Livet går vidare...

...allt leder till nåt bättre. Det är vad vi intalat oss i alla år, Ullis. Det stämmer säkert, men man kan fan inte låta bli att vara småbitter heller. Förtjänade vi detta? Knappast. Förhållanden ska ta slut för att känslorna är slut. Bara att bita ihop och kämpa på som vanligt. Gör man annat?? Sakta, sakta går det framåt iallafall. Tiden läker alla sår, som det så fint sägs.



Fredag och myskväll med Kim. Underbart, vi har svullat pizza. Nu väntar vi på att Lillasyster ska komma hem, sen blir det chips och film- Kalle och chokladfabriken :) Jag älskar verkligen alla Tim Burton-filmer, han är ett geni! Hoppas att Lillasyster också tycker den är bra, men kan man se Simpsons och Family Guy, kan man nog se lite "svårare" saker också.

Luna är för övrigt kär i en hund som heter Bella, nuförtiden. Det är den nyinflyttade grannens hund. Vi var in dit på förmiddagen för att hjälpa henne att flytta en bokhylla, och Bella fångade Lunas hjärta :) Så gulligt. Luna klappade hunden på huvudet tills hon somnade. Vad det är för ras? En ching-chong...en king-kong...nej inte det heller. Varken kines eller apa. En cavalier (?) nånting kanske?

Nej, nu ska flanellpyjamasen på! Puss och godnatt på er!

Kommentarer
Postat av: Ullis

Allting leder till NÅGONTING - jag tror vi helt enkelt kortar av meningen... Han som började svamla om det där om att allt leder till nåt bättre, måste ha supit bort för många celler... Eller nåt!

2011-02-11 @ 20:31:27
Postat av: Ann-Helen

Livet är en jävla karusell.. Vissa svängar och dalar borde man få hoppa ur.. Liksom bara det spännande, roliga mm man behöver.. Ellerhur?? Mysigt med lillkillen!!

2011-02-12 @ 09:28:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0