Nytt år...

....och jag kan inte direkt säga att det börjar bra. Känns som att nån har skjutit ner ett gäng raketer i halsen på mig, det bara rinner snor och jag har tidernas huvudvärk. J, stackarn, har haft feber i natt. Han frös så att hela sängen skakade.

Men vi hade det trevligt igår iaf. Åt god mat och efterrätt och bara umgicks. Tyvärr gjorde vi misstaget att ge oss i kast med sonens Narnia Risk Junior. Det stod på kartongen att det var ett enkelt spel. Tog oss ca 1 timme att bara sätta upp spelplanen. Ingen fattade nånting, men vi spelade iaf. Det var från 8 år. Antar att det säger en hel del om vilken nivå vi befinner oss på.

Före tolvslaget väckte vi Prinsessan, bäddade ner henne i åkpåsen och gick ut. Sonen skulle kunna vara ute och skjuta smällare fortfarande om vi inte hade tvingat in honom vid ett-tiden. Dockan verkade tycka att det var spännande iaf, inte ett pip sa hon under tiden vi var ute.

Sen så fick vi oss även ett gott skratt när grannarna skulle tända på, och skicka iväg sina ufo:n. Kan ju berätta att de inte hann komma iväg i luften innan de brunnit ut.

Det är lite roligt med nyår eftersom det var då våran minsta skatt blev till på nyårsafton för två år sen.♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0