3 dagar...

...say no more...

My gosh! Såg på "Körslaget"  förut. Var ju skoj, men hallå!!! Markoolio!!! VARFÖR? Varför ska allt vara så jävla roligt jämt, kan den pojken inte ta nåt på allvar? En kör med muppar. Jätteroligt att han ger de chansen att få vara med på tv, men det här var väl menat att vara ett halvseriöst program?

*Fick ett sms förut, gick knappt att förstå innehållet*

Nu har jag nog inte tillåtelse att sitta ner mer, Jimmy vill nog ha mig på köksgolvet.
Alltså, att jag ska hjälpa till.

*3 dagar...suck* ...Snart dags att ta tjuren vid hornen...


Hur lätt är det att låta bli?

Jag vet att ni tycker det är lite, lite spännande med Samara Morgans. Ni vill ligga där i mörkret och vara lite rädda för vad som eventuellt lurar under sängen, eller kanske i hallen. Eller varför inte runt tv:n.

image42

Aaaatjooooo!

Trots röran här hemma, vi (Jimmy) tapetserar och målar och grejar i köket., så är jag glad. Jag börjar se ett slut på livet i misär. Efter en veckas fixande i köket så är han snart klar. Halva väggen är tapetserad, sen är det bara golvet kvar. Neeee, det ska INTE tapetseras. Jag har roat mig på diverse sätt under veckan. Det som mest retat honom har nog varit min återkommande mening när han vill ha hjälp- "Näääää, det är inget jobb för en prinsessa."
 
Igår var det iofs rätt roligt. Då var Lars här och han är lite rolig ibland. Vi brukar reta Jimmy. Jag roade mig med att lägga in små ordspråk i allt han sa. Vet dock inte om han märkte det:)

Min son ligger i soffan bredvid mig och spelar på sin Nintendo DS. När jag var i köket och fixade te så nös han. Bebis skrattade så hon höll på att kikna. Sen fortsatte han att låtsasnysa. Bebis har aldrig haft så roligt tror jag. Testa detta om du har tillgång till en 5-6 månaders bebis!!

image41

Veckans dilemma

Jag har ett dilemma som jag vill att ni hjälper mig med...eftersom jag inte vet vilka som läser min blogg kan jag inte gå in på detaljer så mycket. Men detta är dilemmat i stora drag.

Har träffat på en föredetta "vän", och denna "vän" ville återuppta kontakten. Inte jag. Jag gav henne mitt nummer (vaddå, hon frågade ju!!!) När jag skulle säga numret sneglade jag lite snett på Jimmy och tänkte att han kanske fyller i med FEL NUMMER. Men inte.

Jag har mitt liv, mina vänner. De är noga utvalda, och jag är kräsen nuförtiden. Jag kräver så mycket mer nu. Jag vill att relationen ska ge mig nåt-  glädje, trygghet, lycka, samhörighet, skratt. Ja vad som helst, men inte en känsla av att ständigt vara på sin vakt. Låter som att jag inte kan umgås med nån annan än de jag redan känner, men så är det naturligtvis inte;)

Vad ska jag göra? Jag vill lösa det här snyggt.

Britney+ Michael

Sitter och tittar på MTV:s Top Ten At Ten. Britney-tema. Jag som är väldigt fascinerad av bra dansare, fastnar såklart framför tv:n. Sonen med.

Jag berättar för honom om Britneys livsöde, jag är sån, berättar mycket för honom. Vill att han ska veta hur världen funkar, hur människor funkar. Annars kanske han får en chock när han ska ut i stora världen utan mamma.
Hur som helst så kommer vi in på att hon faktiskt var tillsammans md Justin en gång i tiden. *Undra förresten om hon ångrar att hon inte satsade på honom??*
Då säger sonen: Vem är hon tillsammans med nu då? Michael Jackson?

Han är underbar. Han la antagligen ihop hennes kraschade liv med Michael Jacksons, och tyckte att de skulle göra sig bra ihop. Sen tycker vi att de, ja plus Justin då, är världens bästa dansare.

Fina drömmar

Jag vill naturligtvis tillfredsställa er bloggläsare på bästa möjliga sätt. Därför ber jag om ursäkt för imorse, bilden på otäcka Samara. Jag vet att det var många som blev illa berörda. Kanske t om borde ta bort den, tror att vissa personer *hmmm,hmmm* kan ha blivit så skrämda att de inte vågar gå till tvättstugan på ett bra tag.
Vet egentligen inte varför jag la ut den, måste varit för att jag var lite småbitter över husets tillfälliga oreda.
Men nu vill jag som sagt gottgöra er genom att lägga ut en bild på Samaras katt.

image40

Våffeldagen...

...so what? Har kommit fram till att det är Jimmy som gör att jag får de där svackorna. Antingen är det så att jag blir helt tom och fantasilös när han är hemma. Eller så är det så att han är så rolig att umgås med, så att det helt enkelt inte kan jämföras med att blogga. Känslan av att ha ett riktigt liv utanför nätet. Hahaha.

Måste även tillägga att Jimmy inte alls är lat, som jag kanske råkat skriva förut. Nejdå, han har jobbat i köket så svetten runnit.  Neeee, jag skriver inte det under mordhot. Han är duktig. På riktigt.

Nu ska jag ge er nåt otrevligt att ha på näthinnan under resten av dagen, och förmodligen natten också:)

image39

Neeeee, det är INTE jag.

Tillfällig svacka...

...jag har inte övergett er vänner. Har bara tillfällig skrivkramp (igen) och lite annat att pyssla med.
Återkommer om en vecka eller så.


image37

upp-och-ner-vänt

Mannen är uppstigen iallafullafall. Det har han iofs varit ett bra tag. Fast han var länge övertygad om att han skulle få ligga i sängen hela dagen. Men allt har gått emot honom idag, så han hade lika gärna kunnat ligga kvar i sängen. Detta har lett till merjobb för mig. Vi åt kina-mat till middag, han skulle ta en låda med fläskfilé och sås och hällde upp-o-ner på hela paketet. Allt hamnade på golvet, på hans byxor, på hans fötter och naturligtvis på mina vita gardiner!  Nyss skulle han stoppa in kläder i garderoben...vad händer? Alla hyllor rasar. Jag törs inte gå upp på övervåningen och titta på förödelsen ens.

Vårat hus ser ut som f-n också. Hela köket är upp-och-ner-vänt och in-och-ut. Min rörelsefrihet i detta hus är rätt begränsad för tillfället. Men det blir förhoppningsvis fint när tapeterna väl är på plats. Känns dock långt dit just nu.

Nej nu ska jag ställa mig i ett hörn och sova. Och invänta påskharen.


Blir det nånsin som man tänkt sig?

Idag skulle vi börja med taptseringen av köket. Jimmy ligger i sängen och mår illa, har huvudvärk. Påstår att det är köttbullarnas fel. *Säkert*...Han var på partaj med jobbet igår. Ja herregud, köttbullarnas fel...

Kanske han repar på sig sen. Men han vill nog inte befatta sig med mina planer för dagen.
Så här såg min planering ut:

Tvättstuga 14-20
Middag hos Jimmys mamma (som ringde och låg sjuk i feber, undra om hon också ätit köttbullar:))
Birsta, handla kläder till barnen
Tapetsering
Handla påskgodis

Lär ju varken bli några tapeter rivna, eller kläder köpta. Det viktigaste är dock påskägg till sonen, så bara det blir inhandlat är jag rätt nöjd ändå. Tapeterna kan vänta...de är ju i huset i allafall.
***
Men hur sjukt är det inte med utvecklingen av Arboga-mordet? Alltså, visst...man måste vara riktigt rubbad för att göra nåt sånt. Men historien bakom är ju sanslös. Har läst Togges dagboksinlägg på Helgon, hon var inte lätt att handskas med tydligen. Antar att det är den 31-åriga kvinnan som gjort det.
Han har skrivit i sin blogg också ,och detta har Aftonbladet tagit och fått det att se ut som att han skrivit genom DEM. Så var det ju inte. Och de har utelämnat de bitar som de inte vill befatta sig med, som att tidningarna bara skriver fel om allt. Snacka om att gotta sig i folks olycka. Det är en stor tragedi, men de  lär ju kasta sig över mamman så fort hon kommer ut genom dörrarna på sjukhuset.

Idag åker jag...

...till Blåkulla. Eller inte. Jag ammar ju fortfarande så jag kan inte åka i år. Lika bra det kanske.
Har lite panik över saker och ting. Inga påskägg handlade, inga tapeter handlade (eller ens bestämda), inga kläder handlade till barnen. Hur ska allt hinnas med??

Nu har polisen en ny teori angående Arbogamorden. Man har släppt pappan till de mördade barnen och misstankegraden är låg, men han är inte avskriven än. Nu tror polisen att mamman träffat mördaren på internet. Säkert, finns mycket skit härute. Hennes blogg är  fortfarande låst så förmodligen har de hittat nåt där.
Läs Togges vädjan här.

Man blir lite orolig...om hon träffat sina barns mördare genom bloggen så ska jag nog sluta blogga. Ni som brukar skriva kommentarer (bla tågmamman) jag VET att du vill mörda mig!! Nä, men allvarligt...man ska nog fan passa sig.

Dags...

...att skriva nåt kanske så ni vet att jag lever. Problemet är att jag inte har nåt att skriva. Skrivkramp skulle man kunna säga. Har i allafall visat mig ute bland allmänheten idag, i Birsta. Först kollade vi tapeter, men hur svårt är det inte att bestämma sig?? Efter det tog vi en sväng på Birsta City. Jimmy handlade klänningar till Prinsessan:)

Fortfarande skärrad över det som hände i Arboga, så jävla ondskefullt. Läser hela tiden Luttas blogg.


Det gör ont i mig...

...när jag läser hans blogg...fy faan är det enda jag kan säga.

"Hon har varit med om så mycket så någon gång kan väl hon få vila också.
Två svåra graviditeter tätt inpå varandra som hon praktiskt taget har fått klara själv utan en hjälpande hand.
Båda barnen prematurfödda och det ena med för liten Tarm (saga) vilket medför specialkost och klippkort på Akuten. "
---
"På allt detta har hon vårdnadstvist, skillsmässa och polisförhör om sitt Ex som kan leda till rättegång...
hur orkar flickan att stå ut? 
Jag beundrar hennes mod."

"1 önskan: Att jag och mina nära och kära får leva med lycka och hälsa "

Det är bara så förjävligt.

Satanic anti-christians?

Örongodis från Polen.

 


Jaaaa, jag ÄLSKAR det här!

1912

Min faster ringde nyss.
Min faster har aldrig ringt till mig.

Vem har dött? Det är min första tanke. Greven? (min mamma kallade "pappa" för det, sista året)
Farmor, som hade varit på Lindex häromdagen? Nej ingen hade dött.

Jag skrev förut idag att jag inte har nån släkt, jag ljög. Klart jag har släktingar, men jag har ingen kontakt med dem.
Min faster ville berätta att min farbror och hans familj från Ny eller Norrköping (??) kommer upp i påsk. Hon hade hyrt festlokalen där hon bor, och ville bjuda mig och min familj på middag på lördag!
Det känns naturligtvis jätteroligt att de tänkte på mig, jag har ju trots allt inte valt att inte ha kontakt med dem. Det valde min pappa och mamma när de valde att leva sitt destruktiva liv. Nervöst kommer det att bli, jag har inte träffat mina vuxna kusiner sen jag var 6-7 år. Och det ska bli roligt som tusan. De har ju också barn nu.

Min farmor fyller förresten 96 i april. Jag berättade för Jimmy att hon är född 1912. Samma år som Titanic sjönk, sa han. "Men Jimmy, Titanic var bara på film", tänkte jag svara. Aja...snart dags att färga håret innan den riktiga hårfärgen ger sig tillkänna.

Ps. Maten var fantastisk.

Min man

Nu har jag skrivit flera inlägg idag, men helt glömt bort det som är viktigt att skriva om. Jimmy.
Denna fantastiska varelse(ja det är en bra dag idag), klev upp 7.30 med bebis. Jag fick sova i ca två timmar till innan han väckte mig med orden vi alla vill höra en söndagmorgon -"jag har gjort iordning frukost, den står på bordet". Han hade bakat scones!!! *tack baby, det var en bra start på dagen*
Nu står han i köket *my bitch* och fixar middagen. Den började han iofs redan med igår. Cocacola-stek. Helt underbart. Med potatisgratäng och baguetter. Han är duktig min Jimmy.

image36

Chokladtryffel?

Har nyss varit på ännu ett kalas. Jimmy har stor släkt, men det gör ändå inget. Jag har ingen släkt, ja förutom barnen då,  så det jämnar säkert ut sig. Idag var det Jimmys morbror som skulle firas, 31 år. Gott som tusan med tårta, men tryffeln! Jag hade aldrig ätit det nån gång, men hela hans släkt kastade sig över den så fort den hamnade på kakfatet. Jag högg en jag med, tänkte att jag måste passa på medans det fanns kvar.
En person i sällskapet öppnade altandörren och spottade ut den (så fort födelesedagsbarnet lämnat rummet såklart). Jimmys moster och jag tog en tugga samtidigt, tittade på varandra och tystnaden var total. Hon spottade ut sin halva tryffel i en servett, jag åt glatt upp min. Var inte så tokigt ändå.

image35

Lill-Björn

Tar tillbaka det jag skrev om lilla Björn igår, han lyckades locka fram ett litet skratt med sin dans. Riktigt kul att nån lyckas med det, utan att bryta ben eller så. Var bara det jag ville säga, vill inte att ni ska tro att jag är HELT humorlös. Nu ska jag åka till sjukhuset och hämta en kvinna som brutit armen.

See ya!

Summering av cirkusen...

...först vill jag bara fråga om nån uppfattat fortsättningen på BWO:s låt...we can dance all night----------oh oh, oh oh lay yor love on me. Vi sitter här hemma och gör egna texter så det skulle vara skönt att veta den riktiga texten.

Jag skulle även vilja veta om det räknas som dopning när man tagit uppåttjack. Linda Bengzing är bara too much.

Amy Diamond är söt som vanligt, Charlotte Perelli sjukligt smal. Men det gör inget. Hellre det än tjock-Frida.
Christer Sjögren är gammal, och Sibel är ingenting.

Jag är jätte, jätterädd för Sanna Nielsen. Hon ser sådär farligt frikyrklig ut. Som Carola, fast lite värre. Carola vet man vart man har. Dessutom är hon så stor. Som en jätte, om man jämför med mig.

Nu ska jag titta på lilla Björn. Alla tycker att han är såååå rolig. Inte jag, inte speciellt. Men jag har ju som sagt NOLL humor.

Staffan den rackarn

Höll nyss på att DÖ! Satt här i tystnaden, helt ensam. Baby låg ute i vagnen och sov, så jag hade satt en Foppatoffel under dörren. Jag hör nåt i hallen, men tänker inte så mycket på det. Sen ser jag nåt svart i ögonvrån. Det var grannens katt, Staffan, som smugit sig in hos mig. Jag är fortfarande skärrad.

Robert Banks- "Banksy"


 


Han har tagit grafittin till en ny nivå- jag är imponerad!

Morgonpigg...eller inte!

Vad gör jag vaken nu? Det är helg och jag borde ligga under täcket och sova med en varm och go bebis.
Hade kanske varit så om jag inte en timme tidigare blivit klarvaken, när nåt jag trodde var sonen, rasade ner för hela trappen. Som tur var så var det bara en hink som han lyckats få med sig när han släpade ner täcket. Men pigg blev jag iaf. Nu ska jag dricka te, sen lägga mig och sova igen.

Tv 4:s fredagshumor

...skulle jag nästan kunna likna vid Stanislavs humor. Men jag gör det inte, för då får jag arga mammor och diverse avlägsna släktingar efter mig.
Är det inte IDOL-juryn som får skit, så är det Let´s dance-juryn. Men GUUUUD så roligt det är!!! Eller inte.
David Hellenius spottar ur sig kommentar efter kommentar om juryns frisyrer och blablabla...orkar inte ens lyssna.
Jätteskoj. Verkligen. Jag sitter fortfarande dubbelvikt av skratt, kan inte nån räta ut mig?!!
Fattar inte vad all denna bitterhet kommer ifrån? Ska det vara kul? Men jag har ju en vriden syn på humor också.

Jimmys morbror, Mr Kicken, är här nu...han säger att min dotters lår ser ut som en Skogaholmslimpa. Vad menar han med det tro? De påstår att det är veck på veck på veck på veck på veck....degig och go är hon iaf:)

Min farmor

Fick ett sms av en utvald vän igår (känn dig speciell:)). Hon hade träffat min farmor på Lindex! Visst tänker ni, vad är det med det? Ni har säkert unga och fräscha föräldrar, men mina är nästan döda tänkte jag skriva. Men min sk pappa fyller säkert 65 i år. Så farmor är inte pur fräsch. Tror att hon fyller 100 när som helst.
Så hon hade alltså varit på Lindex och handlat, antagligen med min faster. Det är faan inte illa.

Jag är fortfarande lite smått upprörd över resultatet av utmaningen.

Fredagkväll. Antar att jag inte slipper Let´s dance. Sonen sitter redan bänkad framför tv:n. Skulle vilja ta en liten slurk ur Bailey´sflaskan som står i matkällaren...men men...

Ryskt brännvin

Det här är ju också rätt roligt. Inte belgisk-tv-show-roligt, men ändå. Rysk gubbe försöker förklara, efter en olycka i gruvan, att det inte dricks alkohol på jobbet.

Love is in the air

Vill berätta om kärleksgåvan jag fick igår.

Jimmy och sonen kom hem från affären igårkväll, de skulle bara handla toapapper.
Toapapper hade de köpt, men de hade köpt en skurhink som de fyllt med följande:

toapapper
trocadero
noblesse (förlåt Jimmy, jag åt upp alla till teét, frukosten)
ajax
ett NYTT skaft med NY viledamopp
var nåt mer också, men det har jag glömt
SLUTLIGEN...

rosa tulpaner.

Sonen tyckte att Jimmy skulle fria till mig, men det verkar aldrig hända.

Utmaningen

Ja då är det fredag igen. Dagen för den stora utmaningen. Här är alltså MITT bidrag. Det jag är så bombsäker på att jag kommer ta hem en jordskredsseger med.


 
Kollade in Stanislavs bidrag förut. Gör det du med. Finner inga ord.Karlar i tvättstugan

Igår hade vi tvättstuga mellan 12 och 17, men har i praktiken precis fått hem alla kläder. Jimmy hade glömt tre plagg i torkrummet, det kom han på idag. Hans morbror (det här kommer bli invecklat känner jag på mig) som fick låna lite tvättid av oss, hade tagit ner kläderna, vikt dem och lagt dem på en bänk. Jag kom till tvättstugan idag vid 14-tiden, men tanterna (som tydligen hade veckorapport) hade inte sett till kläderna. Så jävla typiskt att jag ska komma just då, så de verkligen får vatten på kvarn angående oss "ungdomar" och hur slarviga vi är.
Kläderna fanns som sagt inte. Tur det inte var mina kläder, tänkte jag.
Gick till Tommy, som tvättat mellan 7 och 12 idag och frågade om han möjligtvis inte fått med sig dem av misstag (han är ju karl!!) Nej, inte där heller. Då gick jag till Carola som hade tvättid efter mig igår, hon var inte hemma och hennes dotter visste inget om några kläder. Maja, som hade lånat lite tvättid av Carola, var inte hemma så jag gick hem.
*Inte mina kläder*
Sen när vi satt och åt middag, kom Carola! Jorå, hennes karl hade tvättat. HON hade hämtat tvätten och fått med sig kläderna av bara farten. Sedär! Kvinnor ska inte vara i tvättstugan, eller var det tvärtom?


Pissed

...idag är jag på skitdåligt humör. Skulle egentligen inte skriva nåt alls, så detta inlägg existerar egentligen inte *it´s in your head*

Har starka planer på att lägga ner hela skiten, utmaningen, bloggandet...allt.

Varför??

Fundera på det ett tag ni.


China boy

Sonen hade gjort matteläxan och ritat lite röda prickar här och var i ansiktet på sig själv. (Vad nu det hade med matten att göra...) När vi lite senare satt vid middagsbordet fick Jimmy syn på prickarna, och frågade vad han hade i pannan.

-Ingenting. Jag är kines, svarade han. Vilken pärla.

Home alone

Jaaaa, det är säkert! Jag är helt ensam i hela huset. Det är underbart att vara ensam när man aldrig får vara det annars. Pappan har tagit med dottern på okänd destination, vagnen tog han också med så jag antar att de åkte till Media Markt. *Kul att jag också får göra nåt skoj* Men jag skulle nog inte klara av att vistas ute i stora folkmassor, har liksom glömt bort hur man uppför sig. Så tvättstugan passar mig alldeles utmärkt.

Hokus Pokus

Har bestämt klipp nu iaf. Det kommer bli en gammal goding, men det är bra att jag helt enkelt inte kan låta bli.
Det finns säkert nån som inte sett det, och även om man har det ,så blir det bara roligare för varje gång.
*Oj va nervöst det blev nu va?*

Apropå skitlåg humor. I lördags var vi ju på kalas. När alla sitter där och fikar berättar Jimmys kusin att nån i Top Model ammar sitt barn, men för att slippa slänga bröstmjölken när barnet inte är i närheten, dricker hon upp den själv. Skitäckligt. "Men jag dricker min egen bröstmjölk", säger jag då. Kunde inte låta bli. Tystare tystnad har jag aldrig hört. Sån är jag. Hur kan man låta bli när tillfället ges? Sen kan man ju undra varför modellen inte gav bort maten till prematuravdelningen på närmsta sjukhus, eller frös in den.


Nytt inlägg.

För att behålla min nyfunna vän, Tågmamman, lägger jag ut ett nytt inlägg. Har egentligen inget att skriva, men jag gör det ändå.

Min dag i korta drag:

*Vaknade 7.31, då hade jag snoozat i 45(!) minuter. Bråttom som FAN att väcka sonen, få i honom frukost och borsta tänderna. Iväg med honom till skolan.

*Babysång 9.30, innan skulle jag hinna duscha eftersom jag inte orkade igårkväll. Så mellan klockan 8 och 9 sprang jag runt i huset som en galning, bebis var också vaken. Ni som har barn vet hur det kan vara, man hinner inte med allt. Så eftersom jag inte hunnit sminka mig eller nåt så känns det som att jag lika gärna kunnat låta bli att duscha :P

*Direkt efter babysången skulle jag möta Jenny och Emilia, som skulle komma och fika. Även Maria och lilla, lilla Alice kom på lite fika. Och Ann-Helen till slut. Nu har alla gått hem, utom Ann-Helen. Och min son har kommit hem från skolan. Så det är full rulle i stort sett hela tiden. Sweet!

Förresten Ullis! I natt var vi fulla som faan! Och rökte som aldrig förr!! Hur gott var det inte då? Men jag är övertygad om att varken du eller jag kommer ta en cigarett i våra munnar igen. Tur man kan drömma om skiten iaf;)


Vem är det här?

...tänk när man hade platt mage och glansigt hår...image30

Måste lägga ut den här bilden, tror det kan vara bra för mitt ego. Sista chansen att rädda det lilla som finns kvar. Alla bilder som är tagna efter denna är jag antingen tjock, osminkad eller allmänt ful på.

Jaaa, vad ska man säga??

Sann kärlek från Thailand
Vackra thailändska kvinnor söker utländska män för sann kärlek! www.ThaiLoveLinks.com

Google-annonser

Rätt roligt. Synd att vår humor-tävling skulle innefatta ett klipp, annars skulle detta vara mitt bidrag.
Behöver knappast säga mer.

Vilken kille!

"Du behöver inte vara orolig för fötterna hennes, mamma. De släpar bara efter när man kör."
Storebror skjutsar lillasyster i gå-stolen. Vilken stjärna.

Insåg just att det nog är dags att smälla upp grindarna så det lilla livet inte har sig utför trappen. Kanske blir lite svårare att köra gå-stolen uppför trappen till övervåningen. Vad vet jag.

image29

Super-brorsan!

Utmaningen

Eftersom Mr Stanislav har så taskig humor, har vi utmanat varandra. Ni läsare är domare.
På fredag kommer det läggas ut klipp på respektive blogg, ni får då avgöra vilket som är roligast.

Five Months Of Happiness

Idag är fyller min dotter fem månader, fem underbara månader har hon varit hos oss.

Det betyder att det är fem månader sen den där fruktansvärda förlossningen, dagarna jag bara vill glömma men samtidigt bara minnas. Kan man sortera bort det dåliga och bara behålla de bra minnena? Ska fråga kuratorn nästa gång, som för övrigt är den sista gången.

Men guuud så oförskämt nyvaken vi är då!

Är jag osynlig nu eller vad?

Kan nån berätta för mig varför inte bilderna under rubriken "gravida kvinnor" syns för vissa?


Gravida kvinnor...

...bör inte klättra i träd...eller vistas i bäcken...
Men det är lätt att falla för frestelsen.


Spindeljävlar

Har jag överfört min spindelfobi på min son tro?
Satt nyss och fikade, när han tittade ut genom fönstret och sa:
 
-Vet du mamma, jag ser spindlar i allt. Tittade upp i trädet därute och såg en BIGGAspindel.

Hemsk mamma jag är, men hur lätt är det att låtsas tycka om de små jävlarna?
image25

Detta djur kommer det att skrivas massor om i framtiden *med obehagskänslor i hela kroppen* Jag avskyr dem. När jag tittar på bilden ryser jag i hela ryggraden. Försöker bara köra lite KBT på mig själv.

Söndagsgodis


Spökbowling och höga garderober

Glömde berätta en sak igår *skyller på åldern, eller att jag är två-barns mamma...välj själv*
Drömmarna är tillbaka. *brrrrrr*
Igår natt var jag på spökbowling, det har ni aldrig varit med om kan jag lova! Tror nästan att det är nåt jag måste ta patent på. Ni kanske fattar vad det går ut på...det var en bowlinghall, fast ett spökhus. Hur läskigt är inte det!!? En del banor bestod av fyra jätte käglor, andra av tomglas. men den bästa banan var inbyggd och det kom ett RIKTIGT spöke och kastade upp mig i taket och blåste på mig!!! Ja, ja det låter kanske inte så tufft med blåsningen och så, men det var bara jag som vågade mig på den banan.

Sen i drömmen efter, hade jag hamnat på en jättehög garderob.* Hmmm, visst var det en byrå sist?* Fattar inte vad detta betyder? Vad ska jag upp på alla möbler och göra? Nån som har nån teori? Har det nåt med piedestaler att göra? Eller känner jag mig liten?

Grattis till Anna och Henke, som fått en liten bebispojke.

Nej nu är det frukostdags!

Puss & hej kära vänner!

Dagens höjdpunkt

Vilket ansiktsuttryck Carola hade när de sa att Nordman gick vidare i melodifestivalen!!!! Ojojoj. Bra att svenska folket röstade bort tanten.


Snygg!

När jag satt och filosoferade på toa nyss, kom jag på en sak jag fick höra för ett par år sen.
Bara snygga människor (eller var det snygga par?) får döttrar.  Ja, det ligger nog nånting i det.
Jag har en dotter.


Ps. Var tvungen att ta bort allt det rosa ett tag, men det kommer tillbaka antar jag.   


Pyroman

Nu har jag eldat så jag har ont i tummarna. Man skulle inte ha en långvarig karriär som yrkeseldare. Pyroman som det i folkmun kallas. Ann-Helen tyckte att jag skulle göra mig bra i den rollen, verkade som att jag eldade snyggt.  Får nog skaffa nån form av tumskydd innan isf.
 

Ikväll ska vi på kalas, klockan 17 sa Jimmy förut. Men nu börjar han tvivla på sig själv och tror att det var klockan 15. Det betyder att kalaset isf började för en kvart sen...vilka trevliga människor vi skulle framstå som, om det var så:/

image24

Besökare

Vad beror det på att besöksstatistiken är superlåg vissa dagar, men hög andra? Skulle vara roligt om ni som läser dagligen ville skriva en kommentar eller så, vill ju veta vilka ni är *flörtflört*


***

annkhotmail.comristinasberg@
Alla sätt är bra utom de dåliga, som Mamma skulle ha sagt.

Idag har jag varit och kikat på minibebis. Väger 2300 gram eller var det så mycket som 2400 gram? Hur som helst så var hon pytteliten. Men det är väl inte så konstigt med tanke på att hon inte ska födas förrän om drygt två veckor.

Men gud så lite jag har att tillföra er nu, kära vänner. Tyvärr har det inte hänt så mycket i mitt annars så spännande och intensiva liv, ja förutom att Jimmy vill börja idrotta med mig. Det ni!


image23

Fascinationen över det mänskliga psyket är stor. This is Mr Gein.

Ed Gein i Stöde...?

Stöde...hur kan man bo där? Mmmm, håller med. Timrå, hur kan man bo här? Men ändå...Stöde är nog värre.
När jag åkte till fjälls så stannade vi till på nån kombinerad grill och livsmedelsbutik i Stöde. Men hallå! Varför ser alla likadana ut där? Alla som kom in på affären hade likadana ögon. Kanske var det helt enkelt så att jag hamnade i nån mass-släkt-handling? Men nä, jag tror inte det. Ett tag fick jag en läskig känsla i kroppen. Texas chainsaw massacre- känsla. Fy så läskigt, trodde nästan att Leatherface skulle rusa in där med motorsågen i högsta hugg. Alla som sett filmen vet vad jag menar.

Vi lämnade Stöde, men den där skumma känslan hängde med i några mil. Lagom till Östavall hade jag skakat av mig den och den var nästan helt bortglömd. Då kommer nästa- Twin Peaks- känslan! Den var lite lättare att handskas med. Vi stannade ju inte till i Östavall, så ingen farlig Bob eller Leo kunde ta mig. Allt som saknades var en polisstation, resten fanns där- sågverk, massor med skog, långtradare som susade förbi och massor av kufiska människor.

Nu var inte tanken den att göra mig ovän med er som bor på dessa ställen...flera av mina kamrater bor, eller har bott i Stöde. Ville bara dela med mig av upplevelsen. Mina två absolut bästa filmer/serier finns bara några timmars bilresa från mig. Coolt!

image22BearFear

Nu är jag hemma igen efter en minisemester till fjällen. Har rätt mycket jag vill säga om denna resa men jag orkar inte dra hela historien nu. Jag, Jimmy och barnen har varit i sonens farfars stuga, komplicerad historia. Inte Jimmys pappa. Inte Andreas (sonens pappa) pappas stuga heller. Utan Andreas låtsaspappas stuga. Skitsamma. I allafall så var sonens farfar också med. Trevligt har vi haft det iallafall. Åkt skoter upp på fjället, helt underbart. Bebis låg nerbäddad i släden och bara sov och sov. Det jag vill berätta, som förmodligen aldrig kommer att glömmas bort är detta:

När vi på lördagkväll kom fram ville sonen, som brukar vara i stugan ofta, visa sin mamma vart tomtens stuga ligger. Jag, sonen och farfar begav oss ut klockan 19 nånting för att kolla. Rätt ut i granskogen! Kolmörkt och jävligt. De som känner mig vet hur rädd jag är för nallar. Vi åkte alltså skoter längre och längre in i skogen, för sonen ville visa tomtens lampa också (nån slags mast som lyser rött). Vi kom fram till lampan efter nån kilometer...men vad händer! Farfar kör fast!!! Jag hade hittlls varit lugn eftersom björnar oftast inte ger sig på skotrar, men NU var det kört! Livrädd som faan! Där står vi i kolsvarta mörkret mitt i ingenstans och skoterjäveln sitter fast. Jag och farfar försökte få loss den, men farfar (som inte är så vital efter diverse sjukdomar) måste hela tiden sätta sig och vila med orden "jag tror jag får ett hjärtinfarkt". Sonen är rädd, det märker jag på hans hysteriska babblande. Paniken växer. Björnarna.
Farfar ger nästan upp och säger att vi måste gå tillbaka och gräva upp skotern dagen efter. ALDRIG, tänker jag. När jag stod på skoterspåret sjönk jag ner till knäna. Vill gärna gå så i nån kilometer!! Hemma lagom till midsommar. Jag slet och slet. Till slut fick vi loss skotern.

Läskigt var det, men sååå nyttigt för Ankis björnfobi.
Återkommer.

Vackra, smärtsamma värld

Tar en paus i packandet.

image19

Min idol. Personifieringen av smärta och lidelese
.

RSS 2.0