Trött (-are -ast)

Idag fick jag sovmorgon ändå till 11.30! Varför känns det ändå som att nån har drogat mig och jag skulle kunna somna ståendes? Under lovet har Piluttan skämt bort oss genom att sova till 9.30 varje morgon. Ja för att inte tala om storebror! 11.30 är ju FÖRMIDDAG! Nu är vi tillbaka i rutinerna,dock försöker vi vuxna göra motstånd mot detta genom att inte lyssna när väckarklockan ringer osv. Med "vi vuxna" menar jag såklart mig själv. Alltså, det enda jag kan skylla på är ju att jag inte hör, för jag gör ju verkligen inte det :P Man skulle kunna anta att detta är nån slags regression tillbaka till tonårstiden, jag är ju faktiskt inne på mitt 30:e år.

Eller så är det bara förkylningens efterdyningar...

Kommentarer
Postat av: stanislav

Äh.. sovmorgon ska man unna sig emellanåt. Men det är lätt att det blir en ovana.. Köp en såndär väckarklocka på teknikmagasiet som sprätter iväg en fresbee som man måste sätta tillbaka innan den slutar tjuta..

2009-01-07 @ 13:13:53
URL: http://stanislav.blogg.se/
Postat av: Loggy svarar

Har sett såna hemska saker, men snacka om att bli på ÄNNU värre humör :P Tror på en sån där lampa som är som solljus (?)

2009-01-07 @ 13:51:04
Postat av: stanislav

Haha ja precis. solljus och en lite fläkt som sprider en doft av nyklippt gräs i rummet. Samt att Jewels ljuva stämma spelas...

2009-01-07 @ 16:08:57
URL: http://stanislav.blogg.se/
Postat av: Ullis

Jag har just tagit en tupplur på Eddies säng... Jag är heelt knäckt nu.



Men hallåååå... Jag skulle ju DÖ om jag hade en klocka som luktar nyklippt gräs - tokallergisk som man är. Nej, jag ställer TRE klockor, och sen är det bara att hålla alla tummar å tår för att man tar sig upp.

2009-01-07 @ 19:09:22
URL: http://www.alias-ullis.blogspot.com/
Postat av: Sofie

Hurru, visst ska man registrera sig där när man kommer dit? Har för mig dom sa något sånt. Att man ska betala in kåravgiften och ta med en utskrift på det.

2009-01-08 @ 22:50:25
URL: http://lillaste.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hm, går inte att kommentera i senaste inlägget, så jag gör det här istället.



Ahh, vilken tur! Hehe, fick svar från CSN idag också, så allt är i sin ordning. Hahaha, ja dom är ena sneaky bastards dom där. Aldrig i mitt liv att jag kommer betala! Jag tittar inte ens på tv satt.

2009-01-09 @ 13:23:53
URL: http://lillaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0