Stolt mamma

Tiden går så snabbt. Min lilla "bebis" håller tydligen bli en stor tjej, trots att hon fortfarande har massor med babyhull och babyhud kvar på lillkroppen. Idag har hon kissat på pottan TRE (!) gånger, inte illa pinkat så att säga. Sen så får man ju inte hjälpa fröken med nånting, hon ska klä på sig allt på egen hand. Imorse resulterade det i ett par byxor bak-och-fram ala Kriss Kross, och en ut-och-in-vänd tröja. Alla sätt är bra utom de dåliga. Alldeles nyss skalade hon en hel mandarin själv, jag behövde bara göra en öppning i skalet. Skönt med självständiga barn :)

Så sant, så sant...


Dumt av mig...


Beslut

I veckan tog jag ett stort och avgörande beslut rörande framtiden. Nu visade det sig att även fast jag tog det beslutet så ändrades inget :( Det jag får göra nu är att tänka i andra banor, hur gör man det bästa av situationen? Jag har också bestämt mig för att sluta tycka illa om personer som jag faktiskt inte gillar. Jag måste även där försöka tänka om. Jag vill tänka "vuxet" och inte vara ovän med nån som jag egentligen inte har nån anledning att vara det med. Känns lite som att städa upp inför nåt större som ska hända. Kanske tittat för mycket på "My name is Earl"?

:(

Jag är lite ledsen idag, det var nämligen min sista dag på VFU:n. Jag har spenderat 5 veckor med 19 härliga ungar, konstigt vore det väl om det inte kändes. På sista lektionen hade de disco och sen tackade "fröken" och eleverna mig för dessa veckor. Efter det kom barnen och kramade mig, och DÅ blev Anki blöt i ögonen. Nu är det dock sån tur att jag ska dit till veckan och vara vikarie, fröken på riktigt! Roligt som tusan.

Helg. Jaha, vad göra? Känner att jag skulle behöva ha ihjäl nån. Eller mig själv kanske? Det händer ju INGENTING! Fast det är ju iofs en tant som fyller år i helgen, men hon verkar ha blivit tant på riktigt om man ser till hennes krogval!!

Ingen rubrik idag

Har ganska nyss insett att jag har ett rum för mycket! Ett rum som bara står och skräpar hela dagarna. Kom på den smarta ideén att hyra ut det, men kom sen på bättre tankar. Att bo med en kvinna är säkert bra på många sätt, men nä. Att bo med en man kan aldrig vara bra, så nä. Jag får helt enkelt göra nåt bra av rummet. Ideér?

Idag är jag hemma halva dagen och myser med min stora solstråle. Vi gör läxor som han halkat efter med, pratar, spelar tv-spel, fikar och bara njuter av tillvaron. Dock är det snart slut på lugnet, eftersom jag har lite att fixa med, och ikväll är det föräldrarmöte på dagis. Jag har en liten, liten förhoppning om att få sova utan barn i natt också, hur skönt är det inte att BARA ha sig själv att fixa iordning på morgonen!!

Idag när jag gick hem var det nåt som var konstigt. Min go kisse var inte nånstans efter vägen. Lite tomt utan honom, hoppas inget hänt med honom bara :( Han är bra rolig den där katten, hade jag inte varit allergisk skulle jag nog tagit med honom hem.


Älska Silent Hill!


Lätt att gå vilse och fastna i YouTube-djungeln!


Årshoroskop 2009

Hittade igen det här horoskopet, tänkte kolla med facit om året hittills stämt. Och njaaa, jag får väl helt enkelt vänta tills december.  
Sen kom jag på en sak- det är ju egentligen inte så konstigt att man är som man är, kolla vad Skyttens kropp är! Just det, EN HÄST! Vad ska man säga? Jag hatar hästar, tål dem inte ens!!


Kärlek/Relationer

Du kommer att träffa många nya människor, folk sliter och drar i dig från alla håll. Du är populär alltså, och det är förstås smickrande, Relationer med människor du har omkring dig dagligen blir intensivare, det kan gälla dina grannar till exempel. Du har också en förmåga att inleda spännande samtal överallt, i väntrum, på bussen, i snabbköpet etc. Din öppenhet är en stor tillgång, och sura personer tinar upp när du ger dem uppmärksamhet. Men många nya relationer blir kortvariga eller har ett slags av- och tillkvalitet. Det gäller även i kärleken. Du behöver inte vara ensam om du inte vill det, troligen tar du ut svängarna ordentligt och experimenterar med relationer och sex. Det blir många korta romanser, men du är tveksam till att binda dig på allvar. Däremot kan någon du till att börja med bara träffar sporadiskt vinna ditt hjärta med tiden, men det förutsätter att han/hon inte är den svartsjuka typen, utan accepterar att du försvinner in i ditt eget vissa perioder.

Har du redan en partner så mår ni bra av att resa tillsammans och på andra sätt skapa avbrott i vardagsrutinerna. Det är också givande att utveckla en gemensam hobby, eller till och med starta ett litet företag gemensamt. Ni behöver utmaningar som inte direkt berör själva förhållandet men som ni båda kan engagera er i. Tråkigt får det i alla fall inte bli, för då kommer en av er(troligen du) att tröttna och börja se sig om på annat håll.

Bästa månaderna för kärlek är februari-maj och december.






Mannen i mitt liv...

Jag ringde Samtalet. Jag pratade med honom och bestämde att vi skulle mötas, och på vilken plats. Jag kände den där mysiga känslan i magen, pirret och fjärilarna. Jag försökte skärpa till mig och gå NORMALT, men det gick fan inte! Jag halvsprang hela vägen och när jag kom fram var han inte där! Ännu mera väntan. Till slut öppnades dörren och vi omfamnade varandra. För honom var det som om tiden stått stilla, för mig var det annorlunda. Mitt liv har ändå fortsatt utan honom vid min sida, men saknaden har varit stor. Äntligen är (den lilla) mannen i mitt liv hemma hos mig igen! ♥



Han kan det där med romantik, Manson. Se och lär ;)

Ny årstid?

Nu snöar det för fullt ute, det innebär att en ny årstid är på väg. Och det borde ju innebära en ny chans till att leva. Nu får vi allihopa chansen att göra om och göra rätt igen.

En underbar (men kort som allt annat!) promenad hem från skolan kan göra mycket för måendet. Snön som virvlar ner från himlen i mörkret, och såklart en liten paus för att prata med en väldigt speciell varelse- den efterhängsna katten. Han bor i ett hus på vägen hem, och han sitter alltid ute vid brevlådan och vill mysa lite. Han har fått en speciell plats i mitt hjärta :)




Mammas ängel

Jag älskar den här bilden!!


Mosaik

Jag börjar bli trött på att plocka upp spillror från trasiga själar. Vem plockar upp spillrorna efter mig? Har funderat på att göra nån fin mosaikpryl, men vet inte om det skulle bli så spännannde.

Idag har huvudvärken slagit klorna i mig, varenda litet steg gör att huvudet håller på att sprängas. Rätt åt mig, ska ju kännas att man lever, eller hur? Men jag vet att ett par koppar kaffe gör susen, så det är inget kroniskt iaf. Och apropå kroniskt...barn är kroniska. Har man en gång tagit beslutet att sätta barn till världen, då får man fan ta sitt ansvar också! Jag vet väldigt många exempel på "föräldrar" som mår så dåligt hit och dit, men som inte tar tag i sitt mående. Fattar inte hur man kan förstöra ett barns liv på det sättet. Kanske inget man tänker på när man haft en "normal" uppväxt, men villkoren spelar stor roll senare i livet. Jag vet, tro mig. Barndomen är grunden till hur man blir som människa, vilka val man gör och vilka värderingar man har.

Jag har också gjort fel i mitt liv, men jag vet att jag iaf är en bra mamma. Och DET är det viktigaste för mig.

Veckans tema på NO:n på skolan: hästar. Typiskt också.
Sen så slänger jag in lite finsk trasig-själ-musik.

It can´t rain all the time...

Måste ju fortsätta med alla YouTube-klipp som jag ramlar över, lite att göra?

Livet går vidare...

...allt leder till nåt bättre. Det sa en människa till mig en gång, och det måste ju vara så. Eller hur?

Ser ni? Jag försöker iaf blogga. Det går sådär. Jag skriver, raderar, skriver, raderar. Sen blir det så där tokigt att ni måste läsa mellan raderna som inte finns, eller läsa det som inte finns alls. Eller läsa på radena som faktiskt finns, men som inte syns.

Dagens konstaterande: Jag hatar karlar. Jag har bestämt mig nu.
Dagens låt: Maneater- Nelly Furtado. Eller så skojar jag bara. Ni får läsa svaret på de osynliga raderna. Eller det osynliga svaret på raderna. Puss!


Men va jobbig jag är nu!

...Men jag hittade igen några gamla dängor på YouTube. Den tjejen kan verkligen sätta ord på känslor!


Puss på er!

Vad skulle DU göra för dem du älskar?

Två inlägg på en och samma dag! Vad har hänt med mig, undrar ni nu. Jag är förbannad, riktigt j*vla förbannad. Nån har klivit över gränserna för vad jag accepterar, nån har medvetet försökt förstöra för de viktigaste människorna i mitt liv. DET är inte okej. Jag hoppas innerligt att denna människa kommer få ett riktigt jävligt liv framöver. Hot och andra elakheter skrämmer inte mig längre. Du är död för mig ditt äckel, och har varit det länge. Hoppas du tar en OD och gör oss alla en tjänst.

Kommer antagligen sätta lösenord på bloggen så inte denna äckliga människa kan komma åt mitt liv mer.

MIG JÄVLAS MAN INTE MED OSTRAFFAT, GLÖM ALDRIG DET.

Ett bra slut på en bra låt!

Tack kära vänner för att ni inte överger detta sjunkande skepp! Ska göra mitt bästa för att bli en bättre bloggerska!



Seriöst?

Ska jag lägga ner den här bloggen? Finns det NÅN som läser det som inte skrivs?


Vad tycker ni om olycklig kärlek?

...visst är det bästa låtarna gjorda av trasiga hjärtan?

Ahaaa! Nu vet jag.

Vi är änglar med bara en vinge. För att kunna flyga måste vi hålla om varandra.

Så är det. Det är ju så det är. Smart!

RSS 2.0