var på den tiden jag fortfarande inte lyckats ta mig bort från psykopaten... Jaa, man kanske ska lägga upp ALLA olika balkongbilder Hihihi... Snart är det vår, så då måste vi väl fota lite till. Men ni har ju ingen balkong nu, blir altanbilder :)

Appropå ingenting, så ringde bilverkstan nu, och nu är de uppe i 6000 kr, så jag hoppas de inte hittar ännu mer fel :S

2008-03-11 @ 08:37:57
URL: http://ensammamamma.blogg.se
Postat av: Ann-Helen

Men hallo snygging... Men jag måste ju få säga att du brukar vara så där snygg nu med :)... Men vad är det du har i handen?.. Höll du på med ditt eldande där med????.... Å du har väl ändå ingen degmage.. den är borta serru du....Eller så är du väldigt duktig på att dölja den...

2008-03-11 @ 08:40:42
URL: http://sistaavenyn.blogg.se
Postat av: Tågmamman

Ska vi bli kompisar igen måste du fixa ett nytt inlägg fort så inte din felfria nuna hånar mig varje gång jag går in på din blogg... (jag har fortfarande söndagens smink förresten)

2008-03-11 @ 09:34:14
URL: http://mestommig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0