Livet...

...blir inte alltid som man tänkt sig. Eller i mitt fall, oftast inte alls. Jag måste försöka bita ihop den här gången, glömma mina känslor, den planerade framtiden, allt som har med Honom att göra. Men det ska nog gå. Till slut. Det har gått förr. Vissa stunder är jag arg, ledsen, besviken. För att i sekunden efter känna saknad. Men vad är det jag saknar? Min tvillingsjäl? Nån att dela ensamma kvällar med?

Jag får helt enkelt tänka på allt dåligt jag fått ut av allt detta. Alla svek, lögner och så vidare. Men det är inte så lätt när man ligger ensam vaken på natten :-(


Jenny´s kalasdag!

Förra helgen fyllde tant Jenny år, så vi gjorde stan en sväng.


Självdistans är ett bra ord!

Timrås hetaste brudar!

Jenny och Anders ser ut att ha...roligt?

Ett gäng tok! Men trevligt var det iaf!

LEK!

Idag har vi varit ute och lekt som vanligt! Men först vill jag visa hur man ser ut när man är sofistikerad och lyssnar på klassisk musik och äter äpple!"Sommarens" första bad!

Skolavslutnings-middag och torgrock


De tre snyggaste grabbarna i Timrå!

MÄTT!?

Min prins är "låtsasfull" med hjälp av FatalVision-brillorna.

Även vi vuxna passade på att ta oss en "fylla".

Oj. 2(?)promilles-brillorna var INTE att leka med! Eller vad säger du A-H? ;)

Damen som inte ens kunde hålla sig på strecket! Så hon gjorde ett eget låtsas-streck!

Att köpslå med Djävulen

Desperata, nyfikna, hycklande människor har ställt till ett mindre helvete för mig och några av mina närmaste. Dessa människor har inte förstått, TROTS ALLA VARNINGAR och all info om "Djävulen", att man ska hålla sig så jävla långt borta från honom som möjligt. Vad gör dessa personer? Bjuder mer eller mindre in honom att ta del av MINA innersta hemligheter och handlingar. Min värsta fiende.

Tack vare detta så är många gamla sår upprivna igen, en massa ord som sas för så länge som 9 (!) år sen ekar i mitt huvud. Ord om mig, mitt barn, min bästa vän, min sambo, mitt liv och mina val i livet.

Tack så förbannat jävla mycket för det ni ställt till med! Om ni bara visste vad eran nyfikenhet kostade den här gången! Ni har ingen aning...Och TACK mina vänner för att ni finns!♥

School´s out!!


Man måste vara extra fin i håret när man ska på skolavslutning.

Efter en natt med flätor är hon redo för kyrkan! (Ser ni låd-nyckeln i örat?)

Mitt låtsas-barn Rebecca har också sovit med flätor.

Alla fyra! Alltid är det nån som inte kan stå still :)

Kim´s bakdel...

En tant med två prinsessor ;)

Så här roooooligt var det i kyrkan. För andra gången på samma dag dessutom.

Jenny och "Lill-Henke".

Mitt i en....seans?

Storebror får en ros av lillasyster. Mamman försöker tydligen gömma sig (?).

Bara tok. Som vanligt. Nästa år går vi till en studio och samlar ihop oss.

Pojkar och läraren!

Prinsessorna delar vagn.

HON!

Det finns en flicka som får mitt hjärta att klappa lite extra. Jag älskar dig, Prinsessan!

Bilder från 10års-kalaset


Ååååååh va pinsamt att sjunga! (Stoffe låtsas titta på nåt spännande utanför!)

10-åringen himself. Har STORA problem med att blåsa ut ljusen...

...hade nämligen köpt EVIGHETSLJUS! De slocknade...och tändes igen!!

Kalas-fina barn! Becca ser dock inte ut att gilla kol-tårtan...

Värsta coola spelet! Värsta coola killen blev fett me glad! :D

Kalas kan vara stressiga. Henke bryggde på lite nytt....vatten!

10 ÅR!

Ja han är 10 år nu, min lilla pojke. Blir lika chockad varje gång han blir ett år äldre. Har kalasat idag och bilder kommer imorgon när jag är pigg igen. OM jag blir pigg igen vill säga. 7 barn tar lätt knäcken på en.

Sonen är dock väldigt nöjd över sina presenter, mest pengar till en eventuell cykel :)

5 juni...

...och min son skulle egentligen vara född idag! Istället för att fira hans födelsedag, så har vi varit i "Gungel-parken" och härjat.
Och så en bild till pappan som säkerligen har Luna-abstinens efter att ha varit i Sthlm. Hon har minsann köpt sig en bikini som hon gärna visar upp! Har redan invigt den i badkaret med brorsan :D

Kalas!

Min "bonus-son" Wilfred har fyllt fyra, såklart hade vi kalas!

Den sista bilden är lite rolig. Han hade fått inlines med tillhörande skydd, och då busade jag till det och sa att cyklopet han fått också var skyddsutrustning. Lill-stackaren trodde på mig. Såklart :)

Crazy kidz!

Vilken natt! Och vilken morgon!

Vaknade runt 3 eller 4 i natt med ett ryck och undrade vart Lill-Maggan var!!?? Hon kommer ALLTID över till mig på natten, och eftersom hon har en otrevlig hosta, så borde hon kommit över tidigt. Men inte...

Jag halvrusade in på hennes rum, men där låg hon fint och snarkade i sin säng. PUUUH!

Vaknade 6.07 imorse av att hon kom och väckte mig och gnällde över sina ögon. En trolig ögoninflammation gör att hon ser ut som att hon gått några ronder för mycket med Tyson. Plus att det är klet och kladd över hela ögonfransarna :( Inte lätt att öppna ögonen då inte.

Tänkte att nu somnar vi om och vaknar inte förrän runt 9-10 (som vanligt ;))

Jaha...

Ett par minuter senare står min son framför mig på golvet. Naken. Jag undrar vart han gjort av kallingarna och vad han gör vaken...? Han har ont i magen säger han, ont i halsen och huvudet osv. Och har klätt av sig för att han ska BADA! Kvart över sex!!

Bara att acceptera läget och fixa kaffe då! Sen har vi myst allihopa i sängen med massor med kuddar och täcken och "Alice i underlandet"! Vi älskar Tim Burton i det här huset...ska investera i ALLA hans filmer tror jag bestämt. Är man ett vuxet barn, så är man ;)

Semester- check (√)

Nu har vi till slut bestämt vart vi ska åka på semester. Det blir en resa tillägnad husets 10-åring och bara han får följa med! Lillskrutt kommer åka på semester ändå, så henne går det knappast nån nöd på. Känns riktigt lyxigt att "bara" ta med sonen och skämma bort honom med 100% uppmärksamhet i ett par dygn. Iofs så ska han på den årliga farmor-och-farfar-semestern, men ändå ;) Ska bli riktigt roligt.

Nu är det ett par veckors roligheter framför oss med ett par kalas, nationaldagsfirande, skolavslutning och annat skoj. Och sommar! Det är sommar, fattar ni? Snart kan man plocka syrener, äta svenska jordgubbar, bli fett med myggbiten och solbränd! Livet känns underbart just nu :D


RSS 2.0