Om sanningen ska fram...


...vill jag ligga med dig då?

Dagen har bestått av FET försovning, städning (dock gjorde Ann-Helen dammsugning och diskning, så vad gjorde jag?), Prinsess-tjurerier, handling, läkarsamtal. Kul, va? Det är fantastiskt ROLIGT att vara sjukskriven. Man kan hålla sig för skratt faktiskt. Men det kunde vart värre.

Fööööööör...äh, nu kan jag inte hålla mig längre, jag är antagligen mer intresserad av att berätta vem det var som ringde igår, än vad ni är intresserade av att veta.

Kvinnan i telefonen bokstavligt talat KASTADE lägenheter över mig! Tänk att när man har gett upp och allt ser mörkt ut, då händer det! Som jag skrev, jag tror det finns en mening med allt. Och meningen med detta är nog att jag ska komma härifrån och starta om i en lägenhet som jag trivs i. Inte mindre än tre STORA fina lägenheter har jag att välja bland :) Med Ann-Helen som hjälp på fredag så blir det nog bra ;)

Sen finns det nåt annat också, som känns...ja jag vet inte. Det är alldeles för tidigt att ens tänka tanken på att skriva nåt om det här. Fan jag önskar den här bloggen var anonym. Men det kanske är nåt som kan bli bra iallafall. Tiden får utvisa vad som händer. Tiden är allt just nu.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men huu så spännande, vart bär det av?

2011-09-15 @ 08:33:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0