TGIF

Fredagkväll. Jag är fortfarande vaken, det ni! Men jag ska erkänna- jag är dödast i sinnet. Trött som f.n efter en intensiv vecka med utbildning, utbildning. Och så lite mer utbildning. Vissa saker galet intressanta, dock inte allt. Men nödvändigt. Men man kan inte få allt här i livet har jag hört. Är glad att jag belönats med två vackra barn.

Ikväll är det IDOL, hörrni. Mina planer går väl ungefär ut på att somna till Jays ljuva stämma i "I wan´t it that way". Sonen ska till pappan. Dottern som har varit (är?) sjuk, ska vara hemma och dra mig i håret en natt till. Henric ska på casinot, får hoppas han lyckas med det han är så bra på, ikväll också :)) Så med andra ord kan jag somna utan dåligt samvete ikväll.

Imorgon skickar jag iväg dottern till pappan, de ska bl a på bio- Mumin! Vad annars? Der innebär att jag har ca ett dygn på mig att storhandla, strosa på BC kanske (hoppas, hoppas), IKEA (Henric??), betala räkningar, skicka in viktiga jobbpapper osv osv. Jag vill ju även hinna med nåt roligt också på kvällen, men det kan vara nog så mysigt att bara vara hemma och glo på film.

Vad ska ni göra i helgen då?

Puss!


Kommentarer
Postat av: Tågis

I helgen ska jag skämmas bort av mormodern och tänka på hur skönt det är att redan kunna allt ni måste lära er. Dock ska jag iväg en vecka själv snart och pimpas till övertågmästarinna... Strax efter det möts vi. Jag = lärare, du = elev. Moahahahaa!!! Hoppas du tycker det känns bra hitills i denna skumma bransch. Kram

2010-10-29 @ 22:20:34
Postat av: Loggy svarar

Ahaaaa, du tänker klättra högre upp, roligt! Känns tryggt att få dig som lärare måste jag säga :) Det känns faktiskt toppen efter den här veckan, men man börjar lessna på all teori, vill ut och se hur det funkar i "verkligheten".

2010-10-30 @ 09:20:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0