Max 1 år!


Idag fyller våran lilla bebisvalp 1 år. Nu kan man inte kalla honom för valp längre, va? I sju månader har han funnits i vårt liv, och jag måste säga att livet som hundägare inte alls är så jobbigt som folk påstår. Ja, det är ju visserligen de som INTE har hund som påstår att det är jobbigt. Skumt det där.

Han behöver rastas minst fyra gånger varje dag, och det är ju inte det jobbigaste om man ändå bara är hemma. Längtar dock tills det blir vår och man kan ta riktigt långa sköna promenader i solen, ta med fika och bara vara utan att vilja gå in i värmen. Lite roligare att vara ute då. Vi har en väldans tur att vi har en skola bredvid vårt hus, med en stor plan som han kan springa fritt och busa på :) Och det roligaste han gjort i vinter är förmodligen att åka madrass med barnen. Och att springa upp och ner för backen medans vi åker.

Egentligen har vi bara ett "problem" med honom, och det är att han är så sjukt mammig. Han kan inte vara ensam, och ylar så fort man lämnar honom hemma. Men det ska förhoppningsvis bli bättre det med. Träning, träning.

Sen ska jag gå på affären och köpa födelsedagspresent till honom :)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul me inlägg ;-)Söötvovve!Oj är det 7mån sen ni fick "hem" honom. ja de går fort. Är du fortfarande sj.skriven? Hur mår du då, går du på behandlingar fortfarande? Ha de gott! Kram J

2012-02-09 @ 21:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0