Det blir aldrig som man tänkt sig

Gick ju kanon det där! En timme efter jag skrivit förra inlägget, var jag på väg till barnsjukhuset.  Låg på soffan och läste när jag plötsligt hörde konstiga ljud, och det var inte grannen som rotade i soporna. När jag kom upp till sovrummet hade Prinsessan kräkts igen. Eller hon höll på. Inga vanliga bebiskräkningar ska ni veta, närå, här var det rena rama magsjukekräkningarna. Minus lukt. Är man Prinsessa så är man. Hon låg i min famn och bara stirrade, jag ringde Jimmy i panik. Han åkte från jobbet i stan på mindre än tre minuter tror jag.

Väl på sjukhuset konstaterades det att hon hade 39.3 i feber (måste köpa ny termometer, inte glömma, inte glömma) och lilla älskade hjärtat har öroninflammation. Suck.  Inte ett till "öronbarn".


Kommentarer
Postat av: Annica

Stackars lilla prinsessan!!!!!

Och i denna värme! Inte kul för mamma heller. För någon hjälp av pappa lär det väl knappast bli... Han sover ju bara! ;-)

2008-06-05 @ 17:51:49
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: TOTTI

ÅHH...jag gruvar mig sååå för första sjukdomen.. hua vad ont det ska göra i hjärtat

2008-06-06 @ 21:35:40
Postat av: Tågmamman

Lilla grynet. Hoppas hon hinner krya på sig till brorsans kalas imorrn - för jag antar att det blir kalas... (han var så söt i tidningen)

2008-06-07 @ 10:01:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0