Ett otrevligt lugn har infunnit sig.

Jag måste väl acceptera det faktum att det är julafton typ när som helst. Kommer inte märka av morgondagen, och så vips! så är det julafton! Ni vet ju att jag verkligen inte gillar julen. Att jag kommer få vara med nåt av mina barn under julafton gör iallafall saken lite lättare i år. De får byta av varandra :)

Ni som står mig nära vet vad som hände igår, och det är ju såklart nåt som också påverkar. Konstigt vore det annars. Saker blev inte som jag trodde att det skulle bli, och det är jättetråkigt :( Men hoppet är det sista som överger en, eller hur var det?

Jag önskar att jag hade kraft och resurser att hjälpa ensamma människor över julen, jag skulle kunna viga alla mina jular till det om jag bara kunde. Jag har suttit helt ensam en del julaftnar, så jag vet hur det känns att vara ensam den dagen. I år ska jag vara med underbara människor, och jag är så glad att DU tar hand om mig vid varje högtid. Det kanske är svårt att sätta sig in i, men att inte ha nån form av familj eller släkt (förutom små änglarna, såklart!!) att fira alla högtider med, det är inte roligt!

Nu ska jag ta ett långt varmt bad, tända ljus, bädda rent och sen försöka sova. Kanske går lättare när jag vet att den jag oroat mig för, är i trygga händer...


Kommentarer
Postat av: Ullis

Jag älskar julen, med allt vad det innebär (nästan), men det är ju såklart ett måste att vara med sina barn, annars kan liksom julafton bara få försvinna känns det som. Jag hade en sån jul ifjol när barnen var hos papporna och jag låg hemma på julaftonskvällen och läste bok - och förträngde att det var julafton...

Jag vet ju att du har sämre erfarenheter av julen, sen många år och jag hoppas så innerligt att du så småningom kommer att älska julen också... Men ingenting kan få en att känna sig så ENSAM som just på jul, om man inte har någon att fira med - då känns det som man är den ensammaste i heeeela världen.

2010-12-22 @ 19:40:54
URL: http://www.alias-ullis.blogspot.com/
Postat av: Felsägerskan

Klart du är välkommen till oss.. Jämnt, natt som dag!! Kram

2010-12-22 @ 23:15:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0