Ett ord

Har sett lite olika varianter av den här utmaningen, men jag kör den svåraste- att svara med ETT ord.

Var är din mobiltelefon? Bokhyllan
Var är din andra hälft? Nära

Ditt hår? Trasigt

Din mamma? Ängel

Din pappa? Frånvarande

Syskon? Ja

Det bästa du vet? Familjen

Din dröm inatt? Tågmamman

Din dröm/ditt mål? Rikedom

Rummet du är i? Vardagsrummet

Din hobby? Arkeologi?

Din skräck? Mögel

Var vill du vara om 6 år? Hemma

Var var du igår? Olika

Vad du inte är? Massor

En sak du önskar dig? Välgång

Var du växte upp? Timrådalen

Det sista du gjorde nu? Drack

Dina kläder? Svarta

Din TV? Platt

Ditt/dina husdjur? Jimmy?

Dator? Bärbar

Ditt humör? Bra!

Saknar någon? Mamma :(

Din bil? Radiostyrd

Något du inte har på dig? Korsett...?

Favoritaffär? Varierande

Din sommar? Blodig

Älskar någon? JA

Favoritfärg? Svart

När skrattade du senast? Nyss

När grät du senast? Igår


Jag utmanar tågmamman, Stanislav och "M".

Lost and Found

Nu har min jamaicanske vän kommit tillrätta. När jag kom in i vardagsrummet så låg den bara där på bordet!!

Närå.

Jag fick hjälp i sökandet av Ann-Helen. Dessutom hade hon tagit med sig en massa kakor. Man kan nog nästan säga att vi lockade fram tv-dosan med hjälp av dem...den hade nämligen krupit in under soffan och gömt sig. Har tittat där minst 10 gånger det senaste dygnet, samt att sonen lyst med ficklampa, ingen dosa. Tack för hjälpen!

Hon är nog lite orolig för att jag fått en släng av tidig demens eller nåt, för hon sa att "snart vågar man inte komma hit för när man ska hem så är jackan borta, eller så har man bara en sko!"

När jag bad henne ta med tutten från köket svarade hon: vart sa du att du trodde du lagt den? Ja, ja. Det är säkert jag som slår på tv:n och byter lasersvärd på legosnubbarna också. Och slår på cd:n i köket rätt vad det är. För det hände imorse. Konstigt att jag inte slarvar bort ungarna.

EFTERLYSNING

LÅNG, SMAL OCH SVART SAK EFTERLYSES. MED LITE INSLAG AV VITT, SAMT FÄRGERNA GUL, RÖD, BLÅ OCH GRÖN. SÅGS SENAST HEMMA I MITT VARDAGSRUM IGÅR EFTERMIDDAG.

Nä det är inte en jamaicansk os-deltagare som är borta, det är min tv-dosa! Vet inte om det är spökena som tagit den, eller om det är mammas vackerdocka som lekt bort den totalt. Har vänt upp-o-ner på hela huset, den finns inte!

Nån som vill komma och bilda skallgångskedja?

Dagens ungdom

Jag:       Tog du hem matteläxan idag nu då?

Sonen:  Jag hittade den inte i bänken så Micke brände ut en ny. Eller jag menar kopierade.


Vem driver med vem?

Nu hände det igen! Sitter i soffan i lugn och ro, Prinsessan sover ute i vagnen på bron. Det är knäpptyst. Helt plötsligt börjar en massa saker låta i lekrummet, som ligger bredvid vardagsrummet. En leksak "plingar" och en hund skäller. Creepy.

I förrgår morse hann pappan gosa lite på baby innan han åkte till jobbet, de stängde också av tv:n i sovrummet riktigt så det "blå skenet" försvann. När jag sen på kvällen kom upp till sovrummet lyste det blått ändå! J påstår att det är jag och sonen som driver med varandra, men så är det INTE. Vi är ju för f-n lika rädda båda två!


Misantrop

Ååååh jag är så less på mänskligheten. Kände en gång en människa som också hade samma syn på saker och ting, men jag förkastade hans teorier. Iofs var de lite i överkant, men ändå. Vissa dagar känner jag att jag LÄTT skulle kunna bo i en stuga långt åt h-vete ute i skogen, allt för att slippa människor. Givetvis vill jag ha med mig mina barn och J, de är felfria som mig ;)

Folk kan f-n inte bete sig! Vad är det för fel? En del förstör sig själva med att försätta sig i de värsta tänkbara situationerna, andra är så förbannat otacksamma. Nä, fram för lite massförstörelsevapen, tack!

Overlook Hotel

Ja så heter ju hotellet i "The Shining", och där var jag på besök i natt. Och jag kan säga att det inte var trevligt direkt. Målet var att hämta lite smycken och andra värdesaker från den framlidne Mr Osbournes lägenhet. Jag fick tag på en riktigt snygg ring till mig själv, men jag tror att det egentligen var ett beställningsjobb. Besvikelsen var stor när jag vaknade och tittade på långfingret och såg att ringen var borta! Take me back to Overlook!

Antar att denna dröm föddes redan igår eftermiddag, då jag städade tillbaka dvd-filmerna som Piluttan dragit fram på golvet. Konstigt att man kan bli så påverkad av nåt man inte ens lägger märke till.

Maaaaat!

Nyss hemkommen från ljusparty, det är ju såååå underbart! Man vill bara handla och handla, men nu är det snart jul så då måste barnen prioriteras (sällan...?). Idag har jag ätit och ätit, eller egentligen har detta pågått i flera veckor. Idag stod vågen på 49.7!!! Så mycket har jag inte vägt ogravid nån gång. Jimmy rasar i vikt sen ca 3 veckor tillbaka, har gått ner 4-5 kilo, medans jag kommer se ut som en flodko innan året är slut.
Du är så duktig!

Det har varit lugnt (vad jag vet) med spökerier, så ni behöver inte vara oroliga för min skull :)

Veckan blir relativt lugn med lite sjukhusbesök och sen fester till helgen. På fredag är det 50-årsfest och på lördag 30-årsfest. Fiiiint man lär må på söndag ;) Närå, det blir lugnt för min del.

Nu ska jag äta lite chips o dip och se om man tar sig över 50 strecket ikväll.

Ps. Erik, det var inte så bra att du skrev det där om bläckfisken. Jag såg aldrig klart filmen den kvällen ...pucko! :)

Det har hänt igen!

Idag innan vi skulle åka till affären var jag upp till sovrummet och tände en lampa i fönstret. Var noga med att släcka taklampan när jag gick ner igen. När vi kommer hem är lampjäveln tänd!

Sonen är med farmor på hennes jobb i natt, dottern och J snarkar ikapp på övervåningen. Jag har tråkigt. Innan J somnade så höll han på att knäcka mig totalt. Vi pratade om att adoptera  från Kina ,och han la fram saker på ett hemskt sätt, så jag började stortjuta. Verkligen tjuta. Han skrattade så att han höll på att kvävas, och jag skrattade och grinade samtidigt. Insane.

Tänkte se vem som åker ur Idol och sen gå upp och kolla på The Mist, som jag började se häromkvällen. Om jag vågar.


Skojade bara ju :)

Förlåt om jag gjorde er ledsna.

Idag fyller min Mamma 63 år, så då får hon finbesök däruppe på berget.


Vad var det jag sa?

På fredag åker Johan Palm definitivt inte ut ur Idol, då han ska köra Friday I´m in love. Perfekt!

Vem tror ni vinner Idol?

Bloggvärlden...

...är inte vad den brukade vara. Det fullkomligt vimlar av 20-åriga flickor som just fått barn, och som enbart skriver om barnens utveckling. Så fruktansvärt tråkigt för MIG. Annars finns det ett par intressanta bloggar, men de BLOGGERSKORNa verkar ha tappat motivationen eller fått skrivkramp. Jag saknar era roliga inlägg tjejer!


Pyjamas hela dagen

Vi har inte kommit ur våra pyjamaser än, och lär ju inte göra det idag heller. Men vad spelar det för roll egentligen? Försöker febrilt få med sonen på bild, men han är ju för tusan aldrig hemma! Usch han börjar bli riktigt stor nu. Men Piluttan är inte tillräckligt snabb än så hon kan rymma ifrån kameran :)


Åka pulka, åka bil







JAGJAGJAG

Sonen är hos farmor och farfar hela helgen, dottern sover för natten och mannen är på nåt som tydligen kallas för "soff-läsk".

Mamman är alldeles ensam. Hon får göra vad hon vill. Fattar ni hur stort det är? Jag vet inte vart jag ska börja, slutar väl med att jag sitter kvar här och tittar på Madagaskar, som förövrigt är en kanonrulle! Så nu är frågan...Guitar Hero (ensam!!) eller Desperate Hosewifes-avsnitten jag ligger efter med.

Var ute och invigde Piluttans overall idag också, knäppte kort men dem är fortfarande i kameran som är på en annan våning :P


Kärleken till ett barn


Gammal och grå

Egentligen har jag inte tid med detta...

Den senaste veckan har varit hektisk med bl a kyrkis, badhusbesök, gå-bingo, mathandling, farsdagsfirande, läkarbesök, främmande, fikande och fia-med-knuffspelande. Idag är också en fullbokad dag med bl a playdate och BVC-besök.

Åldern då...trodde det var barnen som höll oss unga. I mitt fall är det tvärtom, min son får mig att känna mig som en 70-åring. Igår morse pratade vi om skolkort och jag berättade att vi bytte såna när jag var liten, berättade även att jag har kvar alla i förrådet. Hans kommentar: "De måste vara gråa nu!" Öhhh...jag är inte såååå gammal!! Sen pratade han om nåt märke på tröjan som han påstod kallades "streaker" eller nåt....men nääää, sa jag, du hittar bara på. "Mamma, du är faktiskt 20 år äldre än mig!" Jaaaahaaaaa...

Nu ska jag ta och tvinga min gamla kropp upp från soffan och göra lite nytta. Nästa vecka blir minst lika hektisk med utvecklingssamtal, tandläkarbesök, sjukhusbesök och kyrkis. Så har ni tur kanske jag återkommer nästa helg. Om ni har tur.

Ps. Jag skulle verkligen behöva en resa till Italien nu, men ett par Dr Martens duger också ;)


Jag har aldrig gillat svamp

Varje dag, flera gånger om dagen, i ca en veckas tid har jag fått konstiga mail. Det är från LX champions League, och det står Your LX Champions League Team has been challenged. Nu undrar jag följande: Vad ÄR LX Champions League?
När fick jag ett eget lag där? Och vem/vilka har utmanat mitt lag? Jag får säkert svar på allt om jag öppnar mailet, men det tänker jag inte göra serru! Är säkert nåt jätteotrevligt virus.

Hmm...tror ni att det kan vara så enkelt att det är en försenad inbjudan till en svampplockartävling?


Spøgelser

Nu börjar det bli konstigt. Jimmy påstår att det är JAG som flyttar runt och gömmer saker.
Igår kväll kom sonen ner och var arg. "Nån" hade tagit armarna på legogubbarna.

Imorse när jag kom ner till köket låg det fyra godisar på kökssoffan...Jimmy säger att det inte är han som lagt dem där, och sonen lovar att det inte är han. Men vem är det då??

Dags att ringa ghostbusters på riktigt? Jag vill ju gärna vara icketroende,men ibland är det inte så lätt.


Legotjyvar

Sonen är helt knäckt, grinar, skriker och skrattar om vartannat. Mamman är skadeglad och viker sig dubbel av skratt.

"Nu är jag arg, mamma. ARG!", "Det är ganska roligt också att det är nån som spökar här, de hälsar ju på varje vecka",
"Jag ska DÖÖÖÖDA henne!"....ja detta är bara några av kommentarer jag hört idag. Han tycker även att vi ska ringa till TV så de kan komma hit och filma. Alltid är det nån som har varit på hans rum och lekt med, eller flyttat/gömt lego. Nu sitter han bredvid och säger att "de borde vara jätteintresserade av Lego StarWars, de har säkert en samling i källaren". Men värst var faktiskt när de hade bytt lasersvärd på legogubben, de hade tagit bort det röda och satt dit ett blått!

Vad tror ni, kamrater? Har jag ett litet spökbarn här hemma som aldrig fått leka med lego i sitt jordeliv, och därför tar min sons lego?

Halloweendisco


Sonen och hans vampyrpolare...

Mamman och sonen, hua så läskigt!

Två otäcka tanter.

Dagen efter kändes det som att vi hade söpe, och det ser fan ut som så också!

På nåt sätt fick jag det här inlägget att handla om mig, det var ju dock sonens disco :P

RSS 2.0