Vem är vem?

För ett tag sen läste jag om en film på Anna´s blogg. Hon hade sett fram emot den, men den var mest bara skit. Men efter viss övertalning från låtsaschefen här hemma, så såg jag den...eller halva iallafall. Och såklart hade Anna rätt, och nu har jag lärt mig att man ska INTE bilda sig en egen uppfattning.

Men det största problemet med filmen var att jag envist hävdade att Robert De Niro och Al Pacino är samma gubbe. Tydligen så är de inte det...värsta aha-upplevelsen! Har jag nämnt att jag inte gillar Hollywood-produktioner? Men för mig kommer de alltid vara samma person. Kan nästan lägga in Clintan i den personen också.


Kommentarer
Postat av: Ullis

Hahahha... Men snälla du, måste ha blivit problem då, när de var med i SAMMA film :))Spana in plirögonen på Robert, är det inte Lindströmögon så säg =) Jag tycker ju att Robert De Niro är så in i helsicke lik (eller tvärtom) Ubbe. Mest för några år sen då.

2008-10-29 @ 07:07:09
URL: http://ensammamamma.blogg.se/
Postat av: Ann-Helen

Haha..Jaså har ni sett ännu en dålig film ;)... Jag har gjort det nu..Imorgon försvinner allt :)

2008-10-29 @ 11:28:25
URL: http://sistaavenyn.blogg.se/
Postat av: stanislav

Såg också bara halva den filmen... Men hur du kan säga att det är samma person begriper jag inte. Ser ju ut som hela ansiktet har smällt på Al

2008-10-29 @ 11:55:57
URL: http://stanislav.blogg.se/
Postat av: Anna

Hahaha låtsaschefen...haha vilket underbart ord...hahaha...

2008-10-31 @ 17:05:59
URL: http://hondjavulen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0